Jump to content

Mario

LinkManiac
  • Posts

    2,202
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Mario

  1. Prima ediție a evenimentului Factions Supremacy va avea loc sâmbătă, 02.05.2020, ora 19:30.

    Ne-am inscris la eventiment! Sa incercam sa fim cat mai multi online sambata, deoarece nu e cu limita de membrii si oricum plecam in dezavantaj. 

    @SenSei., @Corlea, @VerdeSerifulOnFireV4, @#Mircea, @Auschwitz, @DariusRo, @Fashion_, @JUGANARU, doar pe voi v-am gasit pe forum, oricum ne punem la curent si in joc.

    Intrati la war-uri pana atunci. 🙂

     

    • Upvote 2
  2. Va doare pe voi in p**a si nici acolo. De aia serverul are 150 de playeri online, din care 80 de boti si 30 din staff. Penibil, @Ovidiu700 stii si tu bine ca trebuie sa mi se scoata banul, dar nu faci nici un rahat pentru chestia asta. 

    Sincer, nu ma mai intereseaza. 

    • Upvote 15
    • Downvote 1
  3. Daca te referi la ultima parte din videoclip, singura care mi s-a parut si mie suspecta, este exact ce am vazut si in videoclipul lui @Becali4EveR.Power de la sectiunea Diverse. 

    Strict un bug de la server, altfel nu pot sa-mi explic cum mi-a crescut HP-ul de la 90 la 100, va las sa ma cautati unde vreti voi si sa-mi spune-ti si mie cum se numeste sau ce cod poate sa faca asta, ca eu n-am mai vazut sau auzit pana acum. Tot ce am facut eu in acel moment a fost sa apas F de multe ori si click ca sa ma ridic in picioare, sa scap de freezeul acela cand ma dau jos din masina. Cred ca ar fi ultimul cod la care m-as gandi sa-l folosesc atata timp cat aveam si droguri la mine.

    Sa fim seriosi... e un ban acordat total aiurea si cred ca nu sunt singurul care crede asta.

    • Upvote 9
    • Downvote 2
  4. Nick: HAZEL
    Ip:  79.114.91.210
    Data si ora primirii sanctiunii: offline
    Sanctiune primita de la: Ovidiu700
    Motivul reevaluarii: Bai baieti, de cand m-a banat @smokeR pe contul meu principal, nu am mai avut nici un cod in PC, practic si atunci era sters, cand mi-a facut acel test, singurul fisier gasit era s0beitul. Mi-a telefonat kagawa ca am luat ban pentru ca imi maream HP-ul in timpul warului fara drugs, WTF? Prieteni, daca voi aveti buguri la server, fie ele vizuale sau de alta natura, rezolvati-le. 
    Ma uitam la sectiunea Diverse si am vazut un videoclip postat de Becali4ever, era o discutie cum ca ii creste HP-ul dintr-o data cand era in duel, nefolosind vreun cod.
    Link catre reclamatie: - 

    # Daca eu am mai avut vreun cod de orice natura in PC respectiv GTA de la banul pe contul meu principal, va rog sa-mi dati restrictie.

    ## Cred ca se poate face si un test teamviwer pentru asa ceva, nu?

    • Upvote 13
    • Downvote 1
  5. Numele meu în joc: White
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: bobert25
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/CAcBy
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Ii ownez rau de tot la war, stilu' meu si ma injura pe whisper. Vorbeste frumos BOBERT ;)
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): idk
    Martori: 

    • Upvote 1
  6. Nick: White
    Ip:   86.125.244.139
    Data si ora primirii sanctiunii: ~22
    Sanctiune primita de la: Montogomery
    Motivul reevaluarii: Prima oara i-am zis ca mi se pare ca e bulangiu pentru ca vine la mine cu un scris academic, chiar daca suntem intr-un joc. A trecut peste faza asta, dadea teste la hitman, era frustrat baiatu ca nimeni nu-l sufera si a inceput sa uite de scrisul academic, iar eu i-am spus ca a uitat diacriticele, fapt pentru care mi-a dat ban.
    Link catre reclamatie - 

    # Sa nu-mi spui ca mi-ai dat ban pentru ca ti-am zis ca pari bulangiu, ca nu te cred. Daca era asa imi dadeai din prima. Prea multa lume are ceva cu tine cumetre, cred ca problema este la tine, nu la noi. 

    Nu stiu cum te-ai remarcat tu asa de repede pe server, incat sa devii un cocos. :)

    Martori sunt toti de pe chat-ul factiunii, va pot confirma si ei ca a venit ca un vanator in "probe" @Ionut @RazoR @Orange @afroMAN @Costin

     

    • Upvote 28
  7. Pepe, nu mi-ai raspuns la intrebare, cumetre.

    Revenim mai tarziu la chestia cu liderul slab, ti-am zis-o si ti-o mai zic, nu ai sa intelegi niciodata ce vreau sa spun. Nu esti un lider bun doar daca aplici regulamentul si prost se pare, cum ai facut-o tu.

    Acum, pentru ce am primit 60 FPUNISH? Ai aruncat acolo cateva poze care nici nu au legatura cu mine, cand te certai tu cu Messi si una cu mine, cand arati la toata lumea cat de BUN esti tu ca LIDER, prietene. Cum poti tine tu grupul aproape, cand eu nu ti-am CERUT, te-am intrebat frumos, iar tu reactionezi ca un baiat care sufera de functia care o are? Ai uitat cand te rugai de mine sa te bag inapoi in Grove Street si te-am bagat, dar vremurile se schimba, sunt rank 1 acum. De asta esti un lider slab, de asta factiunea s-a destramat. Crezi ca ma afecteaza pe mine ca tu imi dai /fwarn? Hai sa fim sinceri, e penibil. :sq-wink:

     

    • Upvote 1
  8. Numele meu în joc: White
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: PePe
    Screenshot-uri: 


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Totul a inceput cu o simpla intrebare din partea mea catre Pepe in legatura cu timpul ramas pana sa pot primi rank-ul inapoi, pentru ca mi-a dat rank 2 inainte de termen, iar Sevraj imi dadu-se down la loc(primise avertisment, i think, cu toate ca a dat intregii factiuni rank-up). In urma acestei intrebari am primit fwarn, ok pana aici, chiar daca nu scrie nicaieri ca se acorda fwarn pentru ca adresezi o simpla intrebare in legatura cu timpul ramas pana la promovare. M-am enervat pe moment si am inceput sa ma contrazic cu el spunandu'i ca nu a invatat nimic de la fostii lideri Grove Street si de la membrii vechi si fideli factiunii. Pentru motivul "contraziceri" am primit si al 2-lea fwarn, mi se pare penibil. De 5 ani de cand sunt membru Grove nu am intalnit niciun lider atat de slab pregatit, un lider care sa destrame factiunea si sa alunge membrii care sunt de ani intregi aici si care au ramas alaturi de factiune chiar si atunci cand poate erau de 5 ori mai multi rivali la war. Pe de alta parte am primit 60 fpunish pentru ce motiv ?

     

    Lista acordare Faction Punish:


    ·         0 FP 


    Demiterea unui membru (cu cerere demisie) cu vechime mai mare de 7 zile, fara a avea reclamatie.


    ·         10 FP 


    Demiterea unui membru cu 3/3 faction warns sau demiterea efectiva a unui membru deoarece a incalcat regulamentul.


    ·         20 FP 


    Oferirea informatiilor din cadrul factiunii (/f /r /d).


    Atitudine necorespunzatoare fata de ceilalti membri si/sau lider


    ·         30 FP


    Demiterea unui membru (demisie sau demitere) cu vechime mai mica de 7 zile.


    ·         Intre 30 FP - 60 FP


    Abuz de functie (de exemplu prin comenzi, /su, ofera licente sub pretul hotarat de staff, spune de contracte in exces, se aliaza cu alta factiune impotriva factiunii din care face parte in acel moment, incurca cu buna credinta desfasurarea factiunii)


    In oricare alte cazuri neprevazute se va discuta inainte de a acorda aceste FP cu team liderul.

    Cu asta a incalcat regulamentul fata de mine. Pe aceasta cale as vrea sa mentionez si cum pe Loveless, ShapeShifer si Semaca, i-a demis si i-a bagat inapoi cerandu-le si scuze pentru ca a gresit scotandu-i din factiune. Toate cele spuse de mine pot fi confirmate atat de log-uri cat si de cei care erau in factiune in acele momente : @Silver @Messi @ShapeShifter @SemacaJr @hori18 @LoveLess @kagawa @Hamsik @Axwell @ISS.PLaTiNuM_

    Daca eu faceam doar jumatate din lucrurile mentionate mai sus, pe vremea cand eram eu lider pe acest server, Maryus, Vicentzo sau filtzeR ma lichidau de mult.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Sevraj, kidzeen ... idk
    Martori: Toti cei mentionati mai sus

    • Upvote 14
  9. Imi cer scuze, draga mea... 

    Pentru ca nu am scris corect, sa-mi fie rusine!

     

    Cred ca ai nevoie de niste mancaturi... sincer sa ajunga cineva sa-mi faca post pentru asa ceva nu cred ca ma asteptam vreodata :))

    • Upvote 2
    • Downvote 2
    • Nickname: White
    • Level: 5
    • Varsta: 16
    • Vechime pe server(se verifica): 7 ani 
    • Numar de ore petrecute pe server in fiecare zi: 3-4
    • Titluri importante castigate pe sever (se verifica): Membru lunii x4/5 - Grove Street, multe titluri cu factiunea, rank-uri, functie, etc.
    • Rank actual in factiune(se verifica): 3
    • Sanctiuni in ultima luna: -
    • Poza cu /stats: http://i.imgur.com/goE5pui.jpg
    • De ce doresti sa te alaturi acestui club?: Playeri vechi, prieteni vechi.
    • O mica descriere a ta: Am ajuns pe acest server in toamna anului 2008, excursionist la inceput, enervant, dar mi-am dat seama de multe chestii pe parcurs.
  10. Nu stiu de ce as fi contra acestei sugestii. Imi plac misiunile si uneori iti omoara timpul pe server cand te plictisesti, sunt chiar distractive, chiar si enervante in unele momente. :))

    Ar fi bine cum ai zis tu Murdockk, 3 misiuni pe zi, dar ca sa nu copiem faza cu /bonusmis si cu alea (daca stii ce zic), eu cred ca mai ok ar fi asa:

     - Daca le indeplinesti pe toate 3 dintr-o zi, sa primesti un bonus la finalul ultimei misiuni (asta ramane la latitudinea voastra cat, 10-20k in plus, zic si eu).

    • Upvote 3
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...