Jump to content

Edy.dY

LinkManiac
  • Posts

    647
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Edy.dY

    • Nickname: Edy[.dY]
    • Level: 46
    • Varsta: 15
    • Vechime pe server(se verifica): Aproximativ 2013.
    • Numar de ore petrecute pe server in fiecare zi: De obicei 4-5 ore.
    • Titluri importante castigate pe sever (se verifica): Nu am, momentan.
    • Rank actual in factiune(se verifica): Am rank 1.
    • Sanctiuni in ultima luna: Nu am.
    • Poza cu /stats: https://imgur.com/a/cVOks
    • De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru a contribui la punerea acestuia pe locul 1 si a face performante in fata celorlalte.
    • Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, de ce ai iesit?: Am fost in clanul HIT dar dupa un restart nu mai eram si nu am mai intrat.
    • O mica descriere a ta: Sun un tip optimist, ambitios, meticulos si imi place sa am colegi noi cu care sa pot socializa.
  1.  

    atac-cibernetic-virus-700x467.jpg

    Din fericire nu cunosc pe nimeni care sa fi avut probleme din cauza atacului de vineri. Totusi, foarte multe persoane au fost afectate. Pentru a preveni acest lucru este bine sa fiti cu un pas inainte. Nu strica niciodata sa fiti preventivi. Si ca sa dezbatem putin acest subiect vrem sa stim cum va protejati voi.

    Eu sunt mai nesimtit si nu folosesc antivirus. De fapt, nu mai folosesc de 3-4 ani. Ultimul pe care l-am avut a fost un BitDefender cu licenta pe 1 an, iar dupa ce s-a terminat am renuntat de tot la el. In prezent ma bazez doar pe Windows Defender, foarte bun pe Windows 10. Totusi, am si un backup la toate datele pe un HDD extern.

    Insa am invatat sa navighez mai bine pe internet. Nu mai accesez site-uri dubioase, ma feresc de reclame cat pot cu diferite programe si nu mai bag tot felul de USB-uri de la prieteni in PC. Ultima data cand mi-am virusat PC-ul a fost de la un stick.

    Desi nu am avut deloc probleme si nu simt lipsa antivirusului, o data la cateva luni scanez sistemul de adware cu AdwCleaner. Acest programel imi scaneaza tot sistemul dupa adware si il elimina. In rest nu fac mare lucru. Sunt doar atent si folosesc Windows 10 licentiat. Il las sa-si faca toate update-urile cand este nevoie.

    Acum vreau sa vad cum va protejati voi. Folositi antivirus? Ati trecut la alt sistem de operare decat Windows? Aveti backup?

     

    Sursa: arenait

    • Upvote 1
  2. imageResize?path=%2Fmedia%2Fimages%2F2017-05%2F05151929891012500.jpg&size=6

     

    "Prin campania precedentă, 300 de vieți au fost salvate datorită celor 54 de litri de sânge recoltați. La fel ca la edițiile precedente, donarea se va face în cadrul unui centru mobil complet utilat, amplasat la intrarea principală din Sun Plaza, dar și în două cabinete special amenajate în policlinica Regina Maria din cadrul centrului comercial'', anunță organizatorii acțiunii, într-un comunicat transmis AGERPRES.

    Persoanele care doresc să doneze sunt așteptate cu cartea de identitate. Acestea trebuie să fi consumat micul dejun (un mic dejun ușor, alimente fără multe proteine și grăsimi — lactate degresate, piept de pui, cereale integrale, fructe și legume, o ceașcă de ceai sau cafea ușor îndulcite).

    Donatorii trebuie să aibă între 18 și 60 de ani, greutatea corporală cuprinsă între 50 și 100 kg (femeile), 60 și 110 kg (bărbații), să nu fi suferit intervenții chirurgicale sau stomatologice în ultimele 3 luni. Nu pot dona femeile însărcinate, în perioada de lăuzie sau în cea menstruală. Donatorii nu trebuie să fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puțin 24 de ore înaintea donării și să nu fi suferit de hepatită — de orice tip, TBC, sifilis, malarie, epilepsie, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă, boli de piele, miopie peste (-) 6 dioptrii.

    Acțiunea va fi derulată de Sun Plaza și Asociația React, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină din București (CTS București) și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

    AGERPRES/(AS — autor: Roberto Stan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

     

    Sursa: agerpres

    • Upvote 1
  3. razer-overwatch-header-mobile-700x292.jpg

     

    Chiar daca nu esti un gamer hardcore sau nu te pasioneaza acest gen de joc, sunt sigur că ai observat popularitatea uluitoare a Overwatch-ului de la Blizzard. Lansat pe 24 mai 2016, am aflat săptămâna trecută că shooter-ul online a depășit 30 de milioane de jucători înregistrați – o surpriză destul de uimitoare, având în vedere ca jocul nu are nici macar 1 an. Dar poate chiar mai impresionantă este suma  pe care a generat-o în tot acest timp.

    Peste 1 miliard de dolari sugerează ultimul raport al companiei Activision Blizzard privind câștigurile salariale.  Asta inseamna ca Overwatch a reusit sa aiba o crestere a vanzariilor fata de Call of Duty și Skylanders. Totusi, Blizzard a înregistrat 441 milioane de dolari în primul trimestru al anului, ceea ce reprezintă o creștere de 50% față de anul precedent; A avut cea mai mare comunitate activă de jucători online în istoria sa, fata de aceeasi perioada de anul trecut, cu 41 de milioane „MAU” (utilizatori activi lunari); Iar veniturile din “conținutul în joc” au crescut cu peste 25% din 2016.

    În ciuda faptului că Hearthstone nu a lansat încă nimic nou în acest an, MAU-urile sale au crescut de la un an la altul, iar Journey to Un’Goro a adus un număr record de jucători lunari. Raportul sugerează, de asemenea, ca a depășit 70 de milioane de jucători înregistrați.

    Articol scris de un cititor.

     

    Sursa: arenait

    • Upvote 3
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...