Jump to content

eddy_s69

LinkManiac
  • Posts

    492
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eddy_s69

  1. 2 hours ago, Typhon said:

    sa se faca o lista si eu personal returnez TOT,am inca un nume si nu vreau sa fie patat..va multumesc frumos

    vreau sa imi fie contu deblocat,pentru a returna tot ce a furat altu in numele meu si sa imi cer scuze personal 

    si daca mai apare o greseala la adresa mea,cer fitru IP

    Parerea mea este ca faptul e deja consumat iar acuma nu cred ca mai are rost :)) Deacuma la urmatorul DB sa ai grija cui lasi contul :) Iar ca idee asa cam cum o sa faci tu sa dai totul la oameni inapoi ce le-a fost furat si de la cine a furat? Daca vine juma de server si zice ca i-a furat aia,aia,cum iti dai seama care zice adevarul si care nu? :))

  2. Ai vazut deja postarea cu preluarea pe forum si tot ai oprit take! Ai fost chiar nesimtit,eu zic ca ai fi meritat mai mult pentru lipsa fairplay! Dar Tusk a fost baiat bun si ti-a dat doar 2 zile...Mai ai si tupeu sa faci reevaluare :)) Cand ai incercat sa joci tare la intimidare cu mine,fara ca sa ma intrebi macar daca am preluare sau sa ti-o arat! M-ai luat direct cu no ks,nu stationa alea alea ^^

    • Downvote 1
  3. Scuze Tusk,eu le-am selectat in ordine,dar cand am postat asa mi le-a pus,nu inteleg de ce... :( Doar asta ce o mai am fara sa il mai intreb "nu stationa..." se vede ca mi-a oprit take-ul si mai e pe tark. Daca e valabile bine,daca nu tot bine,a scapat mai ieftin daca nu e valabil asa! Merci! O seara placuta sa ai!

    Screen(02_04-17_41)-0017.jpg

  4. I-am spus frumos ca i-am facut preluare clasica si a inceput ca nesimtitu sa ma ia direct cu no ks,nu stationa alea alea,nici nu a zis macar da sa vad preluarea sau ceva! Spor sa ai CurviX!

    Screen(02_04-17_21)-0009.jpg

    Screen(02_04-17_20)-0008.jpg

    Screen(02_04-17_18)-0007.jpg

    Screen(02_04-17_16)-0006.jpg

    Screen(02_04-17_27)-0015.jpg

    Screen(02_04-17_25)-0013.jpg

    Screen(02_04-17_28)-0016.jpg

    Screen(02_04-17_25)-0014.jpg

    Screen(02_04-17_15)-0001.jpg

    Screen(02_04-17_15)-0002.jpg

    Screen(02_04-17_15)-0005.jpg

    Screen(02_04-17_15)-0004.jpg

    Screen(02_04-17_15)-0003.jpg

    As vrea sa mai adaug si lipsa fairplay la baiatu asta! Mi-a oprit de 2 ori take cand vreau sa eliberez tark-ul si tot nu vrea sa paraseasca zona! :)

    Screen(02_04-17_24)-0012.jpg

    Screen(02_04-17_41)-0017.jpg

    • Upvote 1
  5. Just now, BH99DAN said:

    nesimtire ? daca omu iti spune ca are poza , nu e obligat prin lege sau regulament sa ti-o arate , e decizia lui , nu o poti cataloga ca fiind nesimtire , EVER

     

    nesimtirea a fost ca nu a vrut sa paraseasca spotul , chiar daca el cand a intrat o elfa deja era pe spot , el a mers pe increderea ca acea elfa nu a facut print la spot , si a crezut ca ii va functiona aceasta "tactica" 

    si in cazul in care nu vrei sa iei ss , te iei si pleci de pe tark , in momentul in care a ales sa stea , era constient ca e pasibil de ss

     

    Nu! Trebuie sa arati ca ai poza primu pe tark,deodata ce ai poza primu pe tark si esti baiat de baiat,era f usor sa ii arate poza si totu era incheiat amiabil si frumos. Nu cred ca era asa greu sa dai o poza pe skype sau facebook. Dura cateva secunde si nu mai era atata tam tam. Nu crezi? Sau poate omu cauta sa il baneze mai bn pe red? Ca altceva nu se intelege decat ca stia ca nu o sa plece pana nu vede poza cu tarkul,ceea ce as fi facut si eu si altii pana nu vedeam ca a fost el primu pe tark si omu so fi gandit,nu ii arat poza si el sta si il fac dde un ss,pac pac. Ca la romani...

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  6. 10 minutes ago, BH99DAN said:

    cu atitudinea asta voi inca ii cereti sa retraga ? vai de tine...

    Retras? Ce e de retras aici? Te bagi si tu ca musca-n lapte sa te dai interesant! Era vb de nesimtire din partea lui,se stie si stim toti ca oricine ar fi fost in locul lui red nu ar fi plecat de pe tark fara sa vada poza cu tarkul ca a fost ala primul. Daca vrei sa faci + la postari cauta in alta parte.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. Salutare! Hai ma MissJanger termina si tu cu postarile astea,sunteti culmea,stim toti ca nu ii inghititi pe fratii Redutz si abea asteptati toti o ocazie sa ii postati sa ia ban. Se stie de secole la fire cum sta treaba cand pica serverul si se intra toti fac print-uri si daca se nimeresc doi odata sau diferente de cateva secunde,se discuta amiabil unu cu altu cei doi care au intrat primii sa se verifice poza care a intrat primul si ala ramane cu tark-ul iar celalt il paraseste. Tu nu ai vrut sa arati ca ai poza primu pe tark ca sa poata Redutz sa fie sigur ca e tark-ul tau ca el sa poata pleca. E normal ca omu sa stea pe tark daca el are poza in care nu apari. Oricine n-ar parasi tark-ul pana nu vede o poza ca e primul pe tark,doar ca zice ala ca are primul poza,poate blufeaza omu nu? Deci lasa prostiile astea! Bafta!

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  8. Parca trebuia normal sa fie adresat cuiva ca sa se dea ss din cate stiu,aici se vede ca era discutie cu aia din party de pe tarkul respectiv,nu iti era adresat tie. Acu ca a ajuns sa se vada si pana la tine credca puteai sa treci cu vederea,atata timp cat nu a fost adresat tie si nu te deranja cu nimic de la lvl.

  9. As vrea sa mai adaug cateva poze,omu se pare ca e fan infocat si ii place sa ma injure non stop pentru ca nu il bag in seama,deja e nesimtire fara limite! Rog suspend pe caracterul Principal! Multumesc Anticipat! O seara faina!

    Exemplu unde s-a mai dat pe principal pentru nesimtiri de genu:

    @oick @Kitte Merci!

     

    jayz.jpg

    jayz2.jpg

  10. 2 minutes ago, Redutz Jr. said:

    Se anunță mâine seara un meeting de proporție la piață Universității având ca subiect SCREAM .

     

    Nu v-ați saturat sa acuzați pe x și pe y fără dovezi?

     

    P.s : o sa fiu și eu la universitate.

    Nu trebuie sa te mai stresezi Red pentru toti fanii astia :)) Astia is fanii nostri infocati de asta vorbesc mereu de SCREAM asa de mult :)) Nu stii cum se zice: "Persoanele importante sunt discutate in permanenta" ;)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...