Jump to content
Sign in to follow this  
Encrypted

AMD RX Vega apare in imagini noi si teste

Recommended Posts

NPUvv90.jpg

Ne apropiem foarte repede de lansarea placilor video AMD RX Vega, insa pana atunci apar tot mai multe informatii. Cea mai noua informatie vine din mai multe surse si ne prezinta performantele unei RX Vega in versiunea ei finala.

Un model RX Vega a fost zarit intr-un clip de prezentare Alienware. Se pare ca celebrul producator o sa foloseasca si placi video AMD pentru sistemele lor. As putea sa zic ca e treaba serioasa.

Placa video a fost fotografiata foarte clar si nu difera foarte mult de Frontier Edition. In afara de culoare pare la fel. Are racire pe aer si probabil va fi si o versiunea cu racire pe lichid. Placa pare sa fie in versiunea ei finala deoarece are adaugat inclusiv un backplate. Cat despre alimentare, cablurile sunt acoperite, insa s-ar putea sa aiba 2 sau chiar 3 conectori.

Cat despre performante, un anume TheGameTechnician a testat placa in Firestrike 1.1. Numele de cod ii apartine lui Jason Evangelho, un membru al echipei AMD cu functia Technical Marketing Specialist. Sunt curios cum s-ar traduce in romana.

Placa a scos 22.00o puncte, un scor foarte mare. Din specificatiile tehnice aflam ca placa avea o putere de procesare de 13.3 TFLOPS, 1630 MHz, 8GB memorie HBM la 945 MHz si este construita in procesul de fabricatie de 14nm.

Sursa: ArenaIT
Sursa FOTO: PCWorld

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×