Jump to content
Sign in to follow this  
Rothschild

Atac armat în Las Vegas.

Recommended Posts

61913093.jpg.e706d9d8d93f6e76da5a9407b037325f.jpg

Poliția din Las Vegas a intervenit în forță luni dimineață (ora locală 22:30, duminică seară), în cazul unor împușcături ce au avut loc în zona cazinoului Mandalay, la un festival de muzică country. 59 de oameni uciși și 527 răniți, conform anununţului Poliţiei, care a găsit încă 18 arme la locuinţa atacatorului.

De asemenea, conform şefului poliţiei din Las Vegas, la locuinţa atacatorului, din Nevada, au fost găsite încă 18 arme, în condţiile în care el avea deja 16 arme în camera de hotel din care a tras asupra mulţimii adunate la concertul de muzică country din Las Vegas.

La locuinţa lui Stephen Paddock au mai fost găsite muniţie şi explozibili, precum şi dispozitive electronice, care în prezent sunt verificate.

În maşina sa, poliţiştii au găsit nitrat de amoniu.

Potrivit LA Times, printre persoanele care și-au pierdut viața este și o angajată a Departamentului de Poliție al Plajei Manhattan.

Oficiali din poliție au precizat că cel puțin patru angajați ai departamentului au participat la festival, iar doi dintre ei au fost răniți. Victima care și-a pierdut viața a fost identificată ca Rachel Parker, care ocupa funcția de tehnician. Lucra îna cest departament de 10 ani.

Gruparea jihadistă Stat Islamic a publicat un nou comunicat de presă, în care susține că autorul atacului din Las Vegas era afliat rețelei, informează BBC News.

Reacția vine după ce FBI a precizat că nu sunt indicii care să ateste că acesta ar fi avut legături cu vreo rețea teroristă internațională.

Mai mult, jihadiștii susțin că atacatorul era cunoscut drept „Abu Abdul-Barr al-Amriki”, dar nu au oferit nicio dovadă care să ateste afilierea sa.

 

  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Gunoi 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×