Jump to content

tasedano

LinkManiac
  • Posts

    3,377
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Posts posted by tasedano

  1. N-am mai intrat pe LM de ceva vreme ( să tot fie vreo 4 ani) dar mare lucru nu s-a schimbat. Nici nu cred că se va schimba ceva în viitorul apropiat deoarece administratorul acestui forum are aceeași atitudine de superioritate. Și nici cei care ar trebui să-l sfătuiască nu rămân datori,

    41nd, învață să asculți părerile utilizatorilor, ei sunt cei care dau viață unei comunități. Știu că la samp au fost și in trecut lupte grele iar atmosfera nu a fost mereu foarte plăcută, am sancționat la vremea mea destule derapaje, însă ți-ai asumat o responsabilitate când ai preluat această comunitate și (din păcate) ai dezamăgit. Sunt mai bine de 10 ani de când am renunțat să mai parte din staff și nu regret. Am fost în staff și pe vremea lui IceMan, un personaj mai dur dar mai corect. Tu ești foarte alunecos, vorbești mult fără să spui nimic și fără să te intereseze cu adevărat părerea comunității. Păcat, prefer să-mi amintesc de LM de acum 10-12 ani, cu servere pline de jucători și cu un forum plin de viață, uneori aveam nevoie de 2-3 ore doar să parcurg toate topicurile care necesitau atenție și (uneori) moderare. 

    Salutări tuturor celor cu care am colaborat și care mă știu. Salutări și celor mai noi, voi vă străduiți să mai țineți locul ăsta în viață.

    Mult succes tuturor.

     

    • Like 9
    • LinkMania 3
  2. 7 hours ago, Juan said:

    Vrem topic de friciat

    Am înţeles că accesul la Cafeneaua Albastră a fost restricţionat, topicul de chat de la SA:MP e al secţiunii respective  şi nu văd un alt loc unde poţi discuta. Poate apare un manager şi ne lămureşte unde ar putea doi (poate mai mulţi) bătrâni sa depene amintiri :coocoo:

  3. Salutare, am o problemă. E drept că vinovat sunt doar eu ( nu am mai intrat pe aici de foaaaarte mult timp) însă ţineam să-i salut pe cei vechi şi foarte vechi. Şi pe cei mai noi, desigur. M-am rătăcit şi n-am găsit un locşor unde să postez aşa că risc aici : salutări dragilor, sper că sunteţi ok. Spor să aveţi.

    • Like 1
    • Haha 2
    • Sad 1
  4. @Playboy Cigarette - daca iti dau warn inseamna ca "astia din staff e rai"? Te rog nu mai posta neimplicat, sunt de acord ca felul in care se exprima @Mad@lin_MG e ofensator la adresa limbii romane dar asta nu-ti da dreptul sa postezi aici. Si inca ceva, daca te-ai vrut subtil la chestia cu " VOTEZ M@D@LIN in Staff", ma tem ca nu ti-a iesit. Pentru o (eventuala si nedorita) continuare a dialogului recomand PM.

    • Upvote 4
  5. Calul invita magarul la un pahar.La cal acasa,pe perete un tablou al calului cu o coroana mare verde in jurul gatului.
    -Bai calule,ce e cu acest tablou?
    -Bai,magare eu am fost un mare campion la viata mea…sarituri,trap…
    A doua zi calul intoarce vizita.Magarul cumpara un tablou cu o zebra si il agata pe perete.
    -Bai magare,cine e in tablou?
    -Ehehe,eu cand jucam la Juventus!

    • Upvote 3
  6. Complicati lucrurile grav.

     

     "fostu admin level 4 care a pupat in cur juma' de staff";  Unde e jignirea?

     "Ba ia gata ma.. nu mai pupati in cur.. Alexinho nu accepta concurenta.."; Unde e jignirea?

    "la ce nickuri au unii de pe aici, pun pariu ca au cultura generala la pamant - daca ma intelegeti"(mai pe scurt spus: esti un prost, Alexinho); Niciun "mai pe scurt". Daca asta intelegeti voi (eu nu am vrut sa zic asta), atunci sanctionati-l si pe Respect, ca la replica lui am facut aluzie.

    "figuranti de-astia de doi bani fara o umbra de salam in burta";  -Unde e jignirea? | La fel de bine puteam sa spun ca face figuri pe burta goala. Nu e nicio jignire.

    "admin expirat"; E cumva admin si nu stiu eu? Unde e jignirea?

     "bai realizatule, ai luat BAC-ul?"; =))) SERIOS?

    "Alexinho, tu ai 60 de kile ud cu televizoru";  Unde e jignirea?

    "Lasi impresia de lache flausat"; Am zis ca lasa impresia, nu ca si e. Dar, ok, sa zicem ca asta ar fi o jignire.

    "Am inteles, te-a chemat jupanu' care are 60 de kile si se crede periculos pe un forum de gaming"; Unde e jignirea? | "traducerea" ar fi: Te-a chemat jupanu care ma ameninta pe un forum de gaming.

    "Daca ai mai fi avut un neuron functional in creierul ala facut pilaf de la atata sa:mp"; Unde e jignirea?

    "ai înjurat ca un tigan" - =)))) UNDE E JIGNIREA?

     

     

    Tu chiar crezi ca nu meritai sanctionat? Ciudat...

     

    kavalla a actionat corect, sanctiunea e pe deplin meritata.

     

    Closed.

    • Upvote 2
  7. Ti-a spus destul de clar ca nu ai ce posta discutii private pe forum fara a avea acordul celuilalt. 

     

    Atenție: publicarea pe forum în diferite topic-uri publice a informațiilor din conversații de tip PM (private message) fără acceptul tuturor participanților va atrage sancțiuni sub formă de puncte de warn și dezactivarea mesageriei private!

     

    . parerea mea este ca Spark are ceva personal cu mine, tinand cont si de o plangere mai veche, in care raspunsul este 'S-A REZOLVAT', pe cand eu nu vad nicio decizie nicaieri.. -

     

     

    Suspendul a fost meritat, catalogandu-l "gluma de om" nu poti primi alt raspuns.

     

    Closed.

    • Upvote 2
  8. Buna ziua.Azi dimineata am constatat ca am 2 puncte de warning acordate cu generozitate de moderatorul mai-sus amintit.I-am trimis um pm dimineata(pe care l-a si citit) in care i-am solicitat o lamurire,insa vad ca nu binevoieste sa-mi raspunda.Motivul celor 2 puncte de warnings ar fi"Limbaj extrem pe forum sau PM".Poate ma lumineaza si pe mine cineva in ce context am folosit acel "limbaj extrem" si pe cine am ofensat.Va multumesc!

    Salut

     

     

    Vad ca exista doar o mentiune "limbaj pe forum" fara un link care sa demonstreze justetea sanctiunii. In aceste conditii anulez sanctiunea.

    • Upvote 2
  9.  

    Model postare WARN DOWN;

     

    - Numărul punctelor de warn - 4

    - Motivul pentru care doriți scoaterea warn-ului - sunt vechi de peste 3 ani

     

    Model postare schimbare NICKNAME;

     

    - Nick-ul vechi - Wanksta

    - Nick-ul dorit - Life / Lifelol, in caz ca nu este disponibi

    - Motivul pentru care doriți schimbarea de nick - e vechi din 2006

     

    Rezolvat ambele cereri.

    Schimbare nickname:

    - Nick-ul vechi: T_Boy

    - Nick-ul dorit: Amaranthe

    - Motivul pentru care doriți schimbarea de nick: [1], [2]

    - Numele ales să fie liber sau utilizatorul ce-l deţine să aibă minim 3 ani de la ultima logare: ✓ (liber)

    - Contul să nu fie suspendat (exemplu: faceţi cererea de pe alt cont, pentru unul suspendat): ✓

    #Paste fericit tuturor! :)

    Done.

    - Nick-ul vechi - Andy_Omega

    - Nick-ul dorit - Andy

    - Motivul pentru care doriți schimbarea de nick - doresc o schimbare.

    - Numele ales să fie liber sau utilizatorul ce-l deţine să aibă minim 3 ani de la ultima logare: http://www.linkmania.ro/user/812489-andy/

    Done.

     

    Model  de postare pentru MT:

     

    - MT-ul dorit - I don't stop when I'm tired, I stop when I'm done.

    - Motivul - Ma motiveaza

     

    Model postare WARN DOWN;

     

    - Numărul punctelor de warn - 4 

    - Motivul pentru care doriți scoaterea warn-ului - O fo' prea dur moderatoru'. N-am injurat, n-am jignit, n-am dat cu paru'... am fost putin ironic, atata tot ;;)

     

    Done ambele, incearca sa iti stapanesti pornirile ironice pe viitor.

    • Upvote 3
  10.  

    Nustiu daca voi va vedeti...Dar 90% din admini fac discriminari...Consider ca toti jucatori acestui servar trebuie sa fim egali  ...In schimb pe zi ce trece mai mult imi demonstrati ca cei care au cunostinte si 'pile'' sunt mai presus de multi.....Cand aveti de gand sa va luati munca in mod serios sau totul pentru voi e un joc? ....Daca uni dintre jucatori va sunt RUDE,PRIETENI asta nu inseamna ca trebuie sa i scutiti de ''ss-uri'' si de multe altele....TREZITI-VA ...Stiu ca acest topic se va inchide imediat...propun sa lasati toata lumea sa si spuna punctu de vedere....Jos nesimtirea ! Eu daca faceam pe cineva nesimtit 5 zile suspend la alti.. trebuie 5 zile sa se discuta...si dupa sa se uite sa nu se mai ia nici o decizie ! Daca continuati asa o sa ramaneti sa jucati voi cu prieteni vostri !poate asa va simtiti mai bine ...Va intreb asa de curiozitate...Cand aveti de gand sa tratati TOTI JUCATORI LAFEL ? se poate?

     

    Nu stiu daca tu realizezi ce trist este sa vezi un tanar asasinand limba materna....

    • Upvote 4
  11.  

     

    Salut. Imi doresc (inapoi), daca se poate, adminul de pe CS. Am fost inainte admin, cred ca cativa ma mai tin minte ;) (BAFTA BAETII). M-am reapucat de CS si de jocuri, si am zis sa ajut intr-un fel sau altul :) . Acuma ca vine vara, sucu o sa fie rece, csu cald...

    Nu mai bine te concentrezi pe cealaltă comunitate?

     

    Sincer sa fiu, nu inteleg la ce te referi.

     

    Probabil e vorba despre o confuzie. 

     

    WB, daca ti-e dor de Cosmin...n-avem  :D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...