Jump to content
Malone

[Rezolvat] - Banat pe nedrept!

Recommended Posts

Numele meu în joc:Malone
Numele EXACT celui pe care îl reclam:Alezander
Screenshot-uri: https://imgur.com/a/0NP0D
Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Am dat report pe razor sau cum il chema pe el avea id 5 si am dat /report si id-ul hacker-ului, apoi mi-a dat mesaj Alezander ca sa ii zic id-ul si apoi am stat prin acea zona ca sa il vad si sa il raportez iar dupa ce am vazut id-ul lui lam raportat,a iesit si am dat pe report /report aha eram sigur ca iese :))) si dupa a intrat iar si a dat cred ca din gresala ban Lui Wed sau cum il chema apoi ia dat si lui hackerul ila care lam reportat si apoi mi-a dat si mie..
Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): ?
Martori: 0

Ora 1:xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut Malone,
In primul rand tin sa-ti spun ca ti se potriveste acest nume, atat tie, cat si celorlalti colegi ai tai cu care ai mai intrat.
Ati intrat cativa "hack-eri", cu varsta cuprinsa intre 13-15 anisori, care nu ati stiut nici sa scrieti bine (unii din voi nici macar adresa de la serverul vostru nu ati fost in stare sa o scrieti corecta), frustrati, cu un program luat de pe gogu si ati venit sa va bateti joc, drept urmare @Alezander nu va fi nevoit sa prezinte nicio dovada.
Va inteleg intr-un fel, fiindca noi la redeschidere am avut mai multi jucatori decat aveti voi, zilnic, pe serverul de pe care veniti.

 

@Alezander nu a gresit cu nimic.
Banul nu se va scoate, deoarece am fost de fata si te-am vazut folosind un program interzis.

 

 

Ps: Bafta cu serverul de unde veniti.
Noi am gasit o solutie pentru problema pe care ne-ati creat-o timp de ~3-4 ore, insa voi inca nu, iar cativa jucatorii fideli care intamplator "inteleg" programele de acest tip (in sensul ca sunt in stare sa il refaca de la 0), s-au simtit usor stanjeniti pentru practica voastra neortodoxa, asa ca vedeti cum ii puteti "multumi".

  • Like 1
  • Upvote 2
  • LinkMania 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×