Jump to content

LeviS

LinkManiac
  • Posts

    945
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by LeviS

  1. Acum 15 minute, Meduza a spus:

    Momentan pregatim pt urmatorul update 3 eventuri PVP automate: Battle Royale, PVP Championship si Team VS Team. Pe langa acestea vom avea si alte evenimente automate care vor aparea aleatoriu (aprox 1 eveniment special in fiecare saptamana), oarecum sa compensam pt faptul ca este season 2 si inca nu avem disponibile evenimente gen Doppleganger, Imperial fortress etc. pana cand ajungem cu progresul la sezoanele respective.

    Frumos, dar trebuie si altele dar nu neaparat sa fie reward "wow" sa faci omu sa aiba activitate nu sa se plictiseasca in cateva zile doar pe spot si sa iasa. Si questurile cu omorat mobi sunt misto dar trebuiesc gandite bine.

    • Upvote 2
    • Confused 1
  2. Servarul asa cum este setat acum este foarte plictisitor, inafara de bc/ds si o "mica invazie" nu ai nimic de facut. Ganditi-va la ceva chestii sa nu stea lumea pe spot doar la XP!.

  3. Acum 11 ore, zzangaboy a spus:

    nu vreau sa joc doar pentru xp , rr , etc , mi-as dori ca LM sa fie ca in anii "2000", un sv stabil si foarte populat, sincer ar fi superb. Sa-si aminteasca cei vechi cum era noria , lorencia , davias , etc, cat de populat si plin era sv pe vremea aia:D:D:D     SEARA BUNA SI SPOR LA LVL:D:D

    si daca tot este un sezonul 2 ,macar sa fie clasic , sa avem iar iteme rare ,apoi , daca tot am inceput sa jucam , nu mai dati rr db :D:D:D , multi dintre noi avem copii mici , si ne urla fmeile in cap cand ne apucam iar de joc =))

     

    trezeste-te-romane.jpg

  4. Acum 15 ore, Meduza a spus:


    http://45.153.243.36/ <- Incearca sa intrii pe adresa de IP aici, ar trebui sa functioneze normal cat timp nu te folosesti de subdomeniul de la Linkmania. Noi nu avem access la subdomeniu dar am trimis un mesaj catre 41nd, trebuie sa asteptam un pic doar pana se rezolva, nu am stiut ca atatea persoane se lovesc de aceeasi problema.

     

    Gata merge si normal.

    Acum 2 minute, LeviS a spus:

     

     

    • Like 1
    • LinkMania 1
  5. Acum 10 ore, Sly a spus:

    Săracia și băutura, singurele lucruri rămase omului care nu are nimic de pierdut. Ambii au dreptate, Săndele, dar tu ești încă tânăr.

    :ca-token:

  6. 1 oră în urmă, Silviu Petre a spus:

    Una peste alta, dar lipsa ta de profesionalism, lipsa ta de bun simt si tot ce nu faci bine dauneaza imaginii forumului linkmania. Faptul ca a expirat licenta sau ce s-a intamplat e tot vina ta, de ce nu ai verificat? de ce nu oferi o continuitate serverului? de ce trebuie sa ne rugam de voi sa ne spuneti cand dati drumul? ce raspunsuri dai tu sunt pur si simplu de amator. In plus de asta 2 luni ai mancat de pe urma noastra, cat am cumparat ice-coins si ti-am dat de mancare, totul era ok, nu? nu mai expirau licente, nu se mai flooda serverul...Repet lipsa totala de bun simt si de profesionalism...bataie de joc fata de toti jucatorii....rusine @MuTechGuy

    Sunt 28 de grade afara, nu te mai droga in casa, mergi si drogheazate afara.

    • Haha 1
  7. Acum 3 ore, chaserz a spus:

    Este vina ta,altii cum pot ! 🤨 Ce raspuns astepti de la unul care nu returneaza sceptrul unui player deoarece nu e vina lui ca a bagat sceptrul,desi din setari nu ar trebui sa se poata face asta ? 

    Da, e vina mea ca ma joc aici. Totul e bine ca oferi informatii,dar cand ai o problema iti rezolvi singur.

  8. 1. Am incercat cu mai toate variantele se observa in video.

    2. Colegul meu juny a luat identic si el dar nu cred ca a facut video.

    3. Cred ca nu are rost sa specific faptul ca am consumat peste 50 LUCK, 300 jwl si 40 de anciente sa fac alea 6 pene. ( pentru ca la goblin foarte greu treci de +10/+11).

    4. Munca de o saptamana aproape 2 sa se spulbere in 3 minute intrebarea mea este, este servarul pay4win sau nu?

    Aceasta problema este raportata de saptamanii bune dar nimenui nu ii pasa din cauza asta au si plecat o gramada de pe acest server.

    Multumesc.

    https://streamable.com/vjqgkp

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...