Jump to content

velasQuez.

LinkManiac
  • Posts

    366
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by velasQuez.

  1. La 14.06.2020 la 14:30, Claudiuu a spus:

    De data asta putem trece cu vederea și să acordăm o șansa de redobândire. 

    Iar de aceasta secțiune ne putem ocupa toți, depinde de părerea fiecărei persoane, poate x este de acord dar y este împotriva, restul cererilor văd că au fost rezolvate deja de colegii mei.

    Asta da dovada de lipsa de membri, sa scoti o restrictie asa harcea parcea, stie si Kitte ce fel de persoana este axelutz si ce a facut si ce a injurat in nesimtire, stim cu totii ca foloseste mai mult el ambele conturi:)) incearca sa profite de situatia actuala sa mai revina si el pe comunitate dar prea tarziu bro, au plecat toti care faceau jocul mai interesant, asta e daca n-ai stiut sa te integrezi in colectiv si ai fost golan. Din partea mea aveai un contra la cerere, deoarece ai o varsta, si erai destul de constient cand ai facut ce ai facut. 

    #GLOVOPOWER

    • Upvote 1
  2. Câștigătorii editiei a II-a sunt:

    Locul 1 - SebzInUse

    Locul 2 - ReaDer

    Locul 3 - SilentStep

    Mulțumesc pentru numărul mare de participanți! Sunteți cea mai frumoasă comunitate!
    Vă aștept să participați si la edițiile care vor fi organizate in viitor!

    • Like 1
  3. MARATON LINKMANIA 2020 EDITIA II
    15.04.2020-20:00

    Salutare! Miercuri (15.04.2020) la ora 20:00 va astept pe server pentru editia a II-a a evenimentului de tip 'Maraton'. Dupa cum am explicat mai sus, acest eveniment consta intr-o cursa pe jos, pe un traseu ales de mine. Regula de aur este aceeasi: Nu aveti voie cu sprinthook sau cu alte moduri care v-ar aduce un avantaj fata de ceilalti playeri. Deoarece au crescut preturile cutiilor, sunt mai darnic de data asta si marim cu cate 100 Linkpoints premiile fata de data trecuta. Va astept in numar cat mai mare!

    Premiile vor fi în felul următor: 

    -Locul 1: 2.000.000$ + 400 LinkPoints
    -Locul 2: 1.500.000$ + 300 LinkPoints
    -Locul 3: 1.000.000$ + 200 LinkPoints

    • Like 1
  4. Câștigătorii primei ediții sunt:

    Locul 1 - MeXicaNu.

    Locul 2 - Cosmin199

    Locul 3 - SaB1n_[JoKeR].69

    Mulțumesc pentru numărul mare de participanți! Sunteți cea mai frumoasă comunitate!
    Vă aștept să participați si la edițiile care vor fi organizate in viitor!

    • Like 1
  5. MARATON LINKMANIA 2020 EDITIA I
    15.03.2020-20:00

    După cum bine știti, in trecutul acestei comunități, pe această secțiune numită „Evenimente GTA” se postau foarte multe tipuri de evenimente speciale, printre care și acesta, de tip 'maraton'. Acest tip de eveniment este inspirat din viața reală, termenul de maraton reprezentând o cursă atletica pe distanțe lungi. Pentru evenimentul din joc, vom stabili un traseu pentru desfășurarea acestuia, iar primii 3 care vor reuși să termine traseul vor câștiga premiile în ordinea prezentată mai jos. În ziua de 15.03.2020, duminică, la ora 20:00 vă așteptăm pe server pentru a participa la acest tip de eveniment. Regula de aur a evenimentului este următoarea: cine este prins cu moduri de tip „sprinthook” sau alt tip de moduri care vă vor aduce avantaje împotriva celorlalți participanți va fi sancționat conform regulamentului general. Vă urez succes și sperăm la cât mai mulți participanți.

    Premiile vor fi în felul următor: 

    -Locul 1: 2.000.000$ + 300 LinkPoints
    -Locul 2: 1.500.000$ + 200 LinkPoints
    -Locul 3: 1.000.000$ + 100 LinkPoints

    • Like 3
  6. Acum 7 minute, nemo a spus:

    @JH0K3R cand esti la limita dintre viata si moarte te simti cel mai liber nenicu' ;x;x 10gura te prind eu si te dau o tura sa vezi dupa :))

    chiar sunt curios daca e mai puternica decat opelul:)) hai sa nu facem freechat ca ne iau baietii pe sus

    Continuam, @LaZoE cand zici ca vii sa facem gratarul ala? :))

    • Haha 2
  7. Din ce am inteles, aceasta epidemie nu ar fi atat de periculoasa pe cat pare, doar ca lumea este foarte agitata si de asta s-a creat un mit care spune ca 'mori daca ai Coronavirus', este dovedit de catre cercetatori ca exista 2% sanse de mortalitate la o persoana care are Coronavirus, toate persoanele ucise de acest virus au avut si alte probleme, cardiace sau mai grave, majoritatea oameni batrani. In cazul Romaniei, din perspectiva mea, nici nu o sa se apropie virusul de noi.

    • Like 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...