Jump to content
Sign in to follow this  
Encrypted

HTC lansează noul dispozitiv Vive Standalone VR

Recommended Posts

htc-vive-vr-730x456.jpg

HTC a anunțat lansarea noului dispozitiv integrat dedicat realității virtuale, HTC Vive Standalone VR, pentru piața locală din China. HTC a lucrat alături de Qualcomm pentru a dezvolta un dispozitiv premium dedicat realității virtuale.

Noul HTC Vive Standalone VR nu va mai necesita folosirea unui smartphone ci integrează propriile soluții hardware pentru a oferi utilizatorilor o soluție completă pentru realitatea virtuală. Dispozitivul este unul de sine stătător și foloseștte procesorul performant Snapdragon 835 dezvoltat de Qualcomm. Procesorul a fost lansat la începutul acestui an și a fost considerat cea mnai bună soluție pentru realitatea virtuală la purtător.

Chiar dacă anunțul lansării a fost făcut în mod oficial, cele două companii nu au oferit publicului informații suplimentare despre noul dispozitiv VR. HTC susține că acesta va oferi clienților o experiență VR extraordinară.

HTC a decis să nu folosească platforma Google Play ca sursă de aplicații și jocuri ci va folosi platforma proprie Viveport. Mai avem de așteptat până când o să avem lista completă cu specificații sau alte detalii suplimentare dar și primele impresii ale utilizatorilor.

Sursa: TechCafe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×