Jump to content

Frank

LinkMaster
  • Posts

    1,394
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

Posts posted by Frank

  1. Acum 4 ore, MrPsych0 a spus:

    Prenume: Norbi

    Vârsta: 30

    Aria / Ariile de interes : Tehmania / Discutii diverse

    Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link):

    Momentan nu am, nu am intrat de foarte mult pe forum, as dori s-a ajut in ariile de Techmania si Discutii diverse.

    Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei:

    Din fericire, as vea mai mult decat 6 ore pe saptamana sa ajut communitatea LinkMania.

    Am 30 de ani, si sunt un utilazator vechi aici, dar din pacate nu am avut timp de forum-uri in ultimele ani de zile, mi-am facut existenta financiara, si doresc sa fac parte de o communitate ca LinkMania, din nou ca in anii 2000.

    Multumesc daca mi-ati citit applicatia.

     

    O zii buna va doresc, si success celor deasupra mea.

     

    -MrPsych0

    Cerere acceptata. Activitatea ta va fi monitorizata in ultimile zile.

  2. Salut,

    În continuare suntem în căutare de noi colegi moderatori numiți "LinkMasteri" pentru moderarea și aducerea de noutăți în partea de sus a forumului.

    Așadar dacă îndeplinești cerințele din primul post, ești bine-venit să îți manifești interesul pentru următoarele secțiuni libere:

    • Events Master - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Concursuri si evenimente 
    • Grafician - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Design Zone
    • LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Jocuri
    • LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Techmania
    • LinkMaster  - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Discutii diverse 

    Mulțumesc!

    • Upvote 1
    • LinkMania 1
  3. Salut,

    De curand PC-ul si-a facut upgrade de la windows 10 la 11. Iar acum imi merge foarte greu, in browser cand schimb paginile timpul de asteptare este  mult mai mare. Sau cand deschid pagini/aplicatii noi.

    Are idee cineva de ce?

    Precizez ca pana sa faca upgrade mergea foarte bine

    • Confused 1
  4. Astăzi am văzut premiera filmului în cinema. Întradevăr captivant și plin de suspans. (3h,20 durata filmului dacă nu mă înșel). Dar a trecut foarte repede, filmul a depășit așteptările și din câte am văzut din final este posibil să apară o a 3 a parte. Nota mea personală este 10/10.

    Voi l-ați văzut? Cum vi s-a parut?

  5. Cererea României de a intra în Spațiul Schengen a fost respinsă. Ce state s-au opus vehement

    O veste tristă a lovit România astăzi. Din păcate, extinderea Spațiului Schengen nu este valabilă pentru țara noastră din cauza unor neînțelegeri care nu au putut fi rezolvate în timp util. Iată care au fost țările ce s-au împotrivit astăzi în ședința care a avut loc în Parlamentul European.

     

    România a făcut tot posibilul pentru a se putea extinde în Spațiul Schengen, însă, din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Ședința de astăzi a dat peste cap planul țării noastre și al Bulgariei, deoarece ambele state sperau să îi convingă pe oficiali că îndeplinesc toate condițiile necesare.

    România nu a putut intra în Spațiul Schengen

    În ședința de astăzi la care au participat reprezentanții țărilor care fac parte din Spațiul Schengen s-a decis ca cererea României și a Bulgariei să fie anulate. Dacă la început Olanda părea că susține reprezentanții țării noastre, în cele din urmă aceasta și-a schimbat părerea în momentul în care a aflat că aceasta vine „la pachet” cu Bulgaria.  Cea de-a doua țară care a votat împotriva României și a Bulgariei a fost Austria. Germania și Luxemburg au fost cele două state care au pus mari presiuni pe Austria pentru a vota ca România și Bulgaria să nu intre în Spațiul Schengen, după ce au făcut același lucru și cu Croația.

     

    Sursa: canCan.ro

    • Thanks 1
  6. Când apare „Avatar 2”. Data oficială a lansării filmului a fost făcută publică, dar și primul trailer

     

     

    Filmul „Avatar: The Way of Water” va fi lansat în data de 16 decembrie 2022. Acțiunea se petrece la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film și spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmăresc, sacrificiile pe care le fac pentru a fi în siguranță, obstacolele pe care le întâmpină pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

    Regizat de James Cameron și produs de Cameron și Jon Landau, filmul îi are în distribuție pe Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi și Kate Winslet. Pentru a trezi interesul publicului, studioul va relansa primul „Avatar” în cinematografe pe 23 septembrie. Citeşte întreaga ştire: Când apare „Avatar 2”. Data oficială a lansării filmului a fost făcută publică, dar și primul trailer.

     

    Voi mergeți să îl vedeți?

     

    Sursa:Libertatea.ro

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...