Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/19/2021 in Posts

 1. V1.0.2 - A fost modificat design-ul de la pet. - A fost implementata comanda [/gotopaint]. - Au fost adaugate comenzi noi pentru paintball. => /votemap => /votegun => /paintleave => /paint - Bugul de la [/spec] a fost rezolvat. - Bugul de la speedometer a fost rezolvat. - Sistemul de odometer & fuel a fost refacut. - Bugul de la [/pet] a fost rezolvat. - A fost implementat un sistem de rainbow vehicle. - A fost rezolvat un bug legat de jobul bus driver. - Rezolvat bugul de la arme. - Bugul legat de licenta de condus a fost rezolvat.
  1 point
 2. 1 point
 3. cine stie cunoaste Have a nice day!
  1 point
 4. @CodeBlack este câștigătorul concursului, dat fiind faptul că, acesta a avut o implicare ridicată în aceste 10 zile, va fi promovat la funcția de admin, după deschiderea oficială. Felicitări și mulțumim pentru implicare!
  0 points
 5. Salut ! Serverul va fii on in cel mai scurt timp posibil. Asteptam raspuns de la host pentru rezolvarea unei probleme.
  0 points
 6. “Cine mai iese din freeze primește ban permanent 30 de zile”
  0 points
 7. Ma lasi in seen....? Inca pot sa dau strike pe clipul ala cu linkmania
  0 points
 8. Salutare! Sunt aici pentru ca azi noapte m-am visat la Alhambra. :))
  0 points
 9. Saluuuutaree
  0 points
 10. Salut, Nu este BUG. Descrierea din xShop este gresita, O voi rectifica la urmatorul update. Jewel of Kondar, adauga intre 3-8 optiuni excelent pe item, optiunile sunt random(in functie de item) de fiecare data cand se aplica jwl of Kondar. TC.
  -1 points
 11. -1 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...