Jump to content

TzuKe

Forumist
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TzuKe

  1. Va salut cu respect ! 

    Dupa cum spune titlul haideti sa facem ceva in legatura cu doar 5 killuri pana nu mai poti face kill . Parerea mea si cred ca multi dintre voi aveti aceiasi parere , la 5 killuri abea ne incalzim , cand incepe distractia noi tre sa ne oprim ca nu mai putem sa ne omoram jocul asta fara putin scandal nu e mu 🙂  ...cel putin parerea mea . 

    Sugestia mea este : Player Kill (PK) Nelimitat (nu vrei pk ? du-te arena + ati putea face si alte harti non pk daca este nevoie) 

                                   Adaugat PKCLEAR command  - Si asta as zice sa coste niste zen .. de ex: 100m - 150m  ( vrei sa faci pk ? te si costa putin ca sa echilibram totul) 

    Cam asta ar fii sugestia mea , 

    O zii buna ! 

  2. 16 hours ago, Offspring13 said:

    Daca facem cum ai zis tu, testam doar itemele si optiunile in sine. Printre cele mai grele lucruri de setat pe un server facut cu cap, este sansa de drop din boxuri al itemelor, sau din bosi, dropul din mobi, drop in functie de harta etc. Astea sunt cele mai migaloase si ff greu de optimizat ca sa poti zice la final da domne asta e rata si asa trebuie sa pice. O alta treaba care ne intereseaza foarte mult, este RATA de a creste, numa nubalai pun 9999999999x si porma zic da domne e bine. Noi facem server low xp, crescut greu, sa simti ca joci. Nu mai exista disperare de reseturi si numai exista stat afk spot non-stop ca te ia x si y la lvl si reset. Acum poti alege, cresti, mergi event, cresti, mergi event etc Practic, ai de unde alege acuma. Incercam sa dam un 'gameplay' serverului. Curind vom corecta si Quest systemul sa poti creste si prin questuri daca vrei. Este o munca complexa...si in continuare nu ne plateste nimeni desi tot insist :))) ( era o gluma chill people )

    Mah intereseaza cat de repede cresti pe setari similare sau chiar de official, mah intereseaza in cat timp iti gasesti iteme de toate natiile, cum se dezvolta piata, cum merg eventurile, rewardurile etc. Cu BETA, nu ne grabim, am spus ca facem o treaba calumea, napoi o facem. Cine vrea sa ajute e binevenit, cine nu, ghinion de nesansa. Din cate vedeti, de lucrat se lucreaza, pe cat uman posibil.

    Alte intrebari?

    Si cum ai dorii sa merg la eventuri cand eu ma uit pe forum cand vine eventul si voi imi puneti ora cand deja a inceput eventu ? Nu sunt de acord cu rata de xp.  ne trebuie un an sa facem level 1000 tu chiar vrei sa tii beta 1 an ?  dupa 2 sapt abea aseara am intrat in bc .. ca sa imi dea 3k xp in castel? Despre ce vorbim noi aici... XP`ul e ultima problema in jocul asta ...Drop`ul din monstri .. daca stiai cum sta treaba .. toti monstri au level`ul lor depinde de level ca sa vezi ce drop dau .. dar ma rog .. TESTAM  xp si drop din monstri ... " alta idee"  invaziile alea .. nush cum le-ai pus dar mie nu mi se pare ca as putea sa aleg intre eventuri si crescut .. CUM vrei sa testezi eventuri cand noi NU putem sa facem fata eventurilor  ca de la 400 level ti se taie macaroana nu mai faci asa usor >_<

  3. Nume Guild/Alianta + Poza in game doveditoare a statutului de Guild/Ally Master.  - Poza spune asta

    Guildul va avea minim 10 membrii pentru a putea solicita un club (poza doveditoare) 

    Tip de club solicitat (vezi mai jos) - Atentie tipul de club NU poate fi modificat ulterior.  - Closed 

    Screen(10_01-23_09)-0029.jpg

  4. Te inseli . Nu merge !  Eu fiind vulcanus amicul meu fiind lrin dungeon .. omu imi dadea pms eu vedeam ii dadeam inapoi saracu om a ajuns la concluzia ca sunt suparat pe el .. pana cand am vb pe fb .. treaba e ca  eu sunt plecat spre munca .. si nam cum sa iti pun poze . 

  5. deci...la chinesse...daca ar fi sa alegi un force , care l-ati alege? fire,cold sau light?

    Cand dai up la fire sau oricare altu iti da up la toate fire / light / cold. da nu cum ar fi un build fara imbue :-?? ca force e separat de fire / light / cold...

  6. S-a mai adaugat o ora de asteptare speram sa fie ultima :) 9h pentru o inspectie da ce fac istia ma acuma fac jocu :)

    Probabil ca fac jocu =)))

    nu pot sa imi dau seama ce fac ei ...\

    EDIT : SERVER ON !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...