Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/2018 in all areas

 1. 4 points
  Sugestia suna cam asa... La un anumit interval de timp ( odata la 1 ora) serverul sa puna contracte automat pe un nr de x playeri cu sume random ,de peste 500k. De ce fac aceasta sugestie? Fac aceasta sugestie deoarece nimeni nu pune contracte ,chiar daca pretul unui contract este de doar 20k pe un player oarecare si 100k pe un politist, se pun contracte doar inainte de war , iar atunci nu foarte multe 4-5 maxim, iar noi in factiune suntem 20+, drept urmare noi ( cei din factiune) suntem nevoiti sa ne facem conturi secundare ca sa putem pune contracte mai multe, cu ajutorul unui bind, practic ne mintim intre noi... si chiar daca s-ar pune contracte suma este prea mica si nu iti vine sa faci contracte de 20k doar pt a face raportul,dupa ce ai facut raportul nu le mai faci si o arzi aiurea pana la urmatorul raport,nu ai o activitate constanta mereu... @Alkatraz @hedastro @Seickh @Senzo @cocaina77 @hashsmk + restu din factiune,nu va stiu nume pe forum
 2. 3 points
  Dupa reusitele cu Germania si Cehia, adversare puternice din fruntea clasamentului, reprezintativa noastra reuseste sa o invinga si pe Norvegia cu scorul de 31 la 23. In urma acestor rezultate vom trece in grupele principale cu maximul de puncte. Romania GALACTICA nu a fost condusa nicio secunda la acest European din Franta. Echipa antrenata de Martin Ambros a aratat in primul rand atitudine, dar a avut si realizari fantastice pe plan individual, Neagu devenind cea mai buna marcatoare din istoria EURO si Denisa Dedu inchizand eroic poarta in meciul cu Germania. Grupa II principala 1. Romania - 4 puncte 2. Olanda - 4 puncte 3. Ungaria - 2 puncte 4. Germania - 2 puncte 5. Spania - 0 puncte 6. Norvegia - 0 puncte Sursa Romania merge cu prima sansa la acest turneu, data fiind forma de inviat pe care o are. Nu am mai trecut prin astfel de momente inca de la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008). Doamne ajuta si HAI ROMANIA!
 3. 3 points
  Pro, iar daca jucătorul pe care este pus contractul părăsește serverul, suma respectivă sa se adune următorului contract sau sa se adauge un contract in plus cu suma respectivă pentru a compensa.
 4. 1 point
  Cristina Neagu devine cea mai bună marcatoare din istoria Europeanului de handbal feminin! După ce Cristina Neagu a marcat deja de 5 ori în meciul Germania-România, aceasta devine cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de handbal feminin. Sportiva română a adunat un total de 206 de reușite la meciurile disputate de-a lungul timpului la turneul continental, faţă de 205 ale precedentei deţinătoare a recordului, unguroaica Agnes Farkas. România a învins Germania cu 29 la 24. Următoarea adversară a tricolorelor va fi Norvegia, care a bătut Cehia cu 31 la 17. Sursa
 5. 1 point
  La mulţi ani @qwertz0r! Să fii sănătos şi iubit !
 6. 1 point
  Echipa Events Master are plăcerea să vă invite la o Săptămână de vis alături de Comunitatea Linkmania. Din 6 până pe 13 decembrie v-am pregătit o suită de concursuri cu premii, în așteptarea Sărbătorilor. Vă așteptăm să-l ajutați pe Moșul să-i găsească pe cei cuminți, să le cunoașteți pe ajutoarele Moșului, să porniți colindul și urările, să faceți pregătiri pentru masa festivă și să vă distrați alături de noi. Rezolvați task-urile, adunați puncte și câștigați Trofeul de Crăciun!! În plus, primii 5 jucători în ordinea punctajelor, vor primi câte un joculeț pe Steam! Jocurile pe Steam oferite câștigătorilor sunt: https://store.steampowered.com/app/264560/Quest_for_Infamy/ https://store.steampowered.com/app/320340/Cosmonautica/ https://store.steampowered.com/app/290040/Retro_Game_Crunch/ https://store.steampowered.com/app/246680/Secrets_of_Rtikon/ https://store.steampowered.com/app/330660/Lunas_Wandering_Stars/ Evenimentele săptămânii: Christmas Enchanted Maze Christmas Puzzle Christmas Wishes Delicii de Crăciun Ajutoarele lui Moș Crăciun Christmas Wonderland Christmas Treasures O situație detaliată a punctajelor obținute la fiecare eveniment, va fi postată zilnic în acest topic. Vă așteptăm să petreceți o săptămână a surprizelor și cadourilor!!!
 7. 1 point
  Aho, aho, dragi concurenți Pe forum fiți toți vigilenți, La eventul de urări Să compuneți salutări! Dacă le faceți ritmate Drese din condei, pe toate, Și cu haz, dar și cu rimă 10 puncte luați din prima! Însă doar o urătură E permisă într-o tură De o scrii... apoi lași locul Să-și încerce altul norocul! *** REGULAMENT: Vă invităm să vă folosiți imaginația și să compuneți o scurtă urare de sărbători, sub forma unei poezii. Un user poate să posteze o singură poezioară în cadrul acestui eveniment. Validarea ei conduce la acumularea a 10 puncte. CERINȚE: Poeziile vor fi validate dacă întrunesc următoarele criterii: ritm, rimă, originalitate, stil, cuvinte și expresii frumoase, combinații trăsnite. Fiți creativi și distrați-vă! Mult succes!
 8. 1 point
  REGULAMENT: Sărbătoarea Crăciunului reprezintă pentru poporul român un prilej de mare bucurie. După postul Crăciunului, dezlegarea la mâncarea de dulce aduce după sine numeroase obiceiuri și un potpuriu de preparate din carne și dulciuri de sărbătoare. Vă invităm să descoperim împreună bucuria tradițiilor culinare românești și internaționale. În fiecare zi veți posta în acest topic o rețetă tradițională de Crăciun. Înfrumusețați topicul cu poze frumoase, prezentați ingredientele rețetei și modul de preparare și, de ce nu, rezultatul cel delicios. Un user poate posta o singura rețetă pe zi. Fiecare post aduce 5 puncte, cu conditia sa respecte criteriile de redactare ale unui articol (vezi mai jos). Mult succes!
 9. 1 point
  REGULAMENT: În fiecare zi vor fi postate 5 puzzle-uri. Accesați link-ul, realizați puzzle-ul, faceți un print screen cu rezultatul (poza terminată fără ultima piesă asamblată) și încărcați documentul pe forum, în acest topic. EXEMPLU: Fiecare răspuns corect va primi 2 puncte. Un user are voie să rezolve o singură imagine per set. Mult succes!
 10. 1 point
  REGULAMENT: Va trebui să identificați diferențele, în imaginile care vor fi postate. Va fi necesar să salvați poza în calculator, să o deschideți cu un program de editare, să încercuiți diferențele cu o linie vizibilă (pentru a facilita validarea) și apoi să postați imaginea astfel modificată în topic. Fiecare task rezolvat corect va primi 1 punct. Un user are voie să rezolve o singură imagine per set, din cele 5 care vor fi postate zilnic. Succes!
 11. 1 point
  REGULAMENT: Acest eveniment de perspicacitate vă va provoca spiritul de observație! Va trebuie să identificați, în imaginile care vor fi postate, diferite obiecte ce vor fi expuse în lista atașată imaginii. Va fi necesar să salvați poza în calculator, să o deschideți cu un program de editare, să încercuiți obiectele solicitate cu o linie vizibilă (pentru a facilita validarea) și apoi să postați imaginea astfel modificată în topic. Fiecare task rezolvat corect va primi un punct. Un user are voie să rezolve o singură imagine per set, din cele 5 care vor fi postate zilnic. Succes!
 12. 1 point
  REGULAMENT: Descoperiți traseul corect și ajutați-l pe Moș Crăciun să-i găsească pe copiii care merită darurile! În fiecare zi vor fi postate 5 labirinturi. Va fi necesar să salvați poza în calculator, să o deschideți cu un program de editare, să trasați drumul corect în labirint, cu o linie vizibilă (pentru a facilita validarea) și apoi să postați imaginea astfel modificată în topic. Fiecare răspuns corect va primi un punct. Un user are voie să rezolve o singură imagine per set. Mult succes!
 13. 1 point
  REGULAMENT: În fiecare zi vor fi postate 4 poze cu diverse personaje tematice din filme sau literatură. Sarcina voastră este să identificați personajul din poză, actorul care îl interpretează sau filmul de unde provine imaginea. Un user are voie să răspundă la o singură întrebare per set. Un răspuns corect va primi un punct. Succes!
 14. 1 point
  Cum sa nu ne bucuram, Reusite sunt jocurile in zapada. Acum ne distram printre nameti, Creativi cu decorarea oamenilor de zapada. Iar a venit sezonul meu preferat, Unic si imaculat. Nemaipomenita este iarna!
 15. 1 point
  Va rog sa aveti grija de pe ce site-uri copiati retete! Aceste retete pot fi pretejate de copy right si sa comiteti o infractiune. Daca totusi nu va puteti abtine, va rog sa va asigurati ca postati pe font si backgrount automatic, pentru ca acel background alb arata oribil pe tema neagra (si este un semn evident de copy paste). Si in mod obligatoriu puneti sursa. Sursa copy paste-ului de mai sus https://retete.unica.ro/recipes/carnati-de-casa-cum-se-prepara-cele-mai-bune-preparate-traditionale-de-craciun/
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  N-am nimic împotrivă - dacă un Manager e dispus să te ajute cu subforumul..
 19. 1 point
  La multi ani si multa sanatate, Cezar!
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
  https://www.youtube.com/watch?v=PRmIMyJaPO0
 24. 1 point
  La multi ani @qwertz0r, Sa fi sanatos si fericit alaturi de familia ta !
 25. 1 point
 26. 1 point
  cui ii vorbesti tu pe tonul asta? awww, m-am topit
 27. 1 point
  New single de la danutu' pentru @Monica vin ly mwlt
 28. 1 point
  Eventul este deschis. Mult succes tuturor la realizarea task-urilor!
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
  Start event! Inspiratie si distractie!
 32. 1 point
  Asteptam cu interes idei de retete pentru masa de Craciun!
 33. 1 point
  Setul 1 1. Din ce film face parte imaginea? 2. Cine sunt cei 2 actori? 3. Titlul filmului de unde provine screen-ul este...? 4. Numele cantaretului din imagine este ... ?
 34. 1 point
 35. 1 point
 36. 1 point
  Mare PRO, ai spus tu toate argumentele.
 37. 1 point
 38. 1 point
  PRO pentru sistemul vechi care punea contracte automat odată la 30 minute - ora între 20k-1kk random.
 39. 1 point
  PRO Aceeasi părere o am și eu, in momentul in care toată lumea și-a îndeplinit raportul, nu se mai stresează absolut nimeni sa mai facă un contract de 20k. Dar in orice caz, la cati membrii suntem, e greu sa-l mai prinzi și pe ăla de valoare mică .. pana și pentru raport trebuie sa ne punem tot singuri contracte de pe conturi secundare.
 40. 1 point
  Din discuțiile purtate cu team leaderii GTA LinkMania, ai deținut funcție pe serverul de SA:MP, iar prietenul tău, axelutz, a deținut funcții în cadrul comunității si pe serverul de SA:MP. În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, axelutz a renunțat la funcția de admin pe serverul de SAMP, iar la scurt timp, acesta a decis să-și deschidă propria comunitate de gaming( furand structura comunități Linkmania) , în special GTA San Andreas. Atunci când și-a deschis comunitatea și a pus în funcțiune serverul de GTA, a început să promoveze serverul. Acesta, împreună cu tine, ați încercat prin diferite metode să ademeniti jucatorii GTA SA Linkmania (postari pe facebook pe grupul de SAMP, whatsapp, etc) . Aceasta actiune aduce un prejudiciu atat comunității Linkmania cât și serverului de SAMP, având în vedere că atât tu cât și prietenul tău ați dedicat timp pentru această comunitate și v-ați făcut cunoștințe pe comunitatea Linkmania. Encrypted a procedat corect luând această măsură împotriva voastră. Si vor mai fii si altele in viitorul apropiat !
 41. 1 point
 42. 0 points
  Pro, da' 50k-100k pe contract vă ajunge.
 43. 0 points
  Pentru fratele @Alkatraz zis puscarie si pentru toti dușmanii lui care-s invidiosi ca-i mare helpăr
 44. 0 points
  Cristiano Ronaldo jucatorul echipei de fotbal Juventus Torino a fost surprins de catre paparazzi plantand, maria in propria casa.Incredibil acesta este l Pablo Escobar al Italiei. https://imgur.com/a/Lfj9uUb Forta Hitman! @cocaina77 @hedastro @minu77
 45. 0 points
  @nemo asa o simti si acum?
 46. 0 points
  parca erau glume despre server ma. ce te ataci asa? toate fostele tale erau nefolosite dupa primi 4 cm ...
 47. 0 points
  Vezi ca te caută IuL să-l cumpere el...
 48. 0 points
 49. 0 points
  merin cluj si nu raspunde dealeru....
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Vezi setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. linkmania.ro Vezi politica de confidenţialitate
ips4_hasJS, ips4_ipsTimezone, ips4_IPSSessionFront, ips4_member_id, ips4_pass_hash, ips4_language, ips4_anon_login, ips4_theme, ips4_forum_view, ips4_recentEmoji
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale
×
×
 • Create New...