Jump to content
41nd

South Park: The Fractured But Whole

Recommended Posts

Salut, cu gândul la South Park: The Stick of Truth am cumpărat și eu ultimul joc din 2017 cu 45 de euro la promoțiile Uplay de pe Humble Bundle și în weekend-ul ăsta am reușit să-l termin. Dacă vreți să vă bucurați de glumele penibile din joc fără comentarii suplimentare atunci vă invit să urmăriți playlist-ul de mai jos.

Impresiile mele pe scurt:

 1. Dacă nu ați jucat primul joc atunci ar merita să pândiți pe ultimul la o reducere serioasă, n-aș da mai mult de 20 de euro pe titlul din 2017..
 2. Dacă ați jucat primul joc atunci o să constatați că ultimul titlu are puțin mai mult conținut, mai multe misiuni, o mecanică de bătălie schimbată (și îmbunătățită aș zice eu) dar o poveste trasă mult de păr cu glume mai proaste și lungită prea mult spre plictiseală..
 3. Se spune că noul motor de joc "Snow Drop" rulează pe 60fps. Eu n-am văzut în setările video nimic legat de fps ori vsync și animațiile și jocul în general nu mi s-a părut mai fluent decât cel din 2014. M-am simțit exact la fel. Ca la 30 fps.
 4. Am întânit doar două probleme critice, două bug-uri la secțiunea cu laboratorul din nord-vest-ul orașului unde nu puteam efectiv să mă bat cu eroii și inamicii. După multe minute de apăsat butoane și mouse am constatat că dacă opresc înregistrarea video cu nvidia shadowplay își revine și jocul pentru o scurtă perioadă de timp..
 5. Întânirile sunt variate și glumele sunt interesante dar devin plictisitoare după jumătatea jocului. Așadar tot titlul din 2014 mi se pare cel mai fain.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By 41nd
   După ce-am încercat anul trecut Far Cry Primal (cumpărat și cerut "refund" pe Steam) am găsit de curând la Altex pachetul cu jocul activabil pe Uplay la doar 69 de RON și l-am cumpărat fără nici o reținere. Problema mea de anul trecut (la momentul lansării) era că pentru 60 de euro nu primeam ceva care să merite efortul financiar. Acum jocul se mișcă excelent (6700k, 32 gb ram, gtx1070, ssd) și n-am mai observat nici o problemă de funcționalitate sau interfață, m-am jucat fluent cu plăcere și cred c-o să mai fac LIVE-uri pe canalul personal :
    
    
  • By 41nd
   Salut, am pornit un canal de YouTube personal unde construiesc câte ceva când am timp. Dacă vreți să testăm împreună și eventual să primiți notificări pe e-mail când public un video clip nou sau când programez un live.. vă invit să vă abonați (Click pe Subscribe).
    
×