Jump to content
Sign in to follow this  
Encrypted

Wi-Fi gratuit in Timisoara

Recommended Posts

c3dGn9z.jpg

Daca ne uitam putin prin lumea politica, un oras smart este un oras in care locuiesc oameni smart. Insa realitatea este alta. Timisoara, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, devine treptat un oras inteligent. Orange Romania si Continental Romania pun la dispozitia locuitorilor internet gratuit prin Wi-Fi in cele mai importante zone.

Zonele vizate sunt Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății. Trebuie doar sa selectezi reteaua Continental Free Wi-Fi. Prin initiativa Continental Romania, primaria orasului va avea acces la platforma Orange City Analitytics pentru a putea gestiona mai bine fluxul de turisti.

„Smart city este un concept în al cărui viitor credem, iar colaborarea cu Primaria Municipiului Timișoara și Continental România arată interesul pentru soluții integrate ce sunt folosite în beneficiul întregii comunități – de la autorități, la companii și cetățeni. Platforma Orange smart city este dinamică, adaptându-se la nevoile în schimbare ale cetățenilor, iar structura open data permite includerea în proiect a altor soluții propuse de start-up- uri și dezvoltatori, plecând de la datele deja colectate pentru acest oraș“, a spus Liudmila Climoc, Chief Executive Officer la Orange România.”

Sursa: ArenaIT

Edited by Encrypted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×