Jump to content

41nd

Administrator
  • Posts

    11,956
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    204

Posts posted by 41nd

  1. On 11/17/2023 at 2:44 PM, heineken said:

    Nu exista posibilitate la o reclama prin intermidul RCS/RDS? Cautam scripteri pentru gaming/moderatori ecc ?

    Salut, în primul rând spațiul de emisie pentru reclamă (chiar și în cadrul aceleași corporații) costă multe mii de para și apoi.. nu cred că avem pregătit material potrivit standardelor respective audio-vizuale..

    Probabil o metodă mai ieftină și mai comodă ar fi reclama pe google ads (pe youtube, pe sit-urile web) și pe facebook..

    • Upvote 1
  2. Salut, într-una din nopțile astea (săptămâna 26-30 iunie 2023) o să facem o întrerupere de noapte pentru modificări soft, va dura câteva minute bune.

  3. 15 hours ago, Stark said:

    Si restul de dinozauri  ce au mai ramas pe aici. Salutare !

    Nu suntem dinozauri - doar nițel mai în vârstă 🦄

    15 hours ago, Stark said:

    De ce nu faci LinkMania Hub #Code, o adunare de programatori, voluntari care sa lucreze toti la un proiect urcat pe gitlab/github ? 

    Mare greseala sa astepti dupa 1 programator sa faca un server de mu/sa-mp. Din 2009 trebuia gandit ceva de genul. 4-5 programatori care sa contribuie la un server de sa-mp/mu. 

    Organizarea tehnică a celor care lucrează la cod rămâne la alegerea lor și a celor care i-au propus și susținut proiectul - nu suntem societate profit să împingem noi standardele noastre fixe tehnice - le lăsăm libertatea dorită.

  4. 12 hours ago, Nikodem235 said:

    Păcat că nimeni nu a răspuns niciodată.

    Poate lumea folosea ssd-uri încă din 2020 sau n-a avut nimeni asemenea probleme ciudate..

    Eu recunosc c-am avut cu seagate-uri de 1 și 2 TB dar nu am stat să investighez prea mult și le-am schimbat în garanție.

  5. On 4/30/2023 at 7:02 PM, FuK said:

    O sa va tinem la curent in legatura cu progresul nostru, nu o sa facem nici o cerere de proiect pe forum pana cand nu avem GM-ul si panelul puse la punct, nu cum s-a intamplat pana acum... cereri de proiecte pe forum, galagie mare aici pe forum si pe partea de scripting nimic..

    S-aveți spor ! 🥂 👍

    • Thanks 1
    • Love 1
  6. On 11/23/2022 at 12:23 AM, Roxor said:

    În urma comentariilor voastre și a confirmării lui @41nd vom da startul la ceea ce ne-am propus

    Salut, absolut. Reveniți cu mai multe detalii și când aveți ceva funcțional dăm click-uri pe unde trebuie 😎

    P.S. Răspunsurile celor frustrați care doresc doar să polueze inițiativa.. nu au loc aici..

    • Like 1
    • Haha 1
  7. 2 hours ago, Roxor said:

    Nu prea înțeleg cum se iau aceste decizii așa repede. Dacă vine unul/una cu un GM și spune că este reușit, că a muncit foarte mult la el, atunci fiecare poate avea o șansă? Înțeleg disperarea sau presiunea care a fost pusă pe acest subiect în ultimul timp dar asta mi-a adus o stare de confuzie.

    Orice voluntar care aduce un proiect funcțional în comunitate și e dispus să aibe grijă de el are o foarte mare șansă.  Eu mi-am făcut timp pentru @Erica și sper să-mi fac timp și pentru alte proiecte viitoare. 

    2 hours ago, Roxor said:

    Noul administrator

    Nu există un asemenea grup, @Erica e moderator pe secțiunea respectivă. Am ascultat doleanțele grupului de entuziaști SAMP și vom merge spre viitor cu mai puțini Manageri și mai mulți voluntari (Moderatori pe proiectul lor) acceptați pe proiectul propus de ei.

    Ba chiar aș putea să anunț într-un topic mai vizibil amnestie pentru cine dorește să se întoarcă în comunitate cu un proiect valabil.

    2 hours ago, Roxor said:

    Trebuie să ne satisfaci, să implementezi sau să fie anumite lucruri pe placul celor care vor juca.

    Proiectul are secțiune deja. Poți să te duci acolo să citești și să-ți propui ideile și să colaborezi cât mai bine ca să obții acea satisfacție dorită 🙂

    https://www.linkmania.ro/forum/2296-gta-linkmania/

    2 hours ago, Roxor said:

    Nu așa se vine, drag tovarăș

    Ce noroc că nu decizi tu ce proiecte beneficiaza de platforma LinkMania.

    • Haha 2
  8. @Sly "Da, dar baza aia putea fi salvată într-un fel" sigur dar imposibil de importat sau extras din ea și adăugat la forum mai târziu..

    Cred că topicul ăsta a trăit suficient. 

    Pentru cine dorește să aducă un proiect valabil în comunitate - avem în continuare secțiunea de propuneri proiecte (am editat puțin ghidul principal):

    https://www.linkmania.ro/forum/1725-projects/

    Pentru alte reclamații (că asta înțeleg c-a fost scopul principal al topicului) - avem secțiunea potrivită:

    https://www.linkmania.ro/forum/1711-problems-concerns-complaints/

     

    • Downvote 3
  9. @SpexHERE. "eu ti am spus sa creezi un topic unde sa lumea sa vina cu propuneri si cum sa fie serverul" ai nimerit bine exact pe topicul de care spuneai.

    Proiectul lui @Erica e practic aprobat dar cred că abia mâine o să reușesc eu să-mi fac puțin (mai mult) timp sa re-organizez grupurile voluntarilor și structurile necesare de subforumuri după care o să puteți să vă dați cu părerea și mai precis în acele subforumuri ale proiectului după ce vă și jucați pe server.

    Am publicat schema de subforumuri aici:

    https://www.linkmania.ro/forum/2296-gta-linkmania/

    O să vă rog să așteptați să adauge @Erica informații acolo și să construiască tot ce are nevoie.

  10. @Sly din păcate ultimele actualizări la forum au adus niște complexități în plus pe care sper să le rezolvăm anul ăsta.

    "Nu înțeleg de ce erau necesare resurse pentru a continua cu vechiul forum" pentru că plătim pentru actualizări la forum și în timp au fost integrate facilități noi care au venit și cu un necesar de resurse mai mare.

    E ca și cum m-ar întreba cineva de ce nu folosesc un Windows 95 pe un Pentium ca să navighez pe Internet-ul actual 🐠 🦈

    @TheGodfather1339 e imposibil să-ți garantăm o populație de jucători dar noi îți putem oferi ce ți-am scris puțin mai devreme la propunerea ta de la proiecte și de acolo depinde doar de tine și de echipa ta să vă dezvoltați mai departe.

  11. @TheGodfather1339 mulțumesc frumos pentru propunere. Noi îți putem oferi partea de subforum și dacă ai nevoie și un subdomeniu gen SAMPFOARTEMISTO.linkmania.ro plus acces de moderator la secțiunea respectivă pentru nu prea multe persoane și grup de asistenți care organizează treburile cu jucătorii. E ok ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...