Jump to content

DFR

LinkManiac
  • Posts

    1,255
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by DFR

  1. La 22.04.2023 la 22:01, FuK a spus:

    Salut, 

    De cateva luni, eu si @Stocker  Am tot lucrat la vechiul GameMode Linkmania facut de Spoker este aproximativ 80%  gata, am rezolvat chiar si problema cu WAR-ul + multe alte probleme.

    Ce ziceti, avem sustinerea voastra?

    Daca vedem ceva palpabil, nu cred ca se supara nimeni. Eu as intra la o joaca.

    • LinkMania 1
  2. Nu e de parca comunitatea are ceva pe care sa se bazeze la activ, deci indiferent daca avea succes, eu zic sa fie acolo. Nu trebuie sa isi puna nimeni speranta in serverul sau, nu trebuie nimeni sa investeasca efort (sau prea mult), e de datoria sa sa se preocupe si noi sa observam din umbra (iar cine vrea, sa participe voluntar si fara remuscari).

    O sectiune mica pentru baiat e maximul de efort necesar si sa fie lasat sa isi faca damblaua cat timp nu o ia pe araturi.

    Ca sa fiu sincer totusi, mie nu mi-a placut nici prezentarea si nici felul in care te-ai exprimat. Nu imi inspiri incredere si competenta, dar sunt aici sa fiu surprins.

    • Upvote 1
  3. Host extern = Ping mai mare pentru jucatorii romani.

    Latenta retelei se mareste cu cat distanta dintre punctul de start al transferului de date si cel de primire este mai mare. Cu alte cuvinte, datele trimise de la jucator spre server si viceversa vor depinde de calitatea si viteza retelei, distanta, securitate, prioritate in retea.

    Iti dau dreptate, exista host-uri mai performante in strainatate, din punct de vedere hardware, dar daca ne gandim la calitatea providerilor de internet, Romania este cunoscuta pentru performantele mari in acest sector. 

    De asemenea, daca luam in calcul ce oferte de hosting in cloud exista acum, eu nu as mai investi bani intr-un host limitat per server, ci as plati o masina virtuala in cloud pe care o poti scala si plati in functie de nevoie. Putin mai scump, nu neg, dar ai cu ce sa iti faci de cap (insa aici ai avea nevoie de cineva care se pricepe).

    Ca o concluzie, personal ti-as recomanda sa cauti un host cat mai apropiat de tara in care se afla cei mai multi jucatori, pentru ca altfel pot aparea probleme. Lag-ul nu apare doar din cauza componentelor hardware, ci si a retelei (pe langa alti factori, dar la care nu intru in amanunt).

  4. @brospresident Salut, am si eu niste curiozitati personale si as vrea sa aflu raspunsul la ele daca binevoiesti... 😄

    Backend-ul l-ai facut in C# sau Nodejs?

    De asemenea, ai folosit baza de date SQL sau/si NoSQL, daca da, care?

    Ceva optimizare pentru caching sau diminuarea traficului?

    Ceva framework pentru front-end sau e facut pur javascript + nodejs?

    Securitatea e bine pusa la punct? (filter pe requesturi, ip-uri, token-uri pe requesturi pentru roluri permise la comenzi, etc.)

    Ceva design pattern-uri utilizate?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...