Jump to content
Sign in to follow this  
Encrypted

Adobe a anunțat oficial că renunță complet la Flash Player din 2020

Recommended Posts

flash-dead-696x522.png

Dacă pe segmentul mobil, Flash-ul nu a mai primit nicio actualizare din septembrie 2013, pe segmentul PC-urilor Adobe încă nu a renunțat produsul cu care a dominat pe piață de conținut online, fie că a fost vorba de clipuri video, animații sau jocuri.

Acum, Adobe a anunțat pe blogul său oficial că Flash Player-ul nu va mai primii suport din 2020 și le recomandă celor care încă mai au conținut în Flash Player să-l adapteze pentru alte formate la modă. HTML5 este cea mai populară variantă la momentul actual și probabil va fi și în viitor.

Acestă știre ne aduce aminte de previziunile lui Steve Jobs, din 2010 care anunța încă de atunci că Flash Player-ul va dispărea complet, într-un moment în care toată lumea spunea că așa ceva este de neconceput.

Potrivit Adobe, în 2014, 80% dintre utilizatorii browser-ului Google Chrome vizitau zilnic cel puțin un site care oferea conținut prin Flash Player, dar în prezent cifra a scăzut la doar 17%, în condițiile în care mai multe companii mari, precum Google, Facebook, Apple sau Firefox au renunțat parțial sau complet la plugin-ul de la Abode.
 

Sursa: Mobile-News.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×