Jump to content

AdrlaN

LinkManiac
  • Posts

    987
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AdrlaN

  1. Hello.Nu am mai intrat demult pe aici.Ce se intampla.Vreti sa faceti un 97D ca pe vremuri? ca la 16 ani :))) .Sau o sa fie ceva combinat intre nou si 97D.Vremuri faine pe vremuri memorabile.Cel mai fain server de MU a fost.

     

     

     

    • LinkMania 1
  2. Acum 1 minut, Kitte a spus:

    Doar S12 era tinut de xpl0ziv. Il aveti pe @ureqqe cu S15 si pe @MuTechGuy la S6 custom, iar @LifeGuard la S6 Classic. 

    Aha am inteles, n-am mai intrat de multi ani .stiu ca este banala intrebarea, crezi ca in viitor se v-a gazdui vreodata de catre LinkMania un nou server de MU cu versiunea 97d dar securizata la maxim.Cred ca foarte multi playeri vechi cat si noi s-ar juca .Este clasicul MU 😃

  3. Acum 3 minute, Spike a spus:

    Colaborarea intre LinkMania si @xpl0ziv s-a incheiat definitiv. Cei care inca jucati acolo, practic.. nu mai jucati pe LM ci pe server-ul lui privat.

    Doar serverul S12 este tinut de xpl0ziv sau toate serverele de MU de pe LinkMania sunt sustinute de xpl0ziv ? restu de servere S6, S15 ,etc sunt sustinute in continuare de LinkMania?

  4. Acum 17 minute, -Cristi- a spus:

    Ah... pai hai inapoi la joaca

    Pai sti si tu ca MU este o boala daca te reapuci nu mai scapi si sincer poate as juca daca ar baga 97d din nou pentru cei vechi.S-au gandit vreodata la asta , eu spun ca multi ar intra pe un server 97d securizat bine ,pentru amintiri.De exemplu cand pe 97d dublau itemele  intre caractere cu un bug se rezolva simplu erau 2 servere de 97d si pe unu facea sa mearga trade si pe celalalt nu trebuei sa te conectezi pe servere diferite sa faci trade-ul sa-ti iasa bugul.Sunt multe rezolvari la 97d si erau si atunci numa daca se vroia.

  5. Chiar acum, -Cristi- a spus:

    Care noul MU?? Fii putin mai precis

    Eu nu mai joc de ani buni , am jucat 97d si season 1 sau 2  si 3 parca .Astea de acuma S6, S15 si ce mai sunt acuma pe linkmania.

     

  6. Acum 4 minute, -Cristi- a spus:

    sal adriane

    Sal, cum e noul MU ? am vazut ca sunt mai multe sezoane active , nu vi-e dor de 97D ?😃

  7. Ce faceti , Lancelot joci si acuma MU ? 😄 Ce au trecut vremurile .Eu unu as juca 97D din nou e cel mai clasic MU .De exemplu toata lumea la shooter joaca CS.GO eu joc tot CS 1.6 pe steam.

  8. Acum 7 minute, 41nd a spus:

    Cred că am rezolvat - din păcate e nevoie de reconectare pentru actualizarea conexiunii - sper că e ok.

    Gata merge, acum scriu de pe PC .Iti multumesc mult ti-e si lui Kitte .Nu stiu ce a fost , filtru pe DNS ?.Va multumesc si o zi buna ! Nu gasesc unde sa dau mesaj privat , probabil e o eroare de browser de la mine.

     

  9. 21 minutes ago, 41nd said:

    Tot nu te găsesc - lasă-mi un mesaj privat cu utilizatorul de pppoe (fără parolă, nu e nevoie) să verific și mai precis.

    Nu știu de ce nu găsesc mesaj privat aici.Useru meu de internet e EDITAT  poți șterge tu te rog dupaia. 

  10. Acum 8 minute, 41nd a spus:

    Dacă încă ești conectat pe fiberlink, pe același ip de mai sus.. nu ai filtru pe ip..

    Același internet am de 16 ani 86.124.137.89 ,nu pot accesa www.linkmania.ro de  pe orice divice conectat la internet în casă doar dacă intru de pe telefon cu date mobile care generează alt ip .Țin minte când am luat ban mi s-a dat și filtru pe forum de atunci n-am mai putut intra, probabil o fi filtru pe DNS, nu mai țin minte adminul. Când încerc să accesez linkmania îmi apare:Acest site nu poate fi accesat  încearcă să verifici conexiunea, să verifici proxy-ul și firewall-ul  să rulezi diagnostic rețea Windows. Firewall e dezactivat, alt anti-virus nu am și pot accesa orice site ,joc pe internet doar site-ul linkmania nu pot .

  11. Acum 5 ore, Kitte a spus:

    Partea cu inactiv o pot rezolva eu in dimineata asta. Partea cu filtrul pe IP e la @41nd

    Dupa atata timp oricine merita o alta sansa. 

    Mulțumesc mult ,momentan contul de pe care postez apare inactiv, rămâne la filtru la 41nd dacă dorește să-mi de-ie o șansă să pot intra după atâta timp. 👍

  12. Acum 21 minute, AdrlaN a spus:

    Bună dimineața. Sunt un player vechi al acestui server  pe MU din 2006 și aș dorii dacă se poate o scoatere de filtru de pe acest cont și IP.Am primit acum 10 ani ban vreo 90 de zile  și filtru permanent pentru un limbaj extrem de care îmi pare rău la aceea vreme find copil.Acuma aș dorii scoaterea filtrului dacă este posibil deoarece nu mai pot intra pe site-ul dumneavoastră de pe PC doar pe telefon cu date mobile. La cont în acest moment îmi apare cont inactiv dacă este așa poate fi reactivat?N-am mai intrat de foarte mulți ani și-mi este dor de vremurile copilăriei. Vă mulțumesc mult. 

    Ip meu pe care am filtru pe forum  este :86.124.137.89,îmi pare rău pentru atunci  cred că și pe Kitte am înjurat-o,am fost copil nu știu dacă aveam 19 ani ,toți greșim mai ales când nu suntem copți la minte. Vă mulțumesc chiar dacă nu-mi scoateți filtrul,serverul acesta a fost copilăria mea la jocuri online. 

  13. Bună dimineața. Sunt un player vechi al acestui server  pe MU din 2006 și aș dorii dacă se poate o scoatere de filtru de pe acest cont și IP.Am primit acum 10 ani ban vreo 90 de zile  și filtru permanent pentru un limbaj extrem de care îmi pare rău la aceea vreme find copil.Acuma aș dorii scoaterea filtrului dacă este posibil deoarece nu mai pot intra pe site-ul dumneavoastră de pe PC doar pe telefon cu date mobile. La cont în acest moment îmi apare cont inactiv dacă este așa poate fi reactivat?N-am mai intrat de foarte mulți ani și-mi este dor de vremurile copilăriei. Vă mulțumesc mult. 

  14. 7 minutes ago, AngeL said:

    Ți se par cam multe. 

    Am spus un lucru, văd că nu te poți abține, drept urmare: @AdrlaN - warn up ! (de început).

     

    De ce ascunzi replyurile? Te doare adevaru? Voi traiti inca in comunism.

    • Downvote 5
  15. 1 minute ago, AngeL said:

    @AdrlaN te rog să nu mai postezi în acest topic, nu faci parte din guilda/alianța asta. Prin posturile tale iriți spiritele ! Am să trec cu vederea micile decalaje de la regulament, dar am să țin cont pe viitor. 

    *Notă: User avertizat.

    Funny. Da, toți utilizatorii sunt importanți. :D

     

    O zi plăcută !

    Mi se pare mie sau guilda alianta mea are topicu inchis tot din cauza acestor vipuri de aici.Sa plans fetita de Sadi la tine? Sunteti mai rau ca la gradinita , doamnaaaaaaaaaaaaaaaa .

    • Downvote 2
  16. Ce nu am inteles eu , de cand se fac plangeri in PM la Moderatori ? Pentru ce exista sectiunea plangeri ? Conform regulamentului valabilatea pozelor sunt de 7 zile de la data postarii pe forum  in topic la sectiunea plangeri.Eu am luat 10 zile pe 3 caractere pe niste poze expirate ,ele avand 8 zile la data postarii.La reevaluare nu am fost lasat sa impun clar regulamentul care il invocati voi atat pe unde puteti.AngeL ce scrii tu aici doar copiii de gradinita pun botu ,defapt nu se respecta mai nimic din Regulamentul acestei comunitati.Warnuri , suspenduri  date sa fie primite ca doar avem functii(ceva zei nedeclarati) .

    • Upvote 1
  17. 1 hour ago, ICS said:

    Sa editeze unu la topicu cu castle siege, ca e inducere in eroare asta...:ca-brian-griffin:

    Ar trebui sa scrie: Scream castiga castelu: scream, hhunters, daedalus, newtimes, heaven, harmony. =))

    Esti praf =)) 

    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...