Jump to content
Sign in to follow this  
Liviubaws

FCSB vs FC Lugano

Cine va câștiga această partidă?  

10 members have voted

 1. 1. Cine va câștiga această partidă?

  • FCSB
   8
  • Va fi egal
   0
  • FC Lugano
   2


Recommended Posts

23824854_205192226744101_342254402382122

 

Meciul va avea loc joi, 7 decembrie, la ora 22:05, pe Național Arena. Partida va fi transmisă, în direct, de PRO TV și Telekom Sport.

După începutul fabulos, cu 3 victorii din 3 meciuri, echipa noastră a făcut egal acasă cu Beer Sheva și a pierdut în deplasarea de la Plzen,  și are nevoie de victorie pentru a câștiga grupa. Desigur, dacă Beer Sheva câștigă meciul de acasă cu Victoria Plzen, rezultatul Stelei nu mai contează.

FCSB trece printr-o perioadă dificilă. După înfrângerile cu Plzen și Astra, moralul jucătorilor este unul scăzut. Absența lui Planici din centrul apărării poate creea probleme, să sperăm că Larie(înlocuitorul probabil) va face față atacurilor elvețienilor.

Voi fi la meci mâine seară, sper ca echipa să se ridice la nivelul din primele meciuri și să facă un spectacol frumos, să ne 'încălzim' în tribune. Pronosticul meu este că FCSB va câștiga lejer, deoarece avem jucători experimentați care știu cum să gestioneze un astfel de meci. Aștept comentariile și pronosticurile voastre.

Hai Steaua! :lovebaloon:

 

Edited by Liviubaws

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Steaua e clar favorită la cotele de pariuri, fapt ce mă face să trec peste acel "moral scăzut" al echipei. Pentru mine e simplu: câștigăm și ne calificăm de pe primul loc. Acest lucru trebuia făcut încă de când a început Dică să-și facă echipele 2 și 3. Desigur tot ce se întâmplă acum e pentru mass-media, fapt ce nu mă mai miră demult în fotbalul românesc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mult succes Stelei, desi nu sunt fan infocat , avem nevoie de puncte in europa si bani. Steaua e cam singura echipa din Romania care mai face ceva in europa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Degeaba, am pierdut deja. Acum continuăm o altă vorbă a comentatorilor noștri: "se îngroașă gluma". Sper ca în următoarea rundă din Europa League să ne-o luăm de la o echipă mai bine cotată. Mulțumim pentru fotbal! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Încep să nu mai suport situația de la club. Becali se bagă într-una peste Dică, care acceptă fără să comenteze, orice decizie a patronului. Și-au bătut joc efectiv de această calificare muncită de jucatori în primele 3 meciuri. Au jucat cu echipa a doua/a treia, au făcut experimente și au pierdut în mod incredibil primul loc. Și, lăsând la o parte jocul prost, cel mai deranjant lucru este atitudinea jucătorilor din teren, lipsa de motivație și de dăruire. Eu ce motivație să mai am să ma duc la stadion când ei nu sunt motivați să câștige fiecare meci? Încep să cred ca am ales prost atunci când am decis să continui să susțin FCSB, în loc să susțin echipa armatei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×