Jump to content

MurDoc

LinkManiac
  • Posts

    753
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MurDoc

  1. Nu vreau sa te ofensez, insa tu ai trait intr-o pestera in ultimii 5 ani ? Dacia e una din cele mai vandute masini in europa, mai exact germania, franta si asa mai departe. Cum poti sa zici ca o trage in jos ? Mai repede as zice ca e invers.

    @Parazitu, daca nu ai fost/esti posesorul unei masini noi, in cazul de fata marca Dacia, atunci nu inteleg de ce te agiti ca pepsi-ul ca tu iti iei touareg la 10 000 euro sau bmw seria 5/7 , asta stiti toti, "am bani.. jap in germania, cumpar bmw seria 7 din 1990 si is shaf, ajung in tara o bag in service in fiecare zi". Eu am o Dacia logan de aproape 4 ani, iar pentru cei aproximativ 5500 euro cat am dat pe ea de noua, pot sa zic ca afacerea a fost pur si simplu excelenta. Eu nu am dus masina 1 data la service, tot ce am facut e sa schimb uleiul la timp si filtrul de aer. Absolut nimic altceva nu a fost schimbat pe ea si merge ca noua, motorul suna exact ca nou.

    Si sa nu se inteleaga gresit, sunt de acord sa iei masina sh de afara, dar nu cu 300 000 km la bord, sa zicem cu 100 000 - 150 000 cel mult, dar sa dai banii pe una mai rodata de atata ... tre sa fi obsedat.

    Parerea mea.

    Same, thing. Logan de 5 ani niciodata dus in service. Inafara de schimb de ulei si schimb de cauciucuri cost de intretinere 0.

    Dar mai sunt si alte motive pentru care nu mi-as lua un bemve sau un tuareg, pentru unii destul de usor de depasit.

    Scurte exemple:

    oglinda dacia la dezmembrari - ~ 50 lei - oglinda bemveu ~ 150 lei

    diferenta de cost la asigurare

    diferenta de impozit

    diferenta la orice piesa stricata

    si lista poate continua

    Daca ar fi doar banii initiali ce ii dai pe masina e ok, dar costurile ulterioare sunt incomparabile.

  2. Da poate sunt niste rame idioade care nu sunt in stare de nimic ? Varianta ca sunt cu mult mai slabi ca noi unde o lasam ?

    Nu cred in extraterestri, cred in alte forme de viata, unde extraterestri=aia verzi cu ochi mari si negri, care au arme super tari si ne fac praf intr-o clipita doar ca ei sunt mari inteligenti si nu vor, si folosesc ca limbaj niste piuituri pe care nu le putem intelege

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...