Jump to content

Kitte

Manager
 • Content Count

  12,481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  167

Kitte last won the day on March 25

Kitte had the most liked content!

Community Reputation

6,411 Veteran al Comunității LinkMania

About Kitte

 • Rank
  Sandrider

Recent Profile Visitors

31,896 profile views
 1. Kitte

  Covers

  1 melodie/user/6ore Va rog sa postati aici doar ce nu se incadreaza la Metal, Rock, Hardcore şi Blues sau Pop, Dance, Disco, Oldies.
 2. 1 melodie/user/6ore Acordati nota, postati o melodie noua. As prefera sa pastram topicul curat, fara comentarii. Daca totusi vreti sa scrieti ceva, ori o faceti la modul pozitiv si dragut, ori mai bine treceti peste. Daca vreti sa dati nota mica, nu sunt necesare comentarii. Gusturile nu se discuta. Fara cearta si postat placut! Avem topic separat pentru muzica veche din categoria Metal, Rock, Hardcore şi Blues, respectiv orice altceva. Daca este cazul sa impartim mai mult de atat, va rog sa deschideti alte topicuri sau sa ma anuntat (tag/PM).
 3. 1 melodie/user/6ore Acordati nota, postati o melodie noua. As prefera sa pastram topicul curat, fara comentarii. Daca totusi vreti sa scrieti ceva, ori o faceti la modul pozitiv si dragut, ori mai bine treceti peste. Daca vreti sa dati nota mica, nu sunt necesare comentarii. Gusturile nu se discuta. Fara cearta si postat placut! Avem topic separat pentru muzica veche din categoria Pop, Dance, Disco, Oldies, respectiv orice altceva. Daca este cazul sa impartim mai mult de atat, va rog sa deschideti alte topicuri sau sa ma anuntat (tag/PM).
 4. 1 melodie/user/6ore Acordati nota, postati o melodie noua. As prefera sa pastram topicul curat, fara comentarii. Daca totusi vreti sa scrieti ceva, ori o faceti la modul pozitiv si dragut, ori mai bine treceti peste. Daca vreti sa dati nota mica, nu sunt necesare comentarii. Gusturile nu se discuta. Fara cearta si postat placut! Avem topic separat pentru muzica veche din categoria Pop, Dance, Disco, Oldies, respectiv Metal, Rock, Hardcore şi Blues. Aici in principiu orice altceva. Daca este cazul sa impartim mai mult de atat, va rog sa deschideti alte topicuri sau sa
 5. Buna smokeR Imi pare rau sa te informez, dar ai dreptate, contul tau nu mai figureaza in baza de date a comunitatii. Nu pot sa iti explic rationamentul stergerii contului tau, pentru ca nu imi apartine decizia sau actiunea de a-l sterge. Nu stiu ce solutie ti-as putea oferi, daca doresti asta, decat sa iti faci un cont nou, dar data la care te-ai alaturat comunitatii din cate stiu nu va fi editabila si va fi un cont nou. Nu am cum sa iti recuperez contul sau orice altceva de pe el. Stiu ca nu este ceea ce doreai sa auzi, dar nu am alt raspuns. Personal nu sunt de ac
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...