Jump to content

heineken

LinkManiac
  • Posts

    2,473
  • Joined

  • Days Won

    31

Everything posted by heineken

  1. Fuk.. poate nu dai admin.. sa vezi ce fac cu tine pwp
  2. nu merge link-ul: https://discord.gg/VFTTYGdY
  3. Din pacate am crescut cu totii, este normal sa vezi astfel de situatie.. Totusi am petrecut cu totii anii de copilarie si nu numai.. Nu am fost destepti sa acordam celor noi si tineri ceea ce ne-a fost noua acordat de cei batranii.. am mers mereu pe "relatii".. Foarte mare pacat..
  4. Salut, la urma urmei o incercare nu ar fi rau, mai ales ca pe partea financiara nu ar fi nevoie(daca ar fi, n-ai de unde sa ceri pentru ca nu avem utilizatori). Comunitatea zace intr-o situatie de semi abandon, mai activam si scriem prostii din cand in cand deci de ce nu. Poate fi ocazia de un nou inceput.. sa vedem ce zice si @41nd, poate si un pin la topic sa vad si ceilalti care mai activeaza.
  5. Buna sera... facem facem.. dar nu facem nimic... bagam un cs 1.6 ? Ca de server.. gata balciu, s-a promis promis dar nu se mai face nimic
  6. daca dormi.. pierzi ce se scrie p'aci.. nu inteleg de ce un server cu ceva zone au peste 700 de playeri costant.. am intrat sa vad de curiozitate serverul.. ca sa faci cativa dolari mai putin trebuie sa mori.. intr-un fel sau altul e distractiv deoarece nu faci bani imediat ceea ce imi aminteste timpurile 2008-2010 cand umblam ca disperatul la facut materiale pentru Mafie si Gangsteri. Aici ceea ce sa gresit din primul moment a fost valoare banilor, in putin timp, toti au avut ocazie sa castige o groaza de bani si in putin timp serverul sa stricat.. daca stati bine sa va ganditi.
  7. An nou fericit tuturor! Gata, nu mai facem server?
  8. Facem bai sau nu facem server? Ori suntem golani ori nu mai suntem... ce mama naiba
  9. Sunt sigur ca persoane si jocuri online sunt multe, de la FIFA cum se organizau inainte turnee, la COD avant in vedere a ca iesit si mw3.. gta 5, chiar sa:mp... Uite ca ar fi si iFordawin, fara pretentii bineinteles dar avem nevoie si de canalele RCS/RDS.. Cum se face peste tot, intr-un fel sau altul reusim sa plateasca persoanele..
  10. Cum am mai scris prin alte locuri.. Nu exista posibilitate la o reclama prin intermidul RCS/RDS? Cautam scripteri pentru gaming/moderatori ecc ?
  11. incet incet... cred ca se va inchide si aceasta comunitate... cat timp mai avem de barfe, @41nd?
  12. doar asta mi-a mai ramas si mie salvat la semnatura... doamne ce rau imi mai pare de comunitatea asta
  13. Problema esta alta.. din pacate ma lupt de mult timp sa ii explic lui @41ndca timpul a trecut si trebuie o mare revolutie in comunitate si asta sar putea face doar prin serviciile RCS/RDS.. avand in vedere ca are un rol destul de important la firma, ar putea face reclama cu aceasta comunitate.. creat un fel de "documentar" despre ea si sa apara pe acolo pe undeva intr-un loc chiar nu foarte mare imaginea comunitatii si despre ce am avea nevoie pentru renastere... informatici, programatori, disegniri(daca se scrie asa pe romaneste) bineinteles totul si in interesul lor, ar face experienta.. ma bate putin limba romana, nu ma injurati, pls..
  14. vreau o poza impreuna si cu grasutul @DONETSK .. sa imi aduc amitne cum v-am crescut prin smugglers si scoala :))
  15. @FuK ba vrem sa jucam, dai sau nu server
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...