Jump to content

EmeriCk

LinkManiac
  • Posts

    1,373
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by EmeriCk

  1. Eu înțeleg perfect " frustrarea " anumitor persoane, pe bună dreptate, oricum aici tot timpul dacă ai avut un cuvânt de spus împotriva staff-ului nu mai avea nici o șansă la o funcție nici ca și Lider. Aici mă refer de vremea când fiecare își măsură cuvintele, acum că totul merge pe p... Nimeni nu ține cont și pe bună dreptate, oricum sunt persoane care pupă și acum în c** dar fiecare e liber să facă ce dorește.

    @41nd Lasă că și altu poate să plătească pe lângă asta să se implice mai mult. Cât e forumul 10E? 4 pachete de țigări, aici nu e vorba de bani, nu totul se rezumă la bani la implicarea voastră.

    Comunitatea are nevoie de un RESTART, degeaba o să avem un server de Mu sau de SA:MP. E nevoie de oameni care să aibe grijă de orice secțiune și să se implice în totalitate. @41nd acum că ai văzut nemulțumirea anumitor persoane , ne poți spune în ce fel o să iei atitudine? Eu unul apreciez fiecare persoana care încă vizitează forumul ăsta, de foarte mult timp nimic nu mai merge și nimeni nu face nimic, asta e cel mai trist, așa cum am ajuns cu comunitatea așa merge și țara asta... Oricum pentru singura persoană care am văzut că se implică și încearcă să facă ceva incontinuare e @Aka.

    Trist, trist ... Foarte trist.

     

     

    • Like 2
  2. Acum 19 ore, heineken a spus:

     

    comunitatea are in jur de 5 utilizatori pe zi online..  care jucatorii ? doar pe membri de aici sa nu te bazezi te rog frumos. Cei care au mai ramas cu siguranta vor intra sa vada ce este nou si in jur de 5/10% vor continua sa joace. 

    Varsta merge inainte, putini din cei care  acuma  au 30 de ani mai joaca sa:mp, daca se joace, o fac doar de a omora acele ore libere pe zi dar nu iti va garanta o siguranta. Trebuie sa cauti jucatori si utilizatorii tineri, under 20 la fel cum eram noi acuma 10/15 ani. 

    Nu poti pune baza de fiecare data pe vechii jucatori.. cea mai mare prostie pe care se poate face, bro..

     

    Publicitatea trebuie facuta pe canele, cautati streamer cu un bun share clar este ca o faci contracost.. cine este dispus sa puna 50/100/150 de euro pentru cateva minute? 

     

    Salut

    Da, probabil in mare parte iti pot da dreptate, de asta am spus ca as face un grup special pentru promovarea serverelor si al comunitati 

    Si tin sa te contrazic, acum cativa ani cand a fost wipe pe server de SA:MP am ajuns la 350 de jucatori cu o singura promovarea si ne-am organizat sa promovam server-ul, dar ca au fost probleme cu flood-ul + cativa codati care intrau non-stop pe server s.a.m.d

    Banii adunati de la jucatori pentru conturile VIP + anumite donatii din partea jucatorilor fideli din comunitate am ajuns foarte lejer la 350 de jucatori online. 

    Am observat ca se lucreaza si la server-ul de MU , nu stiu ce se discuta in intern dar eu as face in felul urmator: 

    As cauta un jucator pasionat de eventuri,  care sa promoveze canalul nostru de YT pentru ca tot timpul, la fiecare wipe se investesc bani in promovare, consider ca daca contul care apartine de comunitate era destul de promovat, in atatia ani de zile, nu mai avea nevoie de prea multe promovari, aici ma refer la amandoua serverele; Mu / SA:MP

    Server-ul de Mu cu sv de SA:MP l-as deschide impreuna, organizarea de eventuri cu premii pe joc pentru promovarea serverelor, fiecare efort trebuie rasplatat si cu siguranta se mai gasesc jucatori de SA:MP, daca tu vorbesti de ce-i 30+ care nu mai au timp, tot o sa intram de placere cateva ore, cat are fiecare timp. 

     

    • Upvote 1
    • LinkMania 1
  3. Acum 14 ore, No.Mercy93 a spus:

    Salut!

    Acest sistem a fost pe vechiul gamemode deci nu stiu sincer daca va prinde, oricum au trecut ceva ani de atunci si pana acum si unii playeri sau lasat si apar altii. Intrebarea este cum facem sa populam serverul si sa aducem playeri ?

     

    Salutare !

    Popularea serverului se poate face doar cu ajutorul tuturor jucatorilor din comunitate, stiu ca comunitatea are o pagina de facebook si un cont pe youtube. 

    Evenimente organizate pe youtube (live) participarea jucatorilor, poate un radio special al serverului.

    Organizarea unor eventuri, prin care orice jucator din comunitate poate face reclama mai departe a serverului. (forumuri / site-uri , care accepta reclame ) 

    Strangerea de fonduri (Fond de investitii) in care banii jucatorilor pentru un cont Premium sa mearga direct in Fond. ( fond-ul respectiv sa fie folosit pentru reclame) 

    Eu as face un grup special, unde fiecare sa se ocupe de promovarea comunitatii, problema nu e serverul ci comunitatea, probabil mai sunt jucatori dar multi nu se reapuca si nu raman foarte mult timp pe server, e trist dar asta e adevarul. Trebuie sa stim sa tinem playeri incontinuare pe server si asta doar daca fiecare se implica si ofera suport. 

    • Like 1
    • Upvote 2
  4. La 12.10.2020 la 18:19, brospresident a spus:

    Astazi, 12.10.2020 au fost adaugate pe server batalii teritoriale. Acestea deocamdata nu au un scop anume, nu am fixat o modalitate prin care mafiile pot castiga un teritoriu si nici recompensele pe care le are o mafie in urma castigarii acestuia. Pentru asta am nevoie de niste sugestii cat mai elaborate despre cum ar trebui sa se desfasoare luptele. In acest moment singurele chestii implementate sunt partea de creare a teritoriilor si de pornit un rival war. Acum totul consta in sugestiile voastre.

    Salut, 

    Din punctul meu de vedere modificarile se pot face si dupa deschiderea serverului, avem nevoie de parerile jucatorilor care isi doresc sa joace pe server si cu siguranta o sa avem si alti jucatori care nu au cont pe forum si nu activeaza deloc in comunitate.

    Pana face toata lumea level 5/7  pentru gang/mafie, parerea jucatorilor e importanta pentru dezvoltarea serverului, intr-un gamemod cat mai placut si atractiv pentru toata lumea. Oricum in primele zile toata lumea merge la job si incearca sa se acomodeze, as merge mai mult pe jocul in echipa si cred ca am avea nevoie de doua joburi, minim pe server in care sa fie nevoie de 2-5 pentru un castig mai mare. 

    • Upvote 1
  5. Salut, 

    Am votat scenariul 1; 

    Consta intr-o economie unde sumele castigate la o tura de job sa fie undeva la $100-$500(skill 1). O tura de job se face in aproximativ 3-4 minute, doar la trucker dureaza mai mult iar acolo voi avea grija cu castigurile oferite.

    Avem nevoie de o economie stabila pe server,  serverul are nevoie de oameni activi care isi doresc sa joace pe server, de preferabil cand se vinde un business / case / masini sa fie facut impreuna cu un admin.  Toate vanzarile / transferurile sub piata sa fie verificate de catre staff. Daca economia nu pica in cap, serverul are mai multe sanse sa aibe mai multi playeri. In legatura cu promovarea serverul, ai gasit pe cineva sau cum vreti sa il promovati si unde?  #Daca ai nevoie de ceva si pot sa te ajut, cu mare placere.  

  6. La 02.09.2020 la 23:43, DanezuU a spus:

    Se pare ca nici freezer nu a mai putut sa se ocupe.

    Deja am asteptam si am cautat prea mult.

    E clar ca nu voi gasi pe cineva.

    Imi pare rau dar prefer sa renunt decat sa mai incurc si mai mult treaba pe aici.

    Imi pare rau dar chiar nu gasesc pe nimeni.  Nici pt bani nu vrea nimeni.

    Acestea fiind spuse. Cu parere de rau renunt la proiect. Au trecut prea multe luni de cand incerc sa gasesc pe cineva.

    Iti recomand eu pe cineva care a scriptat pentru Linkmania, daca doresti lasa-mi PM. 

  7. Acum 16 ore, filtzeR a spus:

    Mult succes atunci. Cand o sa vezi cate probleme vor fi, atunci poate iti vei da seama ca trebuie sa fie si cel putin o persoana ce a fost in staff intr-o functie mai mare care știe ce înseamnă LM. Asa a procedat si vechea conducere la început, au renegat veteranii (ToV power) crezand ca vor da lovitura cu generația noua si plina de basini, dar ce sa vezi, tot veteranii au ramas in final si tot ei vor ramane. 

    Si pana acum crezi ca a fost cineva platit pentru asta? Nu dragul meu, tot pro bono s-a făcut totul, pentru "binele serverului". Iar cu cei noi stii care e faza? Dupa ce se recruteaza helperi si lideri, se lasa de server. Diferenta este, ca veteranii care se agata de functii ca intr-un partid politic, cum spui tu, tot raman pe server chiar daca li se respinge o cerere.

    Nu te contrazic, nu stiu  problemele din game-mod, stiu ca sunt multi jucatori vechi care au facut treaba pentru server-ul de SA:MP cat si peforum, tot respectul pentru munca lor. 

    Dar oricum atitudinea ta nu e departe fata de "generatia cu besini" am revenit pe server dupa 3 ani de zile daca nu ma insel si am fost invitat in clan-ul tau, de mai multi membrii si mi-au zis ca nu ma accepti, e dreptul tau accepti pe cine vrei, dar eu personal n-am avut niciodata nimic cu tine, doar atitudinea ta fata de unii jucatori pe care i-ai privit de sus, pentru ca ai avut functie si cunostinte in staff. Si sunt genul de om care spun oamenilor ce am de zis.

    Si sa iti spun diferenta dintre tine si Pepe, e ca indiferent de ce limbaj a folosit el, stie sa faca un grup unit si sa il mentina, tu doar ai membrii (veterani) care au intrat la tine doar pentru ca erau altii vechi in clan-ul nu pentru tine, ce ii drept nu te cunosc foarte bine dar nici nu am nevoie, in atata timp pe LinkMania mi-am dorit si nici pe viitor. 

    Acum 4 ore, PePe a spus:

    Ba tu esti ultimul prost, baiatul vrea sa faca ceva si tu ii zici de clanu’ tau clandestin 🤦🏻‍♂️😂

    Lasa-l man ca cu atata a ramas si el cu un clan, probabil inca are frustrari de cata bataie a luat pe SA:MP.  😂 

  8. Acum 18 ore, Ok31 a spus:

    O sa public in câteva ore toate caracteristicile serverului. 

    Esti bine venit in comunitate, am jucat si eu pe LinkMania Mu dar versiunea 97d, acum cativa ani buni de zile..  Asteptam cu nebradare caracteristicile serverului.

  9. La 12.06.2020 la 13:41, filtzeR a spus:

    Pleci din start cu mai multe minusuri. In primul rand, daca tot spui ca ai cumparat gm/panel si vrei sa dai wipe la tot, nu o sa se mai apuce niciun jucator nou, poate doar cei vechi si aici vor fi probleme fiindca unii s-au dus in cealalta comunitate. In al doilea rand, GM-ul pe care l-ai cumparat/ care a fost pe server, este plin de probleme si lumea s-a saturat de el pana peste cap. In al treilea rand, ca sa ai macar cat de cat sanse si credibilitate, trebuie ca la conducere sa fie cineva consacrat pe server, iar tu nu ne-ai oferit nimic despre asta, doar ca ai experienta in scripting, care daca este asa, este un plus. Nu e chiar asa usoara treaba.

    O om de "succes" pe comunitatea LinkMania, probabil daca era un amic de la bloc cu care spargi seminte aveai cu totul alta parere. Nu mai trebuie sa fie cineva consacrat la conducere, v-ati agatat de functii ca si un partid politic, LinkMania are nevoie de oameni care isi doresc sa se implice pentru binele serverului, indiferent de vechima lui in comunitate/server. 

    • Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...