Jump to content
Sign in to follow this  
gree

Nu mai am contul pe server.

Recommended Posts

Salut!

Am asteptat de ceva timp redeschiderea serverului, insa astazi cand am dorit sa intru din nou pe el, nu am reusit. Am cautat contul pe panel si se pare ca nici acolo nu este.

Nu mai stiu ce stats-uri aveam, sincer... Nickname-ul era "Sideways". Daca mai este pe undeva pe acolo si se poate recupera, ar fi super.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu este in baza de date in alta parte nu are unde sa fie. Inseamna ca nu exista, sa se stearga automat nu are cum. Am mai avut lucruri asemanatoare de curand si intr-un final ei nu au mai intrat pe server de multa vreme (pana in vara 2016). Daca nu te regasesti in aceasta situatie, n-am cu ce sa te ajut. In baza de date nu exista...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By 41nd
   Salut! Cu ocazia lansării serverului de SAMP o să avem șapte premii pentru jucătorii care au strâns cele mai multe ore de joacă (non AFK) pe server contorizate până la 8PM vineri 14 august !
   Așadar o să rog pe cei care or să se știe în top să posteze aici între 8 august ora 14:00 și 14 august ora 20:00 iar @WopsS o să vă confirme validitatea. SUCCES !
   Premiile oferite vor putea fi alese de câștigători în ordinea timpului petrecut pe server:

  • By 41nd
   Salut,
   comunitatea LinkMania găzduiește jocuri de SAMP în rețeaua sa de servere în următoarele condiții:
   scripterul sau echipa de scripteri aduce un mod cât mai original și cât mai adaptat chiar de el/ei (lucru apreciat de staff-ul existent) cei de mai sus nu fac parte și din staff-ul altei comunități de jocuri. conexiunea la Internet a scripterului e via RCS&RDS (include resellerii serviciilor rdsnet) pentru ofertele acceptate oferim o perioadă de acomodare de maxim două săptămâni în care media de jucători conectați simultan să fie de minim 25 de persoane cu o posibilitate cât mai evidentă de creștere apoi. pe toată durată funcționării serverului în rețeaua LinkMania nu acceptăm același mod în alte comunități și ne așteptăm ca problemele (bug-urile) reclamate de jucători să fie rezolvate în maxim 48 de ore. regulamentul jocului respectiv va fi pus la punct împreună cu managerii LinkMania. Ce oferim echipei respective:
   o instanță dedicată de Arch Linux (sau Ubuntu, CentOS ori Debian) și acces via SSH la server (interpretor bash) server de web nginx (cu php-fpm) și bază de date mariadb (mysql) dedicate pe adresa ip a instanței de samp pentru statistici și management jucători (NU pentru donații sau pay2win) suficiente resurse hardware (~2 Gb ram, ~80 Gb disc, procesoare Xeon) pe serverele proprii acces nelimitat (viteze "wire-speed" de 100M sau 1000M) și necontorizat (transfer liber) în propria infrastructură de rețea gigabit a RCS&RDS sub secțiune dedicată pe forum (sub Grand Theft Auto Multiplayer) două tipuri de grupuri separate pe forum (moderatori, asistenți/admini) administrate de Vicentzo și Paul acceptăm posibilitatea de donații exclusiv pentru scripteri formulate și contorizate într-un topic intern (vizibil doar utilizatorilor înregistrați) dar nu pentru diferite avantaje în joc. publicitate prin intermediul paginii oficiale de Facebook și canalului de YouTube și colegilor din Redacția de Știri. Dacă doriți să contribuiți la dezvoltarea comunității LinkMania și să ne distrăm cât mai bine împreună atunci așteptăm ofertele voastre !
    
   Atenție: la fișierele jocului respectiv am acces doar eu, scripterul, Vicentzo și Paul. La un anumit mod de SAMP nu oferim exclusivitate! Putem găzdui multiple variante de roleplay, rpg, etc..
    
   Discuțiile off-topic, contradicțiile fără argumente serioase și atac-urile la persoană vor fi sancționate prin Hide, Warn și chiar D.P.
×