Jump to content

Apocalyps

Inactive
  • Posts

    313
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Apocalyps

  1. 4 hours ago, eNg said:

    :)))))

    Cum sa ma injuri ma?:))

    Am facut si eu o propunere, buna sau nu, alegerea ta.

    Comportamentu asta te face sa pierzi.

    P.S Injuratu' din spatele unui monitor nu este nici pe departe o mareție.

     

    si fata in fata cum este ? 

    on topic deci is curios si eu cum ptr scam se da 14 zile si ptr pk pe spot x10 dam 2 zile:)) / bug exploit 15 zile e tot una sau cum?

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. 1 hour ago, cobrasm said:

    Referitor la acest topik 

    Ami cer scuze, dar daca acceptati limbajul folosit de acest player asupra mea si asupra unei guilde intregi asta inseamna ca la fel putem face toti fara a primi suspend....daca eu asi fi jignit Guilda Ang3liK sau ally lor oare nu primeam suspend??? Dupa ce il atentionati ca are 2 topikuri la fel facute aiurea si ca va primi Nefondata >>> inchideti fara suspend, deci creati un precedent si chiar o sa intru in topikul meu facut asupra lui AboveYou sa jignesc guilda AngeliK doar asa sa vad primesc suspend sau treceti cu vederea....Sper sa luati masurile care se cuvin deoarece este o jignire asupra mea si guildei SCREAM. Multumesc !

    iti sar vechii colegi in gat cobra?:) 

     

    eu zic ca ar trebuii incepute ss`urile ptr nefondata .. sunt constient ca exista dar daca dam doar la x si y nu atunci unde ii fairplay`ul? plus ca parerea mea deja se posteaza orice prostie pana si pk arena am vazut ca sunt o gramada de topicuri...asa incepem toti si umplem forumul de prostii fara sa suportam nici o consecinta.! An Nou Fericit!:)

  3. 7 minutes ago, 01zmeu01 said:

    ce consecinte ma? si ce nu e asa te ai uitat la topicul de mai sus ai vazut cum face ti rost de spoturi ce tot comentezi atata?

    ma lasi ma? nu-mi zi tu mie ca esti ceva sfant pe jocu asta asa ca mai laso balta...cand n-am spot iau prin orice mijloace posibile ...gata cu spawm ti-am acordat prea multa atentie deocamdata:) 

    PS: astept sa vi cu probe la acuzele ce le-ai facut m-ai sus nu cu un topic de acum 2 luni in care lucrurile au fost lamurite

  4. 4 minutes ago, 01zmeu01 said:

    mai avrile sa fim intelegi aici e o plangere pentru limbaj :)))) asteptam un raspuns atata tot si in + de asta eu i am aratat domnului prajescu cine el pe servar ca statea ascuns sub maldarul de caractere :P

    tu ai dato in alte alea cand mi-ai adus nick-ul in topic acum suporta consecintele 

  5. ba reveniti cu picioarele pe pamant , ce ati vrea acu sa dea 99 la toate secundarele de pe server sau nu inteleg ce rost are harmalaia asta. Atata timp ca nu este interzis take/preluare/ N conturi nu inteleg de ce va ofticati. plus ca nu va venit niciunu din noi la 5 min continuu la take...asa ca mai lasatio moarta ca cerintele voastre deja sunt patetice . 15 topicuri facute inutil . Credeti ca mie nu-mi vin la take? uite ca da si nu ma plang ca fetele toata ziua pe forum si joc

    • Upvote 1
  6. pai si de aia nu mai pot eu , logic ca avem . conturi tw tot si ? vrei sati enumar eu tie cate secundare ai? ca ai dublu de cat mine si plangi pe forum:)) 

     

    app ptr plangeri de conexiuni si alte fig fa alta plangere sa iti iei o vanatoare frumoasa

    • Downvote 1
  7. 37 minutes ago, 01zmeu01 said:

    sa stie lumea cu ce te ocupi tu si cu avril cum faceti voi cu secundarele voastre si cum faci tu vanatoare . cate caractere ai danGer bk/BRaunR elf/Prajecu dl avril cate are si el pe Bela esti tot tu ? sau e a lui cum a zis ?

    am sa incarc si niste printuri mai incl sa arat cum mai provocat spor sa ai .

    auzi ma deja o dai in exagerari , ce ma bagi tu pe mine in treburile voastre? am secundare cate vreau care ii problema ta? atata timp cat pc-urile mele duce multe n-ai tu treaba

    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...