Jump to content

TheOne

LinkManiac
  • Posts

    2,002
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    45

Posts posted by TheOne

  1. @41nd au fost mai multe discutii pe parcursul anilor despre diferite probleme scoase in evidenta pentru a fi solutionate si s-a considerat ca nu este nevoie. E vorba de solutionari ale unor probleme anticipate si active la categoria unde activam. Spun "anticipate" pentru ca experienta in domeniul respectiv ne-a oferit abilitatea de a "prezice" anumite probleme. Acum daca tu vrei dovezi clare (negru pe alb) nu am cum sa ti le ofer decat prin "cuvantul populatiei" pentru ca s-au sters foarte multe topicuri cu discutii de genul asta, sau au fost ascunse. Eu nu zic ca tu ai o vina directa in legatura cu ce se intampla aici, poate ca tu esti conexiunea dintre RCS si LinkMania si cauti sa mentii asta, dar se intampla multe lucruri pe aici de care, probabil, nici tu nu ai auzit.

    Scopul discutiei prezente este unul constructiv, chiar daca aparent este agresiv si tu poate esti la mijloc sau nu.

    • Like 3
  2. De acord cu tine @smokeRR, @Aka si toti cei care au mai scris, dar de ce sa uitam noi de aceasta comunitate? Noi (jucatorii) o tinem in viata si o reprezentam. Tot noi am cautat sa o imbunatatim, sa o promovam, sa o aducem la un nivel cat mai mare. Sa uite si sa plece conducerea ca se pare ca ea e singura care ne-a pus bete in roate cand am vrut sa facem ceva mai bun decat sa stea sa pulseze la o bataie pe minut. Cand cineva ca @Aka (si altii care au mai vrut sa faca ceva bun aici) vrea sa "iasa la suprafata", apare si conducerea, de nicaieri si din necunoscut, sa ii aplice un "capac" care sa ii reaminteasca ca nu are ce sa caute la suprafata. De ce? Pentru ca probabil nu vor sa se vada ca sunt oameni mai responsabili si mai implicati ca ei.

    Asta e imaginea pe care o afisati, voi cei din conducere! O mascarada. Sunt oameni care sunt capabili sa "stoarca" tot ce se poate din aceasta comunitate, in sensul constructiv. Voi nu comunicati intre voi ca si "manageri", nu mai zic sa comunicati cu noi, nu exista. Faceti lucruri inexplicabile si nevazute in acelasi timp. Ca de ex. ca nici pe tehnic nu stati bine, avem o problema vizuala pe forum (raman deschise optiunile de cautare sus in dreapta) de mai bine de o luna.... si Iohanis vorbeste mai repede decat rezolvati voi o problema. 

    Poate ati avut o intentie buna la un moment dat, dar acum e clar ca nu o mai aveti si doar furati curent pe aici. Lasati adevaratii reprezentanti ai comunitatii sa isi puna amprenta, sudoarea si experienta. Fiti asumati! 

     

    Repet, comunitatea asta este a noastra, a tuturor jucatorilor! TOTI am investit timp, bucurie, nervi, creativitate, devotament, LOIALITATE! Ceva ce voi nu prea aratati. Respect pentru Linkmaniaci!

    • Like 19
  3. Cred ca discutia ar fi mai productiva daca ar spune fiecare in parte ce ar face daca ar avea "puterea suprema". Toti am adus si aducem si plusuri si minusuri de fiecare data cand "deschidem gura" pe forum. "E vina lu` ala!", "Pe vremea lu` ala...", "Daca eram eu..." acestea sunt subiectele care rasuna in "peretii" Linkmaniei de cativa ani incoace, daca va uitati un pic in urma o sa constatati ca asta nu ridica cu nimic Linkmania, mai mult se transforma in "scandal monden".

    Insist sa isi puna fiecare dintre noi intrebarea: "Ce as face daca as avea puterea sa schimb ceva aici?" si sa punem in practica, ca si o echipa. Comunitatea este formata dintr-un grup de persoane care desfasoara activitati impreuna, nu din "sefi", "culori", "dictatori", "vinovati" sau "nevinovati" si alte balari. Sa fim seriosi, cine e perfect? Daca se crede vreunul perfect, mananca c@c@t, nu exista asa ceva!

    Va salut!

    • Like 1
    • Love 4
  4. Eu as merge pe varianta a doua, pentru ca in felul asta va fi mai simplu de aflat ce e multumitor pentru toata lumea, se pot naste idei la care un grup mai mic poate nu se gandesc si tot asa. Stiu ca exista topicul de sugestii, dar una e practica si alta teoria. Pe langa asta cu cat mai multi cu atat mai bine si mai sigur, eficienta testarilor va fi mult mai mare. 

  5. Sistem de case/apartamente.

    Siteme de afaceri.

    Drugs dealer/ Weapons dealer.

    Sistem de tunning.

    Arene de curse/DM/GunGame/Duel.

    Sisteme de evenimente organizate de admini.

    Sisteme de job-uri (nu stiu sigur daca le-ai facut deja).

    Ca si factiuni poti face cam cum era pe SAMP - Armata/Politie/Paramedici/Pompieri/Gang-uri/Mafii/FBI.

     

    Nu stiu exact cate detalii sa iti dau... dar sunt sigur ca o sa imi spui :))

    PS: Eventual ne poti pune un BETA la dispozitie sa intram sa vedem ce si cum putem face? @brospresident

    • Thanks 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...