Jump to content
Sign in to follow this  
axelutz

The Godfather ( Android/IOS )

Recommended Posts

Nasul ca un brand, un nou joc pe mobil într-o poveste nespusă de bani, putere și corupție. Don Vito Corleone te-a chemat să intre în lumea interlopă din 1945 și sa devii un devotat Underboss. Ca al doilea la comanda Nasul, va fi cel care va efectua faptele murdare "și familia Corleone lupta pentru onoarea și respectul celei mai puternice familii din New York City."

                                                                                   Cover art

Construirea unei moșteniri nu va fi o întreprindere simplă. Avuția și influența ta să crească, din păcate, la fel face lista de dușmani dedicate. Păstreaza un ochi vigilent asupra imperiului tau, deoarece chiar și un aliat de încredere ar putea întoarce împotriva ta. Când apar ostilitățile, va trebui să folosească forța, intimidarea, si inteligenta pentru a proteja bunurile, precum și onoarea ta. Recruteazaa Capo's și antreneaza-le bine.

Fiecare Don respectat are nevoie de un conac. După ce preluati controlul asupra domeniului dvs., trebuie să găsiti modalități profitabile de a spori resursele și de a crește averea. Sângele este o cheltuială mare, dar dacă este necesar, trebuie sa fii gata să te angajezi într-un război de moarte. Nu uitați să păstrați prietenii aproape și dușmanii si mai aproape - nu știi niciodată cine iti va folosii pentru informatii ereditare


CARACTERISTICI PRINCIPALE & IDEI JOC

~ La inceput primiti un oras in care va luptati VS CO-OP pentru a castiga bani, putere, iteme, s.a.m.d

~ Scopul e sa va mariti puterea prin imbunatatirea cladirilor, antrenarea trupelor, imbunatatirea trupelor, recunoasterea resurselor si dupa aceasta sa va alaturati intr-o familie

~ Cand faceti level 5 la Mansion ( cladirea principala a domeniului vostru ) vi se elibereaza harta mare ( open world ) unde poti ataca resurse ( lemn, ulei, fier, bani ), campuri de ganguri neutre ( bani & stele pentru imbunatatirea trupelor voastre ) sau alti jucatori ( le ocupati o parte din cladiri / ii duceti pe 0 / le capturati resursele )

~ Jocul ofera o dezvoltare rapida prin Gift-uri ( cadouri ) primite atat la questurile din partea Don-ului cat si Daily Tasks ( obiective zilnice ) dar si o data la 2,5,10 respectiv 20 minute.

~ Dupa alaturarea intr-o familie, incepe cu adevarat jocul deoarece atunci incepi sa iei parte la razboaie alaturi de familia ta sau la capturi de orase

~ Familia are 6 rankuri si in functie de rezultatele tale, poti promova si ai un cuvant de spus ( de la rank 4 incepi sa poti invita in familie iar de la 5 poti promova/retrograda rankurile jucatorilor )


 

 


~~~ Daca e cineva interesat, va astept cu PM/reply in acest topic! Tin sa mentionez ca abia ce s-a deschis un nou server si toata lumea e la inceput ( avem sansa sa ajungem in primele 5 familii si sa impunem reguli in fata celorlalti ); cativa utilizatori de pe comunitate s-au alaturat, de ce nu si tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, Strom said:

Un joc interesant, ma bag.

Spune-mi ce nume ti-ai ales sau dai join direct la familie, se numeste El Locco Cartel!

Mai asteptam lume si daca o sa fim destui, poate pe un server viitor infiintam o familie care sa aduca cinste comunitatii! ( obligatoriu numele Linkmania Family )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×