Jump to content

ija4ok

LinkManiac
  • Posts

    3,177
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ija4ok

  1. In acest moment nu cred ca exista problema pk-ului 🙂, ai dat pk sa vezi cat stai pana scapi? 

    Daca se mareste aceasta perioada cred ca va fi descurajat si mai mult.

    Problemele incep cand se vor prelua spoturile astfel cu caractere secundare, atunci cred ca-si are rostul o revizuire.

  2. La 18.11.2018 la 12:11, Dumnezeu a spus:

    Ba jucati acolo unde jucatori se rog de ei sa bage donati :))))))))))))))))))))))))) 10e lunar  :))))))))))))))))))))) abonament la paine.

    caine sau lingau nu am jost nici o data,am o opinie libera si atat.

    Sa fie si servare unde sa dea si bani la jucatori ca preferinta mea e tot linkmania,nu iti zic de ce pentru ca nu are rost daca nu ati inteles singuri.

    Ce limba e cea vorbita de dvs? 🙂

    • Like 1
    • Haha 1
  3. On 1/23/2016 at 6:55 PM, FLOW said:

    Pai din cate stiu eu GM ul trebuie sa faca si el o verificare inainte de a muta playeri de pe spot , daca nu cere preluare pe pm sa o analizeze.Ce reclami tu aici e foarte grav si asteptam niste poze sa clarifice spusele tale.

    Cel mai simplu e sa nu vina GM la comanda, atat. GM-ul face reazie peste tot si nu pe un spot pentru ca am cerut eu.

    Daca ai preluat arena golesti spot/tarc cu take. Daca ai preluat in alte harti golesti cu pk (daca nu ai rr destule ineva cu rr-uri).

    • Upvote 1
  4. Uite asta este una din probleme, cand apar amenintari de acest gen.

    Pe PM plangerile sa fac in situatii mai speciale, de exemplu:

    Tu ma injuri in tot felul si eu vreau sa fac o plangere, ca sa nu vada si gexy, boom, etc sa invete si ei injuraturile tare (fiind minori : ) postez pe pm.

    Daca este injurat un admin exagerat la fel se poate face.

    Si da, in cazul in care am un suspend pe forum si este o plangere care nu poate fi facuta dupa ce-mi expira mie suspendul (adica cele 7 zile).

     

    • Upvote 1
  5. 5 minutes ago, Kyle1990 said:

    am o problema de logare mi-a picat curentul si am ramas logat, cum ma pot deloga si nu stiu cum sa fac sa ma deloghez ca sa ma pot loga din nou, am ramas pe Lorencia acolo unde sunt mesele daca ma puteti ajuta multumesc anticipat :)

    Intri pe http://mu.linkmania.ro/ te loghezi cu userul si parola ta (de la joc) si in Account Panel dai Unstuck Account.

     

    bafta.

    • Upvote 1
  6. Nici nu am avut pretentia sa intelegi sau sa vrei sa aplici o anumita regula, stai linisita. Nu am venit sa depanam amintiri aici.

    Da, in continuare sustin ca poate fi o rezolvare buna pentru aceste discutii, CS-ul este eventul pentu care se bate toata lumea, toti cor sa-si arate puterile acolo si e normal. Cum nu mi s-a parut acu X timp ok sa primeasca suspend fix inainte de CS pentru Contor (atentie, doar contor), nu mi se pare nici acum. Este un topic de discutii, de ce sa nu discutam, e normal ca unu sa fie contra si altu pro, altfel  era prea perfecta lumea ast :)

    Sper ca nu de mine vorbesti legat de penibil. Sper. Atata timp cat eu nu ma leg de nimeni nu ar fi indicat sa o faca cineva la adresa mea.

    • Upvote 2
  7. Erai demis sau pe serverul concurentei cand era aplicata regula asta :), niciodata nu am tacut si nu e fair fata de oamenii care muncesc aici sa comparam ce e acum cu perioada cand eram eu. Niciodata nu am fost EU in staff, erau toti, o echipa :)

    Chiar nu este o propunere abstracta, cum poti sa zici asa ceva? Am vazut o poza de contor afk de pe 30 nov si suspendul a fost acordat ieri, nu e aiurea sa iei dupa atata timp? Ai putea sa te uiti prin arhiva (unde ai acces) sa vezi ca s-a discutat despre suspenduri legate de CS sau sa intrebi putinii oameni care mai sun prin staff.

    Am intrat pe forum sa vorbesc cu lumea si nu sa scot ochii cuiva, daca se poate implementa o regula buna pentru toata lumea atunci de ce sa nu o propun?

    • Upvote 1
  8. Nu trebuie sa fie cineva deacord cu ea:) eu spun ca exista. Din punctul meu de vedere este o regula buna si destul de fair play daca nu se aplica dupa pofte. E destul de logic ca oamenii care au primit suspend nu vor fi deacord cu ea:) asa e omu. De ce sa sufere ceilalti 50/60 sau cati oameni mai sunt in respectiva alianta pentru ca a intrat X sau Y pe contul gm-ului si a lasat afk sau chiar proprietarul.

    Daca aceasta regula nu e buna atunci ar trebui sa se dea suspend in momentul in care a fost postat. Exista admini care sunt in guilde si nu se poate evita (desi s-a incercat) sa nu se activeze un suspend fix inainte de CS. :) Pana la urma este un contor de AFK, nu un pK/KS/Injuratura.

    Si nu, Kitte, nu e mai cu MOT CS-ul, este un joc jucat de oameni si de fiecare data cand se simte nedreptatit omul pleaca:), se supara. Vorbeam mai sus de "roboti".

    • Upvote 2
  9. Odata cu timpul a crescut si ura, invidia, nesimtirea :). Prin 2007 jucam pentru socializare, nu ma interesa cate rr-uri am (din cate caractere am avut in atatia ani niciodata nu am facut full, nu ca nu as fi putut, nu ma interesa:) )

    , cine are mai multe sau mai putine. Ma interesa ca intru in joc si ma distrez cu boom, boldi, ody si altii, ca primeam beep daca dormeam, ca dadeam eu beep daca doreamu ei. Si aproape saptamanal ieseam la bere in gasca, 5-10 sau chiar 50 de insi. Acum nu cred ca mai exista gather, nu cred ca se cunosc prea bine jucatorii intre ei (pe langa chat).

  10. War, pentru ce este pus acolo Staff-ul stie toata lumea, de ani de zile. Ca unii o iau la un moment dat pe aratura iar se stie, din partea jucatorilor si de ce nu chiar si din partea adminilor.

    Si jucatorii reactioneaza subiectiv dar si adminii o fac la fel, chiar daca de multe ori este imbracat raspunsul foarte bine si pare ca a fost o decizie 100% corecta. Este normal sa gresim, nu suntem roboti ci oameni. Daca un admin greseste nu e un capat de tara, daca greseste voit si repetata deja e altceva. La jucatori este mult mai simplu, a gresit, e postat si a primit suspend.

     

    Topicul este bun si until atata timp cat nu se ataca lumea si nu se jigneste. Daca discutiile sunt constructive este perfect.

    • Upvote 2
  11. Salut, nu am stat sa citesc tot topicul :) dar din celelalte urmarite accidental zilele acestea cred ca solutia este undeva la mijloc.
    (Legat cam de toate topicurile) Userii au obiceiul sa faca scandal, sa arunce vina pe X sau pe Y, asta nu inseamna ca nu au dreptate cateodata (mereu nu se poate). Adminii exagereaza cateodata (mereu a fost asa), unii sunt mustrati pentru ceea ce fac, altii demisi s.a.m.d. Ce nu stiu userii este fix acest lucru, cand si daca este un admin mustrat, daca adminul a fost suspendat, certat de un superior ramane intr-o sectiune aparte si userii raman cu impresia ca derapajul a fost trecut cu vederea. Poate solutia ar fi sa existe un pic mai multa transparenta, un topic unde sa vada si userii simpli care este statuss-ul frustrarilor lor. Daca vede userul ca @Odyzzeus are 5 zile de pauza pentru ca a scos un suspend ca sa @bunny la CS ar observa ca se intampla ceva.

    O problema destul de mare pentru jucatori este atunci cand se acorda pedepse diferentiat. Nu inseamna ca ar trebui ca toate pedepsele sa fie fixe (desi...) dar e normal sa fii frustrat cand unu injura un admin si ia 30 de zile si altu face acelasi lucru si ia 5. Ca e pe alianta sau pe global impactul este acelasi, nu conteaza ca injuratura este vazuta de 5 sau 50 de oameni. Pentru ca e destul de dificil sa ai pedepse fixe pentru ca fiecare abatere este un caz aparte cred ca atunci cand un suspend este diferit fata de ce scrie in regulament sa existe o explicatie care sa sustina nr de zile dat si sa se explice acele nuante.

    As recomanda un lucru (posibil sa se poata implementa, tine de @41nd si restul echipei): playerii sa aiba si ei un reprezentant in Staff, nu un player ci un admin care sa le sustina punctul de vedere. (suna complicat cu totata politia s.a.m.d).

    Hai ca in loc sa zic bine v-am gasit ma leg de voi :)

    Spor't

    • Upvote 7
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...