Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/07/2020 in all areas

 1. Salutare Ce mai e nou?
  13 points
 2. Salut! In tot acest timp am lucrat la gamemode de la data deschiderii BETA, peste 80% din buguri au fost rezolvate, insa am preferat sa nu dau inca restartul pana nu le termin pe toate. In acest timp, am discutat cu echipa sa postam update constant indiferent daca, cantitatea nu este foarte mare, tocmai pentru voi, jucatorii, sa nu aveti impresia ca stam pe loc. In concluzie, in scurt timp voi da restart. * In momentul de fata nu am raspuns & mutat topicurile cu buguri in sectiunea corespunzatoare, dar va urma si acest lucru *
  8 points
 3. Serverul LinkMania SA:MP RPG va fi deschis publicului în stadiul BETA pe data 6 februarie 2021 la ora 17:00. Vreau să informez pe toți utilizatorii interesați de acest server, că noi ne-am propus de la bun început să scriem un gamemode de la 0, foarte bine optimizat care să îndeplinească cerințele tuturor. În momentul de față gamemode-ul are bazele puse pentru principalele sisteme și este normal ca pe server să nu găsiți toate funcțiile pe care un gamemode complet le are. Din acest principal motiv ne-am hotărât să deschidem serverul în stadiul BETA publicului, pentru a completa împreună gamemode-ul cu sugestiile și ideile propuse de voi. Dorim ca gamemode-ul să fie pe placul jucătorilor, motiv pentru care, "îl vom construi și testa împreună". După deschidere așteptăm toate sugestiile voastre în secțiunea dedicată și deasemenea raportarea de eventuale probleme tehnice. IP-ul serverului va fi postat de mine în perioada 4-6 februarie 2021 în acest subforum. Progresul pe conturi cumulat în perioada BETA se va reseta la deschiderea oficială. Ne pregătim să recrutăm membrii pentru viitorul staff al serverului și pregătim chiar și un concurs de recrutare, în care orice utilizator poate participa dacă va îndeplini anumite condiții. Voi posta în acest subforum toate detaliile legate de recrutarea viitorului staff, zilele următoare.
  8 points
 4. Salutare tuturor!
  8 points
 5. Buna seara, Numele meu este Cosmin, si vin cu o propunere catre dvs. (Voi face un scurt intro despre mine, si despre ce ma facut sa ajung la aceasta decizie) Sunt in comunitatea asta din anul 2009, am jucat jocul asta de cand eram in clasa a 5-a... si acum, am deja 5 ani de cand am terminat liceul, unul de facultate si vreo 3 de cand mi-am ridicat o mica afacere...., da ...sunt antreprenor. Din hobby, am ales sa incerc redeschiderea serverului. Ideile care vor sta la baza unui start de succes. - Vom incepe printr-un topic special, la sectiunea potrivita, prin care vom cauta un scripter, care sa fie scripter-ul oficial al serverului, care bineinteles...va fi platit personal de catre mine, si se va face un contract de prestari servicii intre mine si respectivul, ca totul sa fie transparent si treaba sa mearga bine. - Voi lua un host, incercam sa ne orientam catre cele mai bune la nivel national. (Costul va fi suportat absolut de catre mine) - Vom deschide server de tip BETA (timp de o luna MAXIM), iar serverul va fi construit EXCLUSIV pe baza tutoror ideilor jucatoriilor. Vom incepe cu un GM original, care se va adapta in functie de nevoile si cerintele jucatorilor. - Staff-ul va fi creat pe baza IMPLICARII/CREATIVITATII/DEZVOLTARII, pe tot parcursul BETA. - Va urma o perioada de promovare PLATITA, (de catre mine) pe retelele de socializare. Iar spre final... ne pregatim pentru deschidere. Nu am ajutoare, nu am venit aici cu ajutoare in spate...sunt singur:D ...totul se va face impreuna, aici pe comunitate, intr-o sectiune potrivita. Eu sunt dornic sa investesc intr-o placere de-a mea... Vreau sa dezolv ideea asta, fiindca aici mi-am petrecut foarte mult timp din copilarie si am observat ca, comunitatea are lipsa de un server... de perioada luunga de timp. Scuzati greselile gramaticale. O seara faina, pe curand!
  8 points
 6. V1.3 - A fost rezolvata comanda [/spawnchange]. - A fost implementata comanda [/hud]. Optiuni disponibile: => Health Text => Armour Text => FPS => DMG Informer - A fost adaugata optiunea de 'Clear warnings' in [/shop]. - A fost adaugata optiunea de 'Vehicle slot' in [/shop]. - Numele rank-urilor factiunilor au fost modificate asa cum sunt pe forum. - In [/set] au fost adaugate optiunile 'group' si 'grouprank'. - Au fost adaugate loguri pentru toate optiunile din [/set]. - Multiple buguri vizuale ale comenzii [/set] au fost rezolvate. - A fost adaugata in [/set] optiunea 'robpoints'. - In [/stats] a fost adaugat campul "Rob points". - A fost implementat un sistem de ROB al ATM-urilor. - A fost adaugata optiunea 'Clear faction history' in [/shop]. - A fost adaugata optiunea 'Personal pet' in [/shop]. - A fost adaugata optiunea 'Change sex' in [/shop]. - A fost implementat un sistem de crate-uri. => Castiguri potentiale -> Sume de bani random intre 500.000 si 2.000.000. -> Ore in plus la licentele detinute random intre 2 si 4. -> Skin-uri random din categoria iron. -> Un vehicul random. - La comanda [/set] s-a adaugat optiunea 'crates' pentru a seta cutiile unui jucator. - In [/stats] poti vedea cate crate-uri detii. - Comenzile pentru administrarea casei au fost sterse. - A fost adaugata comanda [/housemenu] pentru case, toate optiunile pentru administrare se gasesc in aceasta comanda. => Lock/unlock house => Change house description => Show tenants => House upgrades - A fost implementat un sistem de garaje personale ( acestea pot fii achizitionate doar daca deti o casa ). => Comenzi disponibile [/garagerepair] in interiorul garajului. * Mapping-ul garajului va fii schimbat cat de curand pentru mai mult spatiu. - Acum in [/gps] se gaseste optiunea Clan HQs pentru a vedea HQ-urile clanurilor. - Sistemul de [/pet] a suferit mici modificari. - A fost implementat un sistem de trade avasant. => In momentul de fata se pot adauga doar 5 iteme, dar la un update apropiat se vor putea adaugat mai multe pagini de iteme.
  7 points
 7. Nimic nou. Server-ul a ramas la fel de full si de bun ca atunci cand erai tu. Playerii sunt aceeasi, dar si unii noi, abia ai loc pe server totusi, ceea ce este bine. Nu mai sunt vanatori ca pe timpuri, oamenii s-au mai maturizat, reclamatii se fac foarte foarte rar, factiunile sunt pline, toate au fel si fel de activitati care te tin in priza. Banii din donatii se duc catre intretinerea serverului, catre scripter, catre promovare, catre plata adminilor si a helperilor. Liderii inca nu primesc bani, dar vor urma si ei. Sunt destui bani oricum. Server-ul este pe primul loc in Romania din toate punctele de vedere, ceea ce ne bucura si ne face mandri ca facem parte din aceasta comunitate. Glumeam. Nimic nu mai este la fel, dar era si normal la un moment dat. SA:MP-ul a progresat dpdv al scriptului, al mappingului si asa mai departe, dar, din pacate, de cand ai plecat tu, nu am mai nimerit un scripter bun care sa le faca pe toate si care sa aiba si ambitie. Platiti au fost, destui, poate nu la nivelul altor servere, dar era un inceput. Totul s-a schimbat, totul a progresat, inclusiv noi, odata cu anii. Nu mai suntem asa infocati ca la inceput, cand eram copii, este si normal asta.. dar totusi, e cam singurul server din Romania (sau viitor server, ca acum nu exista nimic, e doar un beta oprit) in care nucleul de baza este acelasi de ani si ani de zile. Nu mai exista acea bucurie de a juca samp la modul clasic. Acum totul se bazeaza pe avere virtuala, pe functii, pe copii de 14 ani smecheri de le crapa monitoarele. Sanatate, Mihai.
  7 points
 8. Serverul LinkMania SA:MP RPG, organizează un concurs prin care oricine poate fi promovat în funcția de helper, pe serverul oficial ce urmează să îl deschidem după perioada BETA. Oferim șanse, în mod egal tuturor participanților, iar regulamentul de participare este următorul: Concursul se va desfășura în perioada 6 februarie 2021, ora 17:00 - 16 februarie 2021, ora 20:00. În data de 16 februarie 2021, ora 20:00, primii 5 jucători cu cea mai mare activitate (ore jucate), vor câștiga. Pe lângă orele jucate, este necesar ca fiecare participant, să posteze în secțiunea dedicată minimum 5 sugestii/modificări și minimum 5 probleme tehnice/buguri. Jucătorii clasați pe primele 5 locuri, din punct de vedere al activității (ore jucate), dar care nu au postat minimum 5 sugestii/modificări și minimum 5 probleme tehnice/buguri vor fi descalificați. Activitatea va fi înregistrată în contul fiecărui jucător, iar aceasta va fi afișată în status (/stats) și pe panelul serverului. Se va verifica existența posturilor, în secțiunile dedicate sugestiilor/modificărilor și raportării de probleme tehnice/buguri. Model de înscriere: Nickname: Ore jucate: Poza cu /stats: Link către sugestii/modificări: Link către probleme tehnice/bug-uri: Termenul limită de înscriere la concurs este 16.02.2021, ora 20:00, acesta nu trebuie să fie depășit în pozele cu /stats, pe care le ve-ți atașa în model. Voi deschide acest topic pe data de 16.02.2021, ora 19:00 și în voi închide tot pe data de 16.02.2021, la ora 20:00. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 20.02.2021.
  7 points
 9. Hai noroc la toată lumea
  7 points
 10. Te ia puternic sentimentul de nostalgie cand tastezi www.linkmania.ro. Din vechea obisnuinta am vrut sa dau la factiuni sa vad daca se mai fac 20 de aplicatii pe minut la Hitman Agency, la Vanzari - Cumparari sa vad care mai e pretul la o casa smechera pe Vinewood sau macar ceva decent in Bayside la un aer curat de munte! Salutare!
  6 points
 11. V1.0.1 - A fost implementat sistemul de rentcar. [ADMINS] => /addrent => /editrent => /addrentcar => /editrentmodel => /editrentprice => /editrentstock => /deleterentcar [PLAYERS] => /rentcar | /rentveh => /unrentcar | /unrentveh - A fost implementata comanda [/afkcheck]. - Acum la [/quitgroup] se va inregistra FH-ul. - Comnda [/members] a fost terminata. - A fost implementata comanda [/ad]. - A fost implementata comanda [/myad]. - A fost implementata comanda [/deletead] (/da). - A fost implementata comanda [/currentads]. - A fost implementat sistemul de paintball. - A fost implementata comanda [/spawnchange]. - A fost implementat sistemul de rainbow vehicle.
  6 points
 12. V1.0 [BUG FIXES] - Bugul de la dealership legat de timpul de la testdrive a fost rezolvat. - Comanda [/balance] a fost implementata. - A fost adaugat un text informativ la pizza pentru apasarea tastei 'Y' pentru a lua pizza de pe scuter. - A fost adaugat un text informativ la folosirea comenzii [/work] pentru blocarea/deblocarea usii vehiculului de job de pe tasta 'N'. - A fost adaugat mapping la jail pentru gratii. - Comanda [/order] poate fii folosita acum si de catre mafioti, nu doar de catre hitman. - Rezolvat bugul comenzii [/f], acum functioneaza si pentru mafioti. - Rezolvat bugul legat de incarcarea mapping-ului la HQ-uri si in general. - Acum un jucator nu mai poate conduce o masina daca nu are permis. - Bugul de la ceas a fost rezolvat. - A fost rezolvat un bug la anticheat legat de comanda [/buygun] cand cumperi arme. - Acum nu mai poti folosi comanda [/buygun] fara licenta de arma. - Raza comenzii [/fill] a fost marita. - Acum dupa ce un jucator moare nu ii va mai aparea sa isi selecteze "clasa", va fii spawnat direct. - Acum comanda [/medic accept] va functiona din toate vehiculele disponibile paramedic. - Bugul comenzii [/heal] a fost rezolvat. - Rezolvat bugul vizual, al comenzii [/confiscate]. - Rezolvat bugul comenzii [/levelup]. - Rezolvat bugul de la [/gethit]. - Comanda [/order] va functiona acum si pentru hitman. - Casa cu id 30 a fost scoasa de pe server. - A fost rezolvat bugul de la accesorii. - Rezolvat un bug ce facea ca unele mesaje sa fie afisate cand jucatorul nu era logat pe server. - A fost rezolvat un bug al comenzii [/wanted]. - Acum nu mai poti incepe sa muncesti daca nu ai o licenta de condus. - Bugul de la jobul electrician a fost rezolvat. - Rezolvat bugul de la trucker legat de lista curselor( nu putea fii inchisa ). - Rezolvat bugul de la trucker ce facea ca tirul sa nu fie spawnat in pozitia tocmai corespunzatoare. - Rezolvat bugul legat de radio care facea ca acesta sa reporneasca la apasarea tastei 'H'. - Rezolvat bugul de la jobul fireman legat de skill-ul dublu primit de catre jucator. - Acum dupa ce o masina va fii reparata la PNS, business-ul va primi o suma de bani. - Acum la inregistrarea pe server nu vei mai primi licenta de condus. => Aceasta optiune poate fii setata din [/setsvar] de catre administratori. - Bugul de la [/sms] a fost rezolvat. - Bugul de la [/licenses] a fost rezolvat. - Bugul de la [/spec] a fost rezolvat. - Acum nu vei mai primi kick pentru dialog hider aiurea. * Momentan sistemul de taxi a fost dezactivat pentru cercetari amanuntite. Va fii activ din nou in cel mai scurt timp posibil.
  6 points
 13. 70% gata. Lucrez cat si cand pot. De acum va merge un pic mai greut ca intru in formule si nenorociri.
  5 points
 14. Cluburile ar trebuie sa fie adaugate ca si factiuni deoarece prin asta se diferentia fata de alte server LinkMania.
  5 points
 15. Chiar daca nu am timp de joc în timpul saptamanii aproape de loc, in timpul serii o ora, doua mi ar face mare placere sa ma distrez ca pe vremuri. Plus ca sigur o sa fie o noua perioada lunga de lock-down, multi o sa aiba timp, sa ne aducem aminte ca serverul avea 200 pe timp scoala, altii lucrau. De conducere depinde..
  5 points
 16. Totul suna frumos pana il deschizi si vezi maxim 50 de playeri (mereu aceeasi, cei vechi, ToV rullz) cu toate promovarile de la youtuberii vieții. Succes anyway. Din cate am vazut se lucrează deja la server. Poate va uniți forțele.
  5 points
 17. daca nu l-as fi vazut pe discord cu screen share muncind saptamanal la proiect, poate te-as mai si crede.
  4 points
 18. Băieții talentați, succes cu noul proiect.
  4 points
 19. V1.2 - A fost implementat un sistem de achievement-uri. Comenzi disponibile: /achievements => Get a job at your first time => Buy your first weapon from gunshop => Buy a vehicle from dealership => Reach level 3 => Reach level 5 => Reach level 10 => Reach level 25 => Get a house => Get a business => Get skill 5 on a job => Join a clan => Join a faction => Get rank 5 in a faction => Buy a product from /shop - A fost implementat un sistem de barbut in casino. Comenzi disponibile: => /dice => /acceptdice - A fost implementat sistemul de clan HQ-uri. Comenzi disponibile: => /createclanhq (admin 5+) => /gotoclanhq (admin 5+) => /editclanhq (admin 5+) - Logurile au fost imbunatatite. => Cand un jucator cumpara un HQ se va inregistra un log. => Cand un jucator se inregistreaz pe server se va inregistra un log. => Cand un jucator cumpara ceva din shop se va inregistra un log. - In [/stats] a fost adaugata optiunea "Shop:" unde poti vedea ce fel de cont detii si cate linkpoints-uri. - A fost adaugat iphone-ul care poate fii cumparat din [/shop]. - A fost adaugata optiunea 'change nickname' in [/shop]. => Comenzi pentru administratori: -> /acceptname -> /cancelname - A fost adaugata optiunea 'clear 40 faction punish' in [/shop]. [CLAN HQS] [ACHIEVEMENTS]
  4 points
 20. IP-ul de conectare al serverului, LinkMania SA:MP RPG BETA este 193.203.39.224:7777
  4 points
 21. @Frisan @Claudiuu @Aka @Dennis12 @freezeR Acesta este staff-ul oficial al serverului, urmeaza să recrutăm, avem un concurs și posibil să mai urmeze concursuri. Stați aproape.
  4 points
 22. Si noi speram sa va putem readuce placerea de a juca, si speranta ca vom putea duce serverul acolo unde trebuie! Vom face tot ce trebuie pentru a va indeplini dorintele asupra serverului, avem nevoie de voi ca sa putem face ceea ce ne dorim.
  4 points
 23. Succes cu proiectul, imi place ce oameni vad la conducere si sunt convins ca o sa fie altceva !! va pup baa
  4 points
 24. 4 points
 25. Sunt nostalgic
  4 points
 26. Salutare tuturor si spor la lustruit ghetutele! Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 6 Decembrie (23:00 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: La multi ani România și stați safe! Mulțumim @Just pentru joculețe.
  4 points
 27. Mersim pentru propunere și implicare în dezvoltarea comunității @Frisan - succes și sper să te ajute colegii manageri și moderatori !
  4 points
 28. Degeaba tot incerci sa instigi. Daca te face sa dormi mai bine noaptea, ok, mint. Childish really.
  3 points
 29. Salutare, Ma bucur sa vad ca inca mai sunt persoane vechi care isi doresc sa mai vada un server de SAMP pe LinkMania, au fost mici probleme pe care le-am intampinat, dar tin sa va mentionez ca in tot acest timp scripterul a lucrat la gm/panel. Personal imi doresc din tot sufletul sa facem un server asa cum ne dorim toti, un server pentru jucatori/facut de jucatori. Stiu ca este un drum greu ca sa putem ridica din nou acest server, un drum care o sa ne puna la treaba. Eu si cu ceilalti colegi am promis ca vom face acest server, ca vom face un server pe baza ideilor jucatorilor, si asta o sa facem! Vreau pe aceasta cale sa va multumesc tuturor celor care se gandesc la noi, tuturor celor care mai au un "gram" de speranta ca o sa iasa ceva frumos. PS: Daca printre voi sunt persoane care vor sa se implice in acest proiect (testare/idei/sugestii/identificare buguri..etc) va rog sa nu ezitati sa imi scrieti in privat . Multumesc, Alin,
  3 points
 30. cine stie cunoaste Have a nice day!
  3 points
 31. [ 1 ] Liderii si membrii sa aiba pe TAB culoarea respectiva a factiunii din care fac parte. ( la fel si la folosirea comenzii /id ) [ 2 ] Cum intri pe server sa nu ai permis de conducere(ca in prezent) ci sa trebuiasca sa faci scoala de soferi. - in momentul de fata pe /GPS este locatia Driving School, dar nu functioneaza, doar iti pune un CP si atat. - sa fie un test mai diferit fata de celelalte prezente: cu un traseu mai lung, putin prin LS cu o iesire spre SF. [ 3 ] Adaugarea comenzii /hud unde sa fie adaugate cateva optiuni pentru: - afisare FPS si Ping in stanga jos - afisarea procentaj pe HealthBar - dezactivare /w si /sms (temporar, la relog sa se reactiveze) - Change PIN code - Change Password [ 4 ] La departamente adaugarea comenzii /wlist prin care afiseaza pe partea dreapta, in permanenta, toti suspectii. Nume (+nivel de Wanted - Rosu fara drept si Verde cu drept de predare). Exemplu: [ 5 ] Adaugarea job-ului Mecanic, avand comenzile /repair /refill si /calls(prin care se selecteaza clientul, daca este vreunul in asteptare). [ 6 ] Adaugarea in /service a Mecanicului.
  3 points
 32. Serverul LinkMania SA:MP RPG BETA nu va avea un website/panel în primă fază, deoarece a fost o neînțelegere și nu am știut că nu îl putem găzdui în cadrul comunității LinkMania. Zilele ce urmează vom rezolva această problemă, deținem website/panel pentru server, vom cumpăra domeniu și va fi online pentru toți jucătorii serverului. Ne cerem scuze, pentru acest incident neplăcut.
  3 points
 33. Bunaa si multa bafta
  3 points
 34. 3 points
 35. Welcome back
  3 points
 36. hai ca ne adunăm ușor
  3 points
 37. Doamne ajuta! Salutare tuturor
  3 points
 38. Vă invităm pe pagina oficială de facebook a serverului LinkMania SA:MP RPG https://www.facebook.com/linkmaniasamprpg
  3 points
 39. Pentru orice problemă aveți legată de jocul MU Online oferit de Linkmania, puteți apela la Staff-ul MU Online, care este format din: Manageri LinkMania: @Kitte@Lancelot @morf Tehnician MU: @MuTechGuy Moderator MU: @mircea_dbv @morf, @EmeriCk Game Master MU: Important: În joc caracterele de Game Master fac parte din guilda [Admins].
  3 points
 40. AMD a lansat procesoarele Ryzen 5000 si pentru prima data in istorie a depasit Intel la performanta core per core AMD a anuntat ieri noua gama de procesoare Ryzen 5000. Daca va asteptati sa vedeti seria 4000 aflati ca AMD a decis sa sara peste ea deoarece pe laptop-uri exista deja seria 4000 si s-ar produce o confuzie. Deci dupa Ryzen 3000 avem Ryzen 5000 pe desktop care sunt cele mai performante procesoare din lume. Noile procesoare sunt cu 26% mai performante decat seria Ryzen 3000, au un IPC cu 19% mai bun fata de generatia anterioara, sunt mai eficiente si performanta per watt este de 2.8 ori mai mare decat la concurenta. Dispun de mai multa memorie cache, mai multe core-uri, ati prins ideea. Sursa : https://arenait.ro/
  3 points
 41. Salutare, am inceput de ceva timp sa ma joc cu o reflex, mai precis un Nikon D3500, 18/55 momentan ca sa invat sa o folosesc.. una din primele poze.. Astept si pareriile voastre, va multumesc! Va las canalul de instagram pentru a viziona mai multe fotografii: ssebasttian_ Nature is painting for us, day after day, pictures of infinite beauty.
  3 points
 42. Salutare tuturor Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 24 Decembrie (21:30 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: Crăciun fericit! Mulțumim @Just pentru joculețe.
  3 points
 43. După cum a fost anunțat în mod oficial LinkMania are în derulare un proiect pe această temă, proiect ce urmează să ajungă în stadiul de BETA în următoarea perioadă. @Frisan va colabora cu noi și vom continua împreună acest proiect pentru a crește actualul ritm de lucru și pentru ca viitorul server să fie gata într-un timp mai scurt. Vă vom ține la curent, de îndată ce ajungem în stadiul BETA și vom avea o structură de bază bine definită și pusă la punct pentru a implementa sugestiile voastre și pentru a testa împreună noul gamemode în perioada BETA.
  3 points
 44. TU SA TACI @Frisan bafta cu proiectul, sper sa nu renunti si tu ca ceilalti care au tot postat pe aici pe forum, iti tin pumnii. Sa ne auzim cu bine! # @petarda schimba semnatura aia, trai-ti-ar.
  3 points
 45. Doamne ajuta! In perioada asta ar fi un proiect de succes.
  3 points
 46. Sunt PRO cu ideea ta, suntem multi vechi care din cand in cand ne mai arde de o ''samp-areala''. Sunt multe prietenii legate (chiar daca ele si virtuale), suntem multi care ne-am pierdut noptile impreuna pe aici. As vrea sa vad LinkMania deschis, dar deschis pentru 4fun si nu pentru a face bani cu el. Sper sa iti reuseasca ideea, sa dai drumul la server si sa gasesti un staff capabil pentru noua provocare (poate si eu o sa fac parte din staff, niciodata sa nu spui niciodata). Sunt multi vechi care s-ar implica si ar face ceva frumos, dar doar pe ideea de 4fun si in cinstea sutelor de ore jucate pe acest server, nu in ideea de facut bani (de mobila,masina sau ce am mai auzit eu pe aici :)))) ). Chiar nu am mai jucat de mult, ultima oara cand am jucat in 2018 server-ul era foarte ok si merita sa joci, dar sper totusi sa fie cum era inainte, nu 1000 wipe-uri pe an si sa o iei mereu de la zero. Spor la indeplinirea target-ului si sa vedem LinkMania inapoi deschis. P.S: o sa urmaresc in de-aproape acest topic si ma gandes la o implicare serioasa :P
  3 points
 47. 2 points
 48. Nickname:Klax_187 Descrierea sugestiei: Duel arena, Este ceva ce a mai fost pe server si cred ca duel arena reprezinta LinkMania Poze/video/coordonate (opțional):
  2 points
 49. [ 6 ] Adăugați comanda /arepair prin care poate repara un vehicul după ID [ 7 ] Modificați comanda /givegun și anume - în momentul de fata putem folosi /givegun pepe 38 și primește MiniGun cu muniție infinita. Sa devina /givegun name gun ammo [ 8 ] Gândim un sistem de Loan(împrumut) de la banca? @Dennis12
  2 points
 50. Salutare tuturor si La multi ani Romania Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 1 Decembrie (21:20 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: La multi ani România și stați safe! Mulțumim @Just pentru joculețe.
  2 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...