Jump to content

Frisan

LinkManiac
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Frisan

  1. Iti multumesc pentru apreciere, cu siguranta se vor alatura multi jucatori vechi. Nu stiu discutiile cu banii... si nici nu ma intereseaza, ma bucur ca nu le-am prins... nu pentru asta am venit aici. 

    Ca sa concretizez, am intrat in discutii deja cu 2 prestatori de servicii de tip scripting, iar dupa un acord al comunitatii, as putea intra in discutii mai amanuntite, si chiar la un posibil contract cu acestia. 

    • Upvote 1
  2. Buna seara,

    Numele meu este Cosmin, si vin cu o propunere catre dvs. (Voi face un scurt intro despre mine, si despre ce ma facut sa ajung la aceasta decizie)

    Sunt in comunitatea asta din anul 2009, am jucat jocul asta de cand eram in clasa a 5-a... si acum, am deja 5 ani de cand am terminat liceul, unul de facultate si vreo 3 de cand mi-am ridicat o mica afacere...., da 😄 ...sunt antreprenor.

    Din hobby, am ales sa incerc redeschiderea serverului. Ideile care vor sta la baza unui start de succes.

    - Vom incepe printr-un topic special, la sectiunea potrivita, prin care vom cauta un scripter, care sa fie scripter-ul oficial al serverului, care bineinteles...va fi platit personal de catre mine, si se va face un contract de prestari servicii intre mine si respectivul, ca totul sa fie transparent si treaba sa mearga bine. 

    - Voi lua un host, incercam sa ne orientam catre cele mai bune la nivel national. (Costul va fi suportat absolut de catre mine)

    - Vom deschide server de tip BETA (timp de o luna MAXIM), iar serverul va fi construit EXCLUSIV pe baza tutoror ideilor jucatoriilor. Vom incepe cu un GM original, care se va adapta in functie de nevoile si cerintele jucatorilor. 

    - Staff-ul va fi creat pe baza IMPLICARII/CREATIVITATII/DEZVOLTARII, pe tot parcursul BETA. 

    - Va urma o perioada de promovare PLATITA, (de catre mine) pe retelele de socializare. 

                                             Iar spre final... ne pregatim pentru deschidere. 

    Nu am ajutoare, nu am venit aici cu ajutoare in spate...sunt singur:D ...totul se va face impreuna, aici pe comunitate, intr-o sectiune potrivita. Eu sunt dornic sa investesc intr-o placere de-a mea... Vreau sa dezolv ideea asta, fiindca aici mi-am petrecut foarte mult timp din copilarie si am observat ca, comunitatea are lipsa de un server... de perioada luunga de timp.  

    Scuzati greselile gramaticale.

    O seara faina, pe curand!

     

     

    • Like 1
    • Thanks 1
    • Love 1
    • LinkMania 5
  3. Acum 59 minute, Corlea a spus:

    Stie careva de ce mereu mi se schimba limba de la google chrome in maghiara sau ungura cum se cheama?

    Dupa ce dau clear browsing data si cookies revine pe engleza dar dupa 5min iar se schimba, am ceva virus sau?

    locatie: Romania, default language on pc and google: english

    https://imgur.com/a/K9DepDl

    Virusi de la prea multe filme xxx.

    • Haha 1
  4. 2 minutes ago, Alex_XT said:

    Nu a vrut staff-ul sa se adauge alea 2 facțiunii si d-asta a scăzut nr-ul playerilor.Au fost 160 playeri on si ei inca spuneau " Așteptam sa mai crească, vedem săptămână viitoare " ce sa crească ba când voi nu ați făcut nimic? Ce așteptați? unii" Sevraj trebuia sa facă curățenie de la început. Din cauza stafului s a ajuns aici smoker se plange ca a ajuns "linkmaniac" care nu da 2 bani pe noi jucătorii si nu a luat măsuri pentru a nu se ajunge la 50 playeri. 

    Ce putere ai bai tinere... :))))

  5. @Potco Aici te contrazic.... de ce sa te iei de om? Omu a facut tot ce a putut.... bun, rau cum a fost... a incercat sa va ajute... de ce sa il lovesti ? Poate din punctul tau de vedere a facut prost... dar din punctul meu de vedere ... nu cred ca a fost usor pentru el.

    • Like 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...