Jump to content

DONETSK

LinkManiac
  • Posts

    1,385
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by DONETSK

  1. Acum 2 ore, Babur a spus:

    Asta e problema la majoritatea de pe linkmania, toti va ganditi la trecut.Ce a fost, a fost, acum urmeaza ceva nou si cum am mai spus, eu chiar imi dau tot interesul sa fac acest server, care sa aiba jucatori si sa fie placut jucatorilor.

    Vreau mai multa implicare din partea jucatorilor dar si a staff ului linkmania, daca ne imobilizam macar 10% din comunitate tot reusim sa facem ceva frumos, dar observ ca mai bine spuneti ceva negativ legat de server(ca nu merge, ca nu va mai merge), de ce sa gandim asa?

    Eu zic mai bine sa dati un sfat constructiv pentru server si sa va imiplicati cat puteti si cat va permite timpul dacat sa va exprimati niste frustrari din trecut.

    Nu stiu ce administratori a avut serverul in trecut dar eu nu sunt ca acele persoane, sa dau inapoi pentru niste motive proaste, toti din trecut(cum va place), doar s au folosit de numele linkmania ca sa isi deschida dupa o comunitate de sa:mp, asta ca tot laudati unele persoane din trecut..

    Multumesc 😁

    Babur, 

    Cand eu am inceput sa ma joc pe linkmania in 2012 aveam 13 ani, 90% din jucatorii de atunci aveau 20 de ani+. Suntem in 2022, eu acum am 23 iti dai seama ce varste au ceilalti? Chiar daca ai reusii imposibilul de a aduce jucatori si a forma ceva, jucatorii vechi nu ar accepta niciodata comportamentul jucatorilor noi de samp. Eu personal nu as intra pe samp sa vad pe chat-ul factiunii "re cotei" sa apas TAB sa vad nickname "adi.PUTEREA" si "catalin.SEXSALBATIC"

    Nu stiu in ce circumstante ai ajuns aici, nu stiu cine esti si nici nu prea ma intereseaza, dar cand am vazut pe freechat "Mane daca se dau functii la deschidere intru si eu" pur si simplu m-a scarbit, stiind cate ore am stat online si cate aplicatii am facut sa primesc Lider la un pisat de factiune.

    Iti urez multa bafta, si nu pune la suflet nimic din ce am spus, mereu am fost mai rautacios. 
    Zi faina 😉

    • Like 1
    • Upvote 3
  2. Acum 6 ore, Frank a spus:

    Ar trebui facut un plan mai complex, iar voluntarii din staff cu mai multa experienta sau dornici macar sa invete. 

    Nu stiu daca nu gasiti voluntari pe care chiar sa-i intereseze, dar sincer cu persoanele actuale nu miscati un pai. No hate, dar ca sa construiesti un imperiu trebuie sa fie implicare mai mare. Daca ai sub nume Moderator, nu inseamna ca ti-ai atins scopul si nu mai faci nimic. 

    Imi aduc aminte ca cand eram in staff erau 4 grupuri pe Whatsapp in care ajungeau cate 100 de mesaje pe ora, nu stiu cum sunteti organizati dar eu vad implicare 0 din partea tuturor, sa nu mai zic ca sunt total contra anumitor persoane actuale. Eu mereu am zis ce nu mi-a convenit asa ca, mai bine o critica constructiva decat una negativa. 😉 

    Eu nu inteleg cum inca mai credeti ca linkmania o sa mai fie vreodata la fel, dar ma rog poate sunt eu nebun. 

    • Like 1
    • Haha 1
  3. Nick: DONETSK
    Ip:  e dinamic
    Data si ora primirii sanctiunii: Acum mult timp
    Sanctiune primita de la: Sevraj
    Motivul reevaluarii: Nu cunosc inca motivul pentru care am luat aceasta sanctiune . Daca intr-adevar am facut ceva , vreau sa vad dovezi ( daca le mai aveti ) si regula pe care am incalcat-o. Daca nu mai aveti dovezile , macar sa-mi spuneti ce am facut mai exact. Stiu ca am folosit Cheats ( mai exact route recording ) dar nu cred ca se da restrictie pentru cheats ( prima abatere ) , in cel mai rau caz se da ban permanent pe cont / 30 de zile , insa nu sunt aici sa fac pe "adminul" . Am vrut sa imi raspunda @Sevraj pe PM , dar nu se complica cu toti fraierii , nici macar nu a dat seen .

    • Upvote 5
    • Downvote 3
  4. Nick:DONETSK
    Ip:  31.5.118.40
    Data si ora primirii sanctiunii : Nu mai stiu exact in ce data , acum vreo 2-3 luni.
    Sanctiune primita de la: Sevray
    Motivul reevaluarii: Am primit restrictie , adica am avut helper am facut ceva manarii cu platinum , mi-a scot helper-ul si restrictie :( Am incercat sa-l scap pe Platinum cand avea un mod pe infernus etc.. ( asta cred ca e motivul )
    Link catre reclamatie: Nu exista o reclamatie :) 

    • Upvote 2
  5.  

    Nick: Anomaly

    Level: 17

    Poza cu /stats:YS5esM5.png

    Adresa casa (inclusiv ID): Montogomery Dvd , 006CrNiHvv.png

    Poza casa (exterior): a4Lmc7I.png

    Motiv schimbare interior: Imi place mai mult cel nou

    Pret casa (actual): 1,000,000$

    Pret interior (actual): Nu stiu , este cel defaul ( de rulota )

    Noul interior:   Interior ID 26

    Pretul noului interior: 1,000,000$

  6. Nume:FreeShot
    Level:6
    Factiune:Bikers
    Motiv pentru care vrei sa intrii în Infernus Speed Stars:Vreau sa fac parte din acest club deoarece vreau sa ma distrez alaturi de voi si sa fac lucruri constructive

    Poza Stats :sa_mp_025.jpg

    Vârstă reală:14 ani

    FreeShot - Acceptat pentru teste . ( Te-am vazut pe server si nu esti prea cuminte , dar vedem noi cum rezolvam )

  7. Nume: altair
    Level: 8
    Factiune: Mayor
    Motiv pentru care vrei sa intrii în Infernus Speed Stars: Aparent , este cel mai activ club.

    Poza Stats : 

    Vârstă reală: 20

    Dasdfasdfasd.png

    Din cate stiu eu , aceasta factiune este una guvernamentala . Deci nu ai voie in acest club ;) ( insa o sa ma interesez daca este asa sau nu , si o sa te caut eu )

  8. Salutare , mi-a facut placere sa invat lucruri noi alaturi de voi , majoritatea din acest club au fost de treaba , si multi inca sunt . Eu ma las de acest joc / server ! Va doresc spor in continuare cu acest club , sper sa ajungeti 300/300 ( dar cu asemenea staff nu prea cred ;)) ) @Panther esti foarte de treaba , m-am inteles bine cu tine inca de cand erai admin ! # valy.shadow16 ( skype . )

    @Tudose_Ro si tu esti foarte de treaba , am invatat destul de multe de la tine . #Daca vrei sa vorbesti cu mine , stii unde ma gasesti ;)

    AdryanN & Moody ( daca mai cititi pe aici ) mi-a facut placere sa fac parte din clubul vostru , multumesc din nou pentru momentul cand am fost promovat ca lider , sunteti de treaba . # Si voi stiti unde ma gasiti !

    RESPECT !

    • Upvote 3
  9. ISS.moody și cu ISS.AdryanN s-au lăsat definitiv,momentan nu mai jucam samp,spor cu clubu.

    @Panther Nu ne dezamăgii,aveți grijă și faceți ceea ce am vrut noi să facem(Dacă aveți nevoie de ajutor nu ezitați să îmi dați pm).

     

     

    Adrian salută !!!

    :gu_32: Salut manilor ! Sa vedem ce face @WopsS cu bounty , @WopsS inca asteptam bounty , si comanda /cleaders sau sa aparem la /leaders ;) 

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...