Jump to content

m4x

Inactive
  • Posts

    7,515
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by m4x

  1. Serios ? Doar atat ? Old Linkmania care dupa cum ai zis si tu "nu va fi intotdeauna acolo" si ai scapat de noi ? Dar numarul meu de post-uri ? Ai schimbat Linkmania si tot ce avea ea (comunitatea) cel mai bun... ai putea totusi sa schimbi si numele ca nu mai este Linkmania deoarece ai sters toata munca noastra si ai mutat-o pe alt host => nou forum, nu ?

    Da este o plangere la adresa administratorului forum-ului.

  2. Odyzzeus, eu inteleg gravitatea problemei dar faptul ca nu ne zice absolut nimic si faptul ca raspunde la intrebari ce nu isi au legatura cu "pierderea arhivelor" arata ca stie de problema respectiva si prefera sa o evite. De ce ? Sigur stie deja raspunsul la o intrebare simpla, de ce nu o face publica? Toti am cerut un simplu raspuns concret cu "Da, se vor recupera arhivele" sau "Nu.". Nu sunt alte variante. Si nu cred ca o sa rezolve nimic si o sa amane cat se poate. De ce? Pai un simplu motiv ar fi ca nu intereactioneaza cu utilizatorii. Nu se merge pe principiul "tac si fac" aici ci dovedeste ca poti sa mentii o comunitate.

    LE: Am uitat sa specific ceva: asuma-ti responsabilitatile pe care le ai cat si deciziile pe care le faci, nu fa trimitere la alti moderatori sau probleme.

    • Upvote 5
  3. Un giveaway sugestiv pentru situatia actuala :)

    signature.png

    Cand faci modificari atat de mari, cel mai bine e sa ceri parerea userilor.

    Ca pe ei ii afecteaza, mai ales pe aia fideli care au ani in spate. Daca nici parerea astora nu te mai intereseaza...

    PS: Gh0st de la CS/MU mai traieste?

    Gh0st a fost si admin SAMP, poate de asta :))

    p.s. Oricum putini stiu asta.

    • Upvote 2
  4. Mai mult, mi-e ciuda ca niciunul dintre moderatorii actuali nu vor sa raspunda la topic-ul asta. Nu stiu ce se intampla la sectiunea respectiva, dar vad ca ai bagat frica in ei.. Si nu cred ca toti sunt multumiti cu aceasta modificare deoarece inca sunt moderatori care si-au facut treaba destul de bine.

    • Upvote 3
  5. Bun, deci acu toti cei care au muncit pentru TOATE regulamentele, pentru FAQ, pentru ideile din sectiunile respective sa-si ceara dreptul. Cum ti s-ar parea asa ? Mai mult, pentru ajutorul acordat, pentru informatiile aduse, pentru timpul pierdut.. pentru asta cine raspunde ? Pentru jucatorii adusi, pentru comunitatile create ? La fel, sterge tot si fa din nou LinkMania daca tu consideri ca trecutul este doar "cantitate".

  6. Ce e asa greu sa ne oferi un raspuns ? Ti-ai batut joc de noi sau nu ? Ca pana la urma asta este intrebarea... Raspunzi doar la "p.s.-uri" si intrebari ce nu isi au legatura cu topic-ul. Nu ar trebui warn? Da, se pare ca am un umor mai britanic din cate se pare. Ce se va intampla pana la urma? De ce e asa greu de raspuns sau nu stii nici tu raspunsul ... ?

  7. The Wizard, sa stii ca pe la GTA eu tot ma mai uitam in arhivele respective deoarece mai erau jucatori problema ce nu-i doream in staff .. si sincer, am dat de multe ori pe-acolo. Intotdeauna e bine sa ai unde sa urmaresti trecutul anumitor jucatori deoarece multi uita.

    • Upvote 2
  8. Oricum se creaza efectul de turma desi putina lume stie exact cum era LinkMania din 2004-2005 pana in prezent, cine a adus ceva benefic comunitatii, cine a muncit, etc. Nu sunt criterii de a stabili cine e VIP si cine nu deoarece sunt moderatori relativi noi comunitatii. Mai mult, nu toti stiu ce s-a intamplat intr-o sectiune anume.

    aind, totusi eviti sa ne raspunzi concret la cateva nelamuriri. Asa ramane cu arhivele ? Munca noastra e ca si spalata cu buretele ? Mii de posturi, timpul nostru e doar ca tu sa te bucuri de ce am cladit noi ?

  9. Din ce am inteles eu din informatia respectiva, mail-ul la care trebuie sa trimitem raspunsul este raspunsul corect dar cu un "H" in fata. Adica daca tu ai gasit raspunsul "Linkmania" ca fiind cel corect inseamna ca trebuie sa trimiti mail la "hLinkmania@gmail.com" si sper sa nu ma insel la asta. Asta e ce am inteles eu..

  10. Sincer, foarte interesanta ghicitoare si acu dupa vreo 2 ore tot ma gandesc ce ar trebui sa iasa... dar, avand in vedere ca nu ti-a placut matematica, ce rezultat final ar trebui sa fie ? Un numar? E o ora tarzie si nu am fost atent la toate datele oferite.

  11. Unde a fost ca primul ? Nu a cunoscut-o pe Mary Jane ci pe Gwen, s-a luptat cu The Lizzard si nu cu Green Goblin.. da, au fost cateva lucruri asemanatoare ca doar de-acolo pleaca toate povestile Spider Man. Aici avem un Peter mai curios, mai arogant iar in primul era mai timid, mai neindemanatic. Sunt doua incepturi diferite...

    Mi-a placut ca a prezentat si partea din desenele vechi care le urmaream pe Fox Kids cand era si Gwen si Connors.

  12. Sunt multe idei cand vine vorba de filmele din benzi desenate dar putine ajung sa fie pe masura asteptarilor, seria IronMan a fost decenta pana acum dar la fel ca alte filme de succes, mai bine s-ar opri decat sa continue prost. Acu, vom vedea ce va fi.

    • Upvote 1
  13. Fata de 2012, imi place mai mult cum redau "realitatea" miscarilor jucatorii in 2013 cat si faptul ca s-a lucrat mai mult si la partea grafica, in special la spectatori, cameramani, staff, etc.

    Totodata un minus la nivelurile de dificultate, nu par sa fie cele cu care m-am invatat.

    • Upvote 1
  14. Vin SAMP-isti si castiga Roxana detasat :)) Oricum sper si o sa faca treaba buna la SAMP impreuna cu restul echipei, este o persoana capabila, numai sa acorde un pic mai mult de timp din timpul ei liber.

    Oricum, la egalitate cu Roxana este si tasedano, batranelul care ma ingropa la CS din invidie.

    • Upvote 3
  15. Inchid topic-ul asta, se pare ca nu stiti sa discutati civilizat ci doar sa aduceti reprosuri. Se pare ca pana la urma IceMan a facut alegerea cea buna sa paraseasca comunitatea...cei care stiu toate detaliile stiu ce s-a intamplat, ceilalti doar au dat cu presupusul. Datorita lui au mers treburile aici de cativa ani buni, datorita lui s-au facut modificari, s-au adus imbunatatiri, nu altor persoane, datorita lui s-au facut servere deoarece nimeni nu s-a interesat.

    Nu stam sa mai dezbatem acu ce si cum s-a intamplat, era doar un topic de anunturi cand a intrat in functie, totodata un topic in care a anuntat la randul lui ca altcineva i-a preluat functia.

    • Upvote 2
  16. Va rog mentineti un limbaj adecvat topic-ului. Ce a fost, a fost .. ce va fi, nu o sa stie nimeni. Aici nu e topic de plangeri ce au avut loc cu ceva timp in urma si nu s-au rezolvat la momentul lor. Bune si rele, parerile sunt impartite deoarece multe persoane nu stiu exact de ce sau din ce motive s-au intamplat aceste lucruri dar prefera sa judece dinainte.

    p.s. eu doar mi-am expus punctul meu de vedere mai sus in legatura cu CS-ul :)

  17. scoateti nasul din fundul lui cei de pe sa:mp, nu a facut nimic din linkmania, asta candva a fost o comunitate unde se juca la nivel pro si se intra doar cu slot pe servere, acum serverele sunt pline, de roboti.

    Ce e cu filmuletul respectiv, ca nu imi dau seama ce legatura are LinkMania cu el :) In fine, tu poate joci pe alte servere cu roboti dar din ce am vazut eu, nivelul a ramas la fel (ma refer strict la CS) cum il stiam de acu cativa ani buni. Daca nu stii cate s-au facut de la punerea in functie a lui IceMan ca administrator, nu te trezi vorbind nonsensuri. Se poate observa acest lucru, numai ca tu nu stii sa-l vezi.

    Bafta aind.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...