Jump to content

Dropkillerz

LinkManiac
  • Posts

    4,884
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by Dropkillerz

  1. Am zis, o zic si am sa o mai zic, astfel de chestii ar trebui pedepsite cel putin cu 98. Chiar zilele trecute vorbeam cu respectivul si l-am intrebat de ce nu i-a spus lui Kitte imediat ce a vazut ca a primit mai multi wcoins decat trebuia. Cu stupoare am vazut ca el inca se considera nevinovat pentru ca aparent nu e vina lui ca a primit, e vina aluia care a dat pentru ca neatentia se plateste, desi a zis astfel.

    Stiu ca e doar un joc si ar trebui sa-l tratez cum trebuie, dar mentalitatea asta de om nesimtit ca altfel nu pot sa-i zic, e acelasi lucru ce ii in neregula cu tara asta, daca un lucru nu-i al tau, de ce tu il consideri ca fiind al tau doar pentru ca o persoana a gresit?

    Cum a zis @oick ,tot staff-ul incearca o schimbare in bine cu suspendurile astea de doua zile iar voi abuzati din plin. Ce se mai lauda si se falesc unii prin jocul asta ca fac si ca dreg dar cauta tot felul de mijloace, tot felul de scurtaturi etc.

    Hai cu un 99 pentru toti cei ce au incercat marea cu batzul, neatentia se plateste, nesimtirea ar trebui sa se platesca si mai mult.

    • Upvote 2
  2. 9 hours ago, Papi said:

    Luni cel tarziu se va face publica lista jucatorii care au profitat de problema cu demonii si cate zile vor lua suspend.

    Mai multe detalii nu pot sa va dau, insa va asigur ca nu "s-a stricat" db-ul din cauza influxului de wcoin. Stim exact cate persoane s-au despagubit si cu cat s-au despagubit, iar 90% din ei au returnat wcoin-urile obtinute pe cale frauduloasa.

    Va rog sa va abtineti de la spam si insulte.

     

    Tu analizezi ceea ce vrei sa scrii inainte sa faci asta?

    Cum poti sa afirmi ca wcoins dati aiurea nu au stricat db-ul, cand e clar ca unii au avut cu ce din start, e ca si cum ai lua niste bani de la banca, ii investesti in ceva si scoti de doua ori mai mult, ba chiar de trei ori mai mult decat ai imprumutat. Cumperi iteme pentru pene lvl 3, cumperi pene lvl 3 si faci aripi lvl 3 ce le vinzi la un pret mare. Cumperi joe, le bagi in iteme si le vinzi mai departe si lista poate continua. Chiar nu ma intereseaza cine si cum a luat, cine a cerut fara sa i se cuvina sa primeasca permanent, asa faceti pe fiecare db, ii lasati pe cei ce au abuzat de increderea altora sau de anumite bug-uri sa joace, desi si-au facut seturi, combinatii, etc.

    Nu vreti sa arati ca sunteti ingaduitori cu turma ce a abuzat de increderea unora dintre voi, incercati sa acoperiti simplu fapt ca unul dintre voi a gresit. Un fenomenal inceput de baza de date.

     

    • Upvote 8
  3. 11 minutes ago, benladen said:

    uitate bine ca intrebam lumea in tarc si am precizat ca am prins pe unu nu ca fac eu lvl si din cate stiu admini tre sa hotarasca nu avem nevoie de avocati am vazut zen pe jos si intrebai in guild unde redbull credea ca eu fac lvl si ii spusei ca e un rf care face lvl  ..... uitate la bara mea ca nu se vede chiar deloc ca luai xp sau ceva de genu  . dupa cum am spus nu avem nevoie de avocati

     

    si daca e cum spui tu intre poza 16-17 fac xp unde e xp intre printuri ? 

    si deodata ce l-am postat inseamna ca stiu regula pt tarc de bk altfel ma luam dupa el cum a zis ca el stia ca tre sa fii doar on si trageam si eu ca stau on cam 20/24  

     

    si asta suna a santaj  .........         "Daca ia el, trebuie sa iei si tu, am salvat pozele poate te razgandesti :))"

     

     Nu ma intereseaza cine primeste si cine nu primeste suspend, dar atitudinea ta, mentalitatea asta de hai sa-i omoram capra vecinului ca pare cam grasa ma dezgusta si da, atata timp cat el ia suspend, trebuie sa iei si tu. Vorba aia, daca sapi groapa altuia, ai grija sa nu cazi si tu in ea.

    Hai ca iti desenez ca probabil ai ochelari si nu-i porti.

    Screen(10_30-18_29)-0016.thumb.jpg.92346621eb54188a70b118f8b3145744.jpgScreen(10_30-18_31)-0017.thumb.jpg.9da10c4fafafc9234ea15608be9c1973.jpg

    Ca ai omorat un mob, ca ai omorat 3, ca ai stat toata ziua, tot exp facut in tarcul de bk se cheama si se pedepseste. Ultimul meu reply in acest topic, "good luck" :)

  4. Hotul striga hotul, din ce vad, redbul ti-a zis ca iei ban daca faci exp acolo, ok. I-ai facut 17 mii de poze, dar din pacate intre poza cu numarul 16 si poza cu numarul 17 se vede clar cum si tu faci exp in acel tarc, sa nu mai zic de limbajul de pe guild chat.

    Daca ia el, trebuie sa iei si tu, am salvat pozele poate te razgandesti :))

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  5. 1 minute ago, HaHa said:

    Bine ca ai luat totusi. :))
     

    Nimic nu se compara cu o tuica sau palinca buna.

    #HaHa.

    Nu-i problema, se poate trimite de acasa, nu-i problema dar vreau altele de acasa, carne, varza murata, etc :))

  6. 1 minute ago, HaHa said:

    De facut...am stat 7 ore firar ma'sa dracu' 

    #HaHa.

    am luat si eu ceva cu mine acum cand am fost acasa, vin, palinca :))

    imi pare rau ca n-am luat mai mult, nu m-au verificat deloc, la iesire din ro am deschis doar geamul din spate si in uk, doar portbagajul sa vada daca nu am ceva carne vie :))

    • Upvote 1
  7. 10 minutes ago, oick said:

    Toate la timpul lor.:ca-chef:

    Parerea mea ca topicurile guildelor active ar trebui lasate, adica sa nu fi facut spam degeaba:))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...