Jump to content

kenezu

LinkManiac
  • Posts

    249
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kenezu

  1. Acum 7 ore, Sevraj a spus:

    Cand iti vad numele imi vine sa trag apa la toaleta, dar tot ai fost lider pe server cu mine la conducere. Stai si plangi pe forum ca ai luat ban, eu ma duc sa-mi testez rob-u ala blanao si diseara fac live si dau /fastevent pe server.

    Te-a traumatizat carnat, vad ca imi dai si reactii d'alea nasoale la fiecare post =))

    nu pe mine boss stai linistit, dar era amuzant cand intrai cu el pe discord si va bateati joc de playeri, nu?

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. La 06.12.2018 la 17:47, StefanMarius a spus:

     

    Am un clan facut unde sa recrutez, sa fac evenimente si unde sa discut cu jucatori.

    As aveai nevoie asa:

    Staff:

    Sa primesc Moderator la aceea sectiune:

    StefanMarius - PUBG Admin(daca se poate)

     

     

     

     

  3. For Honor

    În ultimii ani, Ubisoft şi-a făcut imaginea unei companii dedicate aproape în totalitate jocurilor video open world, majoritatea apariţiilor importante ale publisher-ului folosind astfel de medii de joc dechise, pline de tot felul de misiuni şi activităţi (vezi seriile Assassin's Creed, Watch Dogs sau Far Cry). Ce-i prea mult însă strică, foarte mulţi fani acuzând Ubisoft că a început să se complacă în această situaţie, noile sale jocuri fiind doar nişte reskin-uri ale aceluiaşi fundament. Din fericire, For Honor demonstrează contrariul.


    După cum deja v-aţi putut da seama, For Honor nu este un joc open world; în schimb, studioul Ubisoft Montreal continuă pe linia multiplayer trasată de Rainbow Six Siege, experimentând însă cu mecanici de joc nu neapărat noi, însă ingenios îmbinate. Astfel, avem de-a face cu elemente caracteristice categoriei de fighting games, idei împrumutate din jocurile de acţiune, dar şi componente preluate din MOBA-uri, aşternute într-un mix realizat după regulile de progresie ale titlurilor multiplayer moderne (sistem de progresie, personalizări cosmetice şi nu numai, magazin in-game etc.).


    For Honor
     

    Pe scurt, For Honor este un joc de acţiune axat în special pe latura sa multiplayer, în care trei facţiuni - cavalerii, vikingii şi samuraii - se luptă pentru supremaţia asupra unui tărâm fictiv. Lăsând la o parte realitatea istorică (sau mai degrabă ignorarea completă a acesteia), poveştii din For Honor nu i-a fost acordată o foarte mare importanţă. Tot ceea ce trebuie să ştim este că o anumita legiune a cavalerilor, condusă de un lider perfid (Apollyon), alimentează în mod constant focul confruntărilor dintre cele trei tabere.

    Şi, în ceea ce priveşte partea dominantă a jocului - multiplayer-ul, abordarea narativă este absolut suficientă, oferind un pretext mulţumitor pentru a pune faţă în faţă cele trei facţiuni: cavalerii, vikingii şi samuraii, fiecare dintre acestea oferind nu mai puţin de patru eroi jucabili. Ce diferenţiază însă For Honor faţă de alte jocuri de inspiraţie medievală este sistemul de luptă implementat de Ubisoft, axat pe confruntările corp la corp.

    gameplay

    • Upvote 1
  4. Imaginea articolului Un localnic din BotoÅani Åi-a fÄcut singur trecere de pietoni. BÄrbatul este anchetat


    Poliţiştii din Botoşani au deschis un dosar penal după ce pe un drum judeţean din comuna Vorona a apărut, peste noapte, o trecere de pietoni improvizată, vopsită cu bidineaua de un localnic.

    O anchetă a fost declanşată de Inspectoratul de Poliţie Botoşani după ce în comuna Vorona, pe un drum judeţean, a apărut peste noapte o trecere de pietoni improvizată. Dungile au fost vopsite cu bidineaua, iar şoferii care trec prin zonă sunt derutaţi de marcajul care de la depărtate pare cât se poate de autentic.

    În acest caz se fac cercetări pentru identificarea autorului. S-a deschis dosar penal in rem, fiind efectuate cercetări pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi au fost anunţaţi administratorii drumului pentru înlăturarea marcajului”, a declarat, vineri,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.


    sursa

    • Upvote 2
    • Haha 1
  5. God of War

    Spre deosebire însă de jocurile open world tipice, God of War păstrează o bună parte din ADN-ul seriei intact, odată accesată o arie legată de quest-ul principal sau de unul dintre obiectivele opţionale, jocul căpătând din nou un curs liniar, axat pe flow-ul obişnuit al unui action/adventure tradiţional. Evident, chiar şi aceste porţiuni liniare ale jocului ascund cărări alternative, împănate cu secrete care abia aşteaptă să fie descoperite. Spre exemplu, nu lipsesc tradiţionalele item-uri bine ascunse, care, odată descoperite, îi permit lui Kratos să-şi upgradeze băruţele de viaţă şi Rage.

    God of War

    Îndrăznesc să afirm că tocmai acest sentiment de explorare, de a descoperi mereu ceva nou, reprezintă principalul punct forte al noului God of War. Şi, din fericire, veţi avea foarte mult de explorat pe parcursul aventurii lui Kratos: Midgard-ul gândit de Santa Monica Studio este, pe cât de divers, pe atât de întins. Mai mult, acesta este doar unul dintre "regatele" mitologiei nordice pe care Kratos şi Atreus le pot explora. Pe lângă Midgard, paşii eroilor principali vor fi purtaţi prin cinci alte tărâmuri, unde vor putea fi întâlnite porţiuni de poveste, de explorare, tipicele challenge-uri de combat ale seriei şi o tonă de loot suplimentar.

    God of War

    Şi pentru că tot am ajuns la acest aspect al jocului, God of War are la bază acum un întreg sistem de RPG, bazat pe statistici, acumulare de experienţă şi elemente de crafting, făurirea de armuri noi, upgrade-ul acestora şi al armelor sau îmbunătăţirea acestora prin rune, enchanment-uri şi talismane. Unii jucători, mai ales fanii înrăiţi ai mai vechilor titluri din seriei, s-ar putea să fie deranjaţi de această componentă a jocului, ei dorind să parcurgă o aventură plină de adrenalină fără să gestioneze situaţia inventarului şi atributelor lui Kratos sau ale fiului său. Din fericire, dacă alegi să urmezi firul principal al poveştii, intervenţiile asupra întregii "infrastructuri" de numere şi abilităţi din spatele jocului propriu-zis sunt menţinute la minimum, acestea rezumându-se la echiparea unei armuri mai bune atunci când o găseşti sau activarea unor skill-uri atunci când faci upgrade uneia dintre armele din joc.

    gameplay

  6. arestari-droguri.jpg

    Cei patru dintre suspecţii reţinuţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – biroul Teritorial Botoşani, în urma operaţiunii „Ziua Z” au părăsit arestul poliţiei. Ieri, ultimii doi botoşăneni care mai erau după gratii, Florin P. Şi Bogdan C.au obţinut înlocuirea măsurii arestului preventiv şi au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile. Asta după ce ceilalţi doi suspecţi, Daniel P.şi Cristian Dumitru R.obţinuseră acelaşi lucru pe 27 august. Potrivit deciziei magistraţilor, pe durata cercetărilor aceştia vor trebui să respecte o serie de măsuri şi nu vor avea voie să comunice cu între ei şi cu ceilalţi martori. Totodată, ei au interdicţia de a părăsi ţara. Cei patru suspecţi, fraţii Daniel şi Florin P, Cristian Dumitru R. şi Bogdan C., au fost ridicaţi cu mascaţii, pe 16 mai a.c., împreună cu alţi complici, fiind bănuiţi că, începând cu 2016, ar fi constituit un grup infracţional organizat specializat în traficul de substanţe cu efect psihoactiv (n.r. – denumite generic etnobotanice) şi trafic de droguri de risc, care acţiona cu precădere în cartierul Primăverii din municipiul Botoşani, dar avea ramificaţii şi în judeţul Suceava. Suspecţii au fost ridicaţi în urma unei operaţiuni care a cuprins 15 percheziţii domiciliare, 13 în judeţul Botoşani şi două în judeţul Suceava. În urma descinderilor, anchetatorii au ridicat şi mai multe cantităţi de fragmente vegetale care conţineau substanţe cu efect psihoactiv, pungile cu pricina fiind trimise spre expertizare unui laborator de analiză şi profil al drogurilor. Principalele acuzaţii aduse de anchetatori împotriva lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc, vânzare şi deţinere în vederea vânzării, fără drept, precum şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.


    sursa

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...