Jump to content
Sign in to follow this  
Hypn0tique

Curse ilegale!

Recommended Posts

Salut, am si eu o propunere pentru un sistem de curse ilegale cum ar fii:

1 Coops sa fie anuntati cand se desfasoara o cursa ca, sa poata sa faca blocaje sau sa impiedice desfasurarea cursei.(avand in dotare doar masinile clasice, fara infernus sau bullet)

2 Sa existe posibilitatea de a plati un bilet pentru vizionarea cursei .( bani de pe bilete sa fie depozitati in seifu factiuni castigatoare)

3 Sa fie adaugat un sistem de pariuri bazat  pe -numaru de curse castigate de factiunea respectiva   , prin aceste 2 criteri sa se calculeze cota de pariu (membri din cele 2 factiuni sa nu poata paria)

                                                                                          - numaru de membri aflati la cursa respectiva 

4 Un mesaj automat de la Adm.Bot in care specifica detalii referitoare la cursa ( cand incepe/cine castiga)

Parerea mea este daca tot se numesc curse ilegale sa le facem  mai interesante , sistemul actual este destul de bun dar eu nu vad partea ilegala din el.

Astept parerile voastre pro/contra sau sugestii  + sau -

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,
1. CONTRA - eu as spune sa primim un Wanted 2 ( Participare curse ilegale ) fara drept de predare.
2. PRO - cand IRC si MRC se strang pentru cursa, dupa ce am dat /race sa le apara un mesaj tuturor jucatorilor gen "Factiunile IRC si MRC organizeaza o cursa ilegala, doresti sa vizualizezi cursa pentru? Biletul costa: 10.000$ Tasteaza /wathrace"  sa avem un timer de 30secunde in care jucatorii sa isi faca timp sa poata sta spectatori.
3. PRO - cum am propus si la nr.2 fiind spectatori sa poata si paria /racewinner <nume> <suma> Ex: /racewinner irc 7500 ( iar aici sa fie un pariu maxim de 50.000$ si sa fie o cota undeva la 2.5-3.5 )
4. PRO - asa cum la war-uri se primesc mesaje, asa sa primim si de la curse. ( Factiunea IRC a castigat cursa [aici numele] impotriva factiunii MRC. )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra la toate, vanatoarea pe server este foarte,foarte mare in momentul de fata... iar cu aceasta sugestie ar fi si mai mare vanatoarea. 

PS. Sugestia in sine suna foarte bine, ar fi un plus pentru toti, dar sa nu uitam ca multi din playeri au uitat ce e aia distractie, intra pe server pentru a vana si sa faca rau.

Edited by qwertz0r

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Contra. Ideea suna bine, insa s-ar creea prea multa tevatura. Cops ar impiedica cursele, voi nu le-ati mai putea face. Ar fi degringolada totala, ar trebui sa primiti automat wanted si nu mi se pare ok overall.

2-3. Nu stiu daca ar aduce sau nu un plus. Probabil dupa maxim o saptamana nu ar mai fi niciun spectator la curse. Pare inutil, daca nu se introduce sistemul de pariuri. Sistemul de pariuri pare ok si interesant, insa are o problema: daca jucatorii afla ca s-a pariat impotriva lor, pierd cursa intentionat pentru ca prietenul care a pariat sa castige bani. Si sunt convins ca se va intampla asta, deci mai bine nu se implementeaza.

4. Asta e ceva normal ce trebuia sa existe, pro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In legatura cu ce ai zis tu @Liviubaws  la faza cu pierdutu curselor nu cred ca este posibilia doarece noi pariem cate 7-10kk pe fiecare cursa , nu cred ca pierde nimeni o cursa intentionat pentru 200-300k si in plus nu este fp ,parerea mea .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×