Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/16/2019 in all areas

 1. 9 points
  De când nu e permis să-și spună cineva părerea? Amenințăm cu restricții acum?
 2. 6 points
  Cum vad ca nu prea mai da nimeni pe forum, m-am gandit sa vin cu diverse idei pentru topicuri de discutii legate de viitorul Season 6 Custom la care lucrez. As dori sa va invit, sa va spuneti idei, pareri, sugestii pe care poate le aveti dar nu le-ati spus niciodata, cu scopul de va face jocul mai placut pe MuOnline. Ce stiti din experienta voastra, ce ati vrea sa vedeti / gasiti pe un server de mu, ce preferinte aveti de la un server de Mu, ce v-ar motiva in joc, etc. Pot fi idei ce tin de setari in joc, pot fi sugestii ce tin de partea de comunitate, forum, orice relevant pentru voi. Totodata o sa va rog sa va exprimati intr-un limbaj coerent, frumos si cat mai putine "mistouri". As vrea sa dezvoltam si partea de comunicare, nu sa ne rezumam doar la "asta e serveru, jucati si pa". Sper ca o parte dintre voi sa imi impartasiti parerea. Poate unii dintre voi ati avut idei dar nu le-ati putut spune niciodata, sau nu a fost loc de spus sau orice alte motive. As dorii sa reintregim comunitatea cum era o data pe vremuri sau cel putin sa incercam treptat in timp. Postati in acest topic si poate vor iesii si cateva idei faine ce pot fi si aplicate.
 3. 4 points
  În cazul în care vom avea ceva important de anunțat despre serverul de SA-MP o vom face în acest topic care este public pentru toată lumea.
 4. 3 points
  Acesta este noul topic de Free Chat. REGULI: 1. Nu postati imagini cu caracter pornografic sau cu mesaj jignitor la adresa altor useri. 2. Mesajele cu caracter vulgar, ce aduc o ofensa unui user sau moderator vor fi pedepsite conform regulamentului.
 5. 3 points
  romanii sunt buni la un singur lucru: SCANDAL!!!
 6. 3 points
  Pe bune cumetre? Pentru o gluma de doi bani incepem cu amenintari si rahaturi de genul? Mi se pare mie sau arogantele astea de doi lei sunt de fapt la tine? Vezi ca ti-ai uitat caracterul prin Romania aparent.
 7. 2 points
  Head Hunters(Head HunterZ/HHunterZ/HHz/HH) history: EN (by Myst): Head Hunters is an endgame gaming community. This includes both PvE and PvP content in all the games we play. Second place is for losers and carebears, and we are neither. The goal is simple: play to win. The path, difficult: We must eliminate all competition. The means? Total dominance over our opponents. If aspiring to be the best isn't your objective, you should go find a carebear guild to join - we'll be looking to kill you and your friends at every available opportunity. ____________________________________ RO (by Sly): Apăruţi în Asheron's Call 1999, sub alianţa "Keepers of Chaos", monarch Blood. -- 18.000 membrii -- printre care merită menţionaţi: M A D U, Borgia, Ardeiumplut, ş.a.m.d. Keepers of Chaos dispare, grupul se fragmentează, şi apare grupul de elită Havoc Hunters, cu Myst ca monarh. Începe cu 230 de membrii şi evoluează până la 4.500 de membrii în vara anului 2004. Contul lui Myst este blocat din motive nedeterminate, se apucă de GunBound şi începe să integreze în grup toţi românii pe care îi găseşte (în special de pe forumul LEVEL). Grupul este acum Head Hunters şi este un guild exlusiv de români. Câţiva din noul grup se apucă de MU Online pe mai multe servere, fiind un mare succes, şi încep politica de expansiune pe mai multe servere şi jocuri. ____________________________________ COMMUNITY LINKS
 8. 2 points
  Consider că fiecare are dreptul la opinie și chiar la o opinie contra a ceea ce gândesc eu sau alte "terțe" persoane din staff, puteți să vă manifestați într-un mod cât mai "friendly" aici fără scandaluri și într-o atmosfera cât mai primitoare, evitați contrazicerile pe cât de mult posibil. Nu o să primiți restricție că va spuneți punctul de vedere niciodată. Mulțumesc frumos, weekend plăcut tuturor!
 9. 2 points
  A ajuns deschiderea linkmania sa fie ca pronosticurile alea despre sfârșitul lumii; o data la câteva luni
 10. 2 points
 11. 2 points
 12. 2 points
  cu rabdarea treci marea, eu zic sa asteptam linistiti sa vedem ce iese si apoi pot veni si criticile
 13. 2 points
  Neplacut comentariul, dar na, mai sunt si dastia ca tine.
 14. 2 points
  Nu are treaba cu lag sau bug. Iar adaugatu de iteme noi ( seturi, arme, pets, wings si alte ingrediente ) nu vor cauza vreo problema de genul. Totodata este doar un stagiu, mai am multe de facut, deci oricum dureaza ceva timp. Ideea find de un server customizat cu concepte diferite fata de un server standard. Vreau sa ofer un alt gen de server ( nu zic ca e unic in lume dar e interesant ).
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
  @Kitte @Claudiuu METALHEADS, ASSEMBLE
 18. 1 point
 19. 1 point
  Nu cred ca aceasta decizie a fost luata de un responsabil al acestei sectiuni.
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
  Ce waruri de neuitat :))
 24. 1 point
 25. 1 point
  Te pot contacta la adresa din spoiler să-ți vand un porc pe de craciun?
 26. 1 point
  Vreau sa fac schimbu 2 si 3 pe samp
 27. 1 point
  NEATAAAAAAAAAAAAA, ce se intampla ?
 28. 1 point
 29. 1 point
  Google LLC a anunțat achiziția producătorului de dispozitive portabile Fitbit Inc pentru suma de 2,1 miliarde de dolari, informează Agerpres. Acțiunile companiei Fitbit Inc au crescut cu peste 40% după ce informația a fost dezvăluită de către Reuters. Deși Google LLC deține și licențiază altor companii propriul sistem de operare destinat dispozitivelor portabile, acesta nu este prezent pe piață cu un astfel de dispozitiv. Într-un comunicat emis de către Fitbit Inc, se anunță intenția companiei de a nu folosi datele personale ale utilizatorilor în reclamele Google. „Google este un partener ideal pentru a avansa în misiunea noastră”, a declarat James Park, co-fondator și director executiv al Fitbit. Sursa FOTO: KLFY.com Ce părere aveți despre această tranzacție ? Credeți că își va putea consolida Google prezența pe piața dispozitivelor portabile ?
 30. 1 point
  Hai ca, de nu se sterg topic-urile mai des decat apas eu "enter" hai noroc! @Spoker imi place semnatura ta la nebunie, cu ala ai ajuns ma frate sa te lauzi ? cu "iul" care nu facea nimic pe server doar statea si cersea bani de la unul si de la altul... pacat fram pacat ca pari baiat cu educatie! Nu e hate, doar spun asa ca fapt divers!
 31. 1 point
  Regulament si model de postare Aici gasiti tot ce trebuie sa stiti inainte de a creea un topic sau de a face o oferta. Numele topicului trebuie sa respecte urmatorul model: Vand/Schimb - Casa (ID) - Locatie Exemplu: Vand Casa (100) LS pe Vinewood sau Vand Casa LS (100) langa HQ Grove Street Dupa deschiderea topicului trebuie sa respectati si urmatorul model de postare: Nume pe server: Pret: Poze: Alte detalii: Regulament Cine nu respecta model-ul de postare va fi sanctionat cu warn pe forum. Aveti dreptul de a creea maxim 3 topicuri pe zi. Nu aveti voie sa faceti topic pentru cumpararea unei case. Nu aveti voie sa faceti spam sau offtopic, se sanctioneaza cu warn pe forum. Este interzis sa postati in topic posturi cu "UP, Astept oferte, Valabil etc", se sanctioneaza cu warn pe forum. Topicurile vor fi închise dacă cel care a creeat topicul cere acest lucru sau nu mai deţineti acea casa, ori după o durata de 3 zile de la ultimul post. Dacă aveti ban pe contul de pe server, nu aveţi voie să deschideţi un topic. Este interzisă deschiderea a mai multor topicuri identice. Nu deschideti topicuri in numele altor playeri sau daca nu detineti voi respectiva casa. Fiecare postare aiurea va fi sancţionată cu warn pe forum.
 32. 1 point
  comentariile mele
 33. 1 point
  Imi pare rau, dar nu pot oferii momentan o data exacta, cert este ca ne dorim si noi ca acest lucru sa se intample cat mai repede posibil.
 34. 1 point
  Primu, cum s-ar zice
 35. 1 point
  Aici este locul unde poți raporta un bug găsit pe serverul nostru de SA-MP! Raportează problema cât mai detaliat cu lux de amănunte încât să ajuți persoană responsabilă de bună funcționare a serverului să găsească problema într-un mod cât mai eficient și rapid! Raportarea bugurilor are că efect un Game-Play cât mai plăcut pentru toată lumea, poți face și tu parte din categoria oamenilor care ajută la asta printr-un post aici spunându-ne ce bug ai găsit pe server în ultimul timp?
 36. 1 point
  Dumnezeu a tot puternic m-ai da-ti niste creier.
 37. 1 point
  Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Ministerul Apărării de la Moscova, bombardierul american s-a apropiat de frontierele Rusiei în timpul unui zbor efectuat pe 19 octombrie. "După ce s-a apropiat de frontierele Rusiei, bombardierul american B-52H a fost întâmpinat de un avion de vânătoare SU-27 din cadrul forţelor aeriene ale Districtului Militar Sudic cu Centru Administrativ: Rostov-pe-Don si a fost urmărit de aceasta în cursul zborului de-a lungul frontierelor apelor teritoriale ale Rusiei, la distanţă de aproximativ 70 km", afirmă Ministerul. Însă Comandamentul European al SUA a menţionat doar că un avion B-52H, cu baza la Royal Air Force(RAF) Fairford din Marea Britanie, a efectuat un zbor de 12 ore în regiunea Mării Negre, în cadrul unei misiuni de antrenament cu România, Ucraina şi Georgia. sursa
 38. 1 point
  Mersi Andrei. Pup
 39. 1 point
  Curaj oameni buni MTG este deschis la orice tip de propuneri ce țin de MU.
 40. 1 point
  7 când sunt în Berlin combin whisky cu gin
 41. 1 point
  Stai linistit prietene, activitatea mea din ultimul timp, s-a datorat faptului ca am strans o ura interioare fata de membrii acestei comunitati, o comunitate pe care activez de 10 ani si care mi-a adus multa satisfactie, dar si multa ura in ultima perioada. Faptul ca membrii acestei comunitati stiu doar sa arate cu degetul, chiar si fosti membrii ai staff-ului, care atat timp cat au facut parte din staff, nu au luat atitudine pentru a ajuta la revenirea serverului, dar acum vin sa arate cu degetul si sa o arda in mistouri. Prin acest mesaj, imi anunt si retragerea definitiva din aceasta comunitate, care, cu astfel de membrii nu va mai duce prea mult. Va urez mult succes!
 42. 1 point
  Red Dead Redemption 2 pentru PC urmează să își facă apariția pe data de 5 noiembrie 2019 și va veni cu o serie de îmbunătățiri pe partea de grafică, la capitolul tehnic și probabil noi misiuni. Jocul va fi disponibil la precomandă în ziua de 9 octombrie pe propriul lor launcher. Cei care vor face precomandă primesc două jocuri gratuite la alegere, din cele de pe Rockstar Game Launcher, câteva bonsuri pentru campania de singleplayer a lui Red Dead Redemption 2, precum și 50 de lingouri de aur pentru Red Dead Online. Cei care vor să cumpere jocul pe Steam vor avea din păcate de așteptat până în luna decembrie.
 43. 0 points
  ar fi vrut Deme sa il ajute
 44. 0 points
  Ce faceti mai ordinarilor?! Ce m-ai halit @smokeRe!
 45. 0 points
 46. 0 points
  Mai bine ma abțin sa nu dau notă
 47. 0 points
  Este in probe, alkaprazule, nu vezi? Oricum este bine ca inca cineva isi mai da interesul, sper doar ca pe viitor sa fie o economie stransa, asta tine serverul in picioare, cum am spus de 4 ani incoace, copii vor sa munceasca nu sa se distreze ca noi "batranii". Smoker ai prins ceva la pescuit? :))
 48. 0 points
  Hello, După cum vă puteți da seama din titlu, avem nevoie de 10-20 playeri pentru teste. Cine dorește să ni se alăture, să lase mai jos un reply. Vă vom contacta noi în privat pentru restul detaliilor.
 49. -1 points
  Bazat pe performantele pe partea de multi-threading a AMD-ului cu Zen 2, procesoarele de la Intel sunt ca genul ăla de băiat care se târăște după aceeași tipă chiar dacă e deja de domeniul trecutului, pe când AMD trece repede mai departe peste ”despărțire” și ajunge să fie cel pe care toți sunt geloși.
 50. -1 points
  Acu ca ai inceput de rgb in profil, poti sa il banezi pe baiatu asta ^
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Vezi setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. linkmania.ro Vezi politica de confidenţialitate
ips4_hasJS, ips4_ipsTimezone, ips4_IPSSessionFront, ips4_member_id, ips4_pass_hash, ips4_language, ips4_anon_login, ips4_theme, ips4_forum_view, ips4_recentEmoji
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale
×
×
 • Create New...