Jump to content

TuninBoy

LinkManiac
  • Posts

    668
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TuninBoy

  1. Am cumparat de la James o armura Blood angel si nu merge sa o port ,poate fi bug? 

    Si inca o chestie , am cautat dar nu gasesc cum se fac upgrade la bloodangel  daca are careva vreun link sau sa imi explice cum se face as aprecia!

    P.s am cumparat si claws si pe alea pot sa le port, am questul facut de fist ...deci nu vad ideea!

    Am inteles ca la sm se da 2k de wcoin la rr, eu fiind rf primdesc doar 500 ????

    Nu am cheltuit nimic de la primul rr...

    Screen(11_23-13_00)-0000.jpg

  2. Acum 2 ore, luthor a spus:

    pentru fiecare spell trebe sa ai minim 10 pcte puse, asa se deschid celelalte spelluri

    ce treaba are asta cu ceea ce am zis eu? nu mai merge sa bag nici un punct nicaieri 

    1 oră în urmă, somalia a spus:

    cum ati facut q3 ? eu in tarkan nu gasesc Death Beam ... 

    Trebuie sa te duci la bossi , la fosta intrare catre arena ,apoi te duci la sfarsit la icarus la pheonix ,apoi in aida cauti dragonu ala mare (bossi de pe fiecare mapa trebuie omorati)

  3. Acum 11 ore, S15Laurentiu a spus:

    Pentru how is made exista siteup oficial de la webzen ! iar pentru tutoriale mai explicative iti recomand Youtube ai sa gasesti foarte multe tutoriale video despre S12-S13-S14-S15

    Am raspuns in sectiunea de Spam la celelalte intrebari.

     

    Si pe mine de ce m-ar interesa sa caut pe web zen? joc pe webzen? sau joc pe linkmania? ....mi se pare asta o delasare si o lipsa de interes pt playerii noi,de exemplu daca eu ii zic unui prieten acum ca ma joc mu s15 pe link trebuie intai sa il trimit pe webzen oficial ca sa citeasca ? 

  4. Ar fi ok daca s-ar face un topic cu " how it`s made" sa stie toata lumea ce si cum,de exemplu eu cu pentagramele astea nu stiu care e treaba ca am vazut ca maresc dmg, dar nici nu stiu cum se fac nici pe unde gasesc errtelurile nici mithril ala unde cade ,absolut nimic, un jucator nou care nu a jucat sezoanele anterioare la s15 fata de cei care stiu deja jocul e bagat in ceata rau de tot plus ca nu are cum vreodata sa joace pvp ne stiind nimic de sezonul asta!

  5. Acum 3 ore, TuninBoy a spus:

    Bug?  lvl mi se pare foarte mare pt a intra in bc 1 la lvl 156 cu caracter RF ,apoi am facut questul si am primit experienta si nu a cazut nici un item nimic !

    comanda /move nu functioneaza !

    Cum pot face ca scrisul alb normal chat sa apara in chat in partea stanga si nu deasupra capului ca am incercat toate variantele si click pe patratel si cu f4 whisper on /off si tot nu merge!

     

    Acum 3 ore, TuninBoy a spus:

    Alta chestie care nu mi se pare normala la 10 k agi 8k vit si 3k ene un rf sa dea dmg intre 200-1400 galben si 1400 excelent dmg !

    Screen(11_20-18_14)-0006.jpg

     

    1 oră în urmă, TuninBoy a spus:

    Alt bug se pare ca nu vrea sa imi recunoasca ancient statue am dat switch  si tot asa!

    Screen(11_20-19_53)-0008.jpg

     

    Acum 54 minute, TuninBoy a spus:

    Alta treaba care nu merge! 

    Screen(11_20-20_22)-0011.jpg

    Screen(11_20-20_22)-0012.jpg

    Multe bugguri!

     

    P.s Alta chestie care nu am vazut sa cada sunt " heart of love" care aveau itemele cu add sa faci chaos weapon tinand cont ca din toti mobii cad doar exe ,nu am vazut drop de uniria pt a face macar dinorant pt icarus...

     

  6. Bug?  lvl mi se pare foarte mare pt a intra in bc 1 la lvl 156 cu caracter RF ,apoi am facut questul si am primit experienta si nu a cazut nici un item nimic !

    comanda /move nu functioneaza !

    Cum pot face ca scrisul alb normal chat sa apara in chat in partea stanga si nu deasupra capului ca am incercat toate variantele si click pe patratel si cu f4 whisper on /off si tot nu merge!

  7. La 13.11.2020 la 22:28, Lazarus a spus:

    Beta oricum implica rr db cand se va lansa oficialul.
    Sa speram ca nu mai dureaza mai mult de o luna.

    Am vrut sa scriu pe cand se da reset db si dupa nu mai mergea corectat! 

    P.s careva prin joc sa ma creasca un pic si pe mine???

     

    Habar nu am despre s15,nu am mai jucat de pe s6 cred ca era acum cativa ani....de pe unde pot citi cam ce seturi ,arme si detalii despre caractere ca mi se pare cam prea mare diferenta de la unu la altul si trebuie documentare:)) 

  8. La 12.04.2020 la 15:09, Just a spus:

    am strans din robinete cand era deja tarziu (acum vreo 2 -3 ani, cand valoarea era deja mare) bitcoin, litecoin si dodgecoin.

    Am incercat sa fac o donatie la un ONG care imi placea din USA. Nu am putut deoarece se stoarce cam 50% in taxe cand cumperi ceva.

    Am ajuns sa imi iau niste jocuri pe indiegala si mi-am bagat piciorul in ele dupa. Faceam de vreo 3-5 ori mai multi bani din click-uri si surveyuri.

    Ca idee, uite o dovada de plati de la unul din site-uri, unde de altfel nu sunt prea activ:

      Ascunde conținuturi

    proof.jpg

     

    Salut ,poti face un tutorial ceva in care sa explici cum si altii pot face bani din ceea ce spui cu clickurile si survey? 

    P.s sunt multi care sunt interesati ,cred ca ar fi un ajutor daca si altii ar beneficia de cateva informatii de unde si cum sa inceapa?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...