Jump to content
Sign in to follow this  
Jigale

Sugestii pentru server.

Recommended Posts

Jigale    437

Buna seara, salutari si vacanta placuta. Mai este putin si se redeschide server-ul. Eu unul nu vreau sa se inchida acest server pe care mi-am facut prieteni dar si dusmani :) chit ca este cum este dar vreau sa joc unde imi place si alaturi de prieteni, sa facem caterinca, sa dam dovada de fratie.

Vreau sa va propun cateva aspecte legate de server. Nu neaparat sisteme, event-uri, lucruri minuscule care aduc zambetul pa fata multor dintre noi.

1. Presupun ca veteranii comunitatii isi aduc aminte de acele "Olimpiade". Nu ar fi frumos sa se readauge aceste Olimpiade? @Sevraj stii bine ce zic :)

2. Odata pe saptamana sa se organizeze cate un eveniment mare, gen : Cops vs Mafia, Last Gang Standing, Factions Supremacy, Factions Championship, sau ceva frumos si chiar o sa propun la punctul 3.

3.  Sa se readauge aliantele, acolo se vede adevarata fratie :) @Need si @AfroSenju stiti ce zic.

4. Sa se readauge Bikers, San Fierro Rifa sau Varios Los Aztecas peste ce exista acum ( Ballas, Grove, Los Santos Vagos, La Cosa Nostra si Yakuza)

5. Sa se redeschida San Fierro. Chiar daca este mai golas orasul acesta se pot organiza evenimente  ( FS, FC, Cops vs Mafia, Alianta vs  Alianta), war-uri. Pot jura pe ce vreti ca daca intreb pe toti cei care sunt in mafii si gang-uri de ascunzatoarea de la Skate park sau de la Garajul LSPD imi spun ca e casa lor acolo. @Specii @Zergyu @Sevraj @Need @roxor mi se zice @Seickh @Rothschild  + inca vreo 3 sferturi de server stim turf-urile pe derost.

6. Sa se readauge comanda /spawnchange la war. Ce e drept si sa fiu realist, daca mai sunt 2 ,minute si este egal de puncte si te omoara te apuca dracii pana ajungi inapoi in LV, mai ales pe turf-urile din Nord.

7 Un GameMode mai simplist, multe sisteme nu isi au rostul... Cel mai bun dupa parerea mea era OldSchool ;)

8. Pompierii sa poata sa stinga iar incendii. Eu unul munceam de dimineata pana seara cu zambetul pe buze cand aparea cate un incendiu. @Seickh te regasesti si tu ? ;)

Eu sper ca m-am facut inteles prin vorbele mele si vreau sa spun ca desi este putin mai mult de munca dar merita orice pentru a juca unde ne place si mai ales cu cine ne place.

Vreau o parere sincera cu Pro si contra si argumente la ce am spus. Multumesc pentru atentie!

Share this post


Link to post
Share on other sites
roxor mi se zice    1,305

1. :fo-pro:S-a mai vorbit despre readaugarea acestui eveniment,dar unii au evitat sa vorbeasca despre acest subiect. Macar acest eveniment sa ne aduca iar aminte de unele amintiri :3

2. :fo-pro:Sunt de acord cu tine. Unii se satura de war-uri, vor mai multa actiune :))

3.  :fo-pro:Sunt de acord si in privinta acestei sugestii, dar si sistemul acesta este bun de war-uri. Odata cu adaugarea aliantelor, sistemul acesta de war-uri trebuie eliminat din start. Un sistem de war-uri gen GF nu ar strica, putem face si un poll in privinta aliantelor :)

4.  :fo-contra: Nu cred ca o sa bage. Odata cu scaderea numarul de playeri pe acest server, Yakuza/LCN au fost scoase din aceasta cauza. Doar o minune ne mai poate ajuta

5.  :fo-contra: Raspunsul meu la aceasta propunere este identic cu cel de la numarul 4. Odata cu scaderea numarul de playeri, nici macar war-uri nu am mai avut in ultima vreme. Daca numarul de playeri ar creste, probabil ca am visa la deschiderea acestui oras :)) Nu conteaza mult deschiderea acestui oras, mai mult conteaza cresterea numarului de playeri pentru a avea iar war-urile ce au fost odata.

6.  :fo-pro:Timpul costa puncte :))

7.  :fo-pro:In privinta sistemelor sunt si eu de acord cu tine. Daca s-ar baga GM-ul vechi,wipe-ul cred ca o sa se aplice . E bun si acest GM, dar trebuie sa se faca unele schimbari majore la el.

8.   :fo-pro:Odata cu readaugarea incendiilor, medicii isi gasesc treaba, ba din contra, activitatea lor o sa creasca mult in cadrul factiunii. Plictiseala o sa se duca, iar ei o sa scoata si cativa banuti in urma acestei munci.

:fo-good-job:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×