Jump to content
Sign in to follow this  
Encrypted

Samsung a lansat un PC AiO

Recommended Posts

ZDCNeQL.jpg

De mult nu am mai auzit noutati cu privire la PC-urile Samsung. Am aflat recent ca au lansat laptop-uri noi, au intrat pe segmentul de gaming, iar acum vin cu un AiO interesant. Acest All in One PC are un ecran de 24 de inch si rezolutie Full HD.

Ruleaza pe procesoare Intel din generatia Kaby Lake, are pana la 16GB de RAM si stocare pe HDD de 1TB. Samsung mentioneaza ca aceste doua componente pot fi schimbate foarte usor. Lucru foarte util. Difuzoarele au 10W fiecare, camera web este HD si suporta deblocarea faciala pentru W10 Hello, si are slot SD.

Sursa articolului: ArenaIT

 

 

Edited by Encrypted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Liviubaws

    
   Samsung pregătește o lovitură sub centură pentru rivalii de pe piața de telefonie mobilă.
   Conform publicației sud-coreene Business Korea, Samsung va lua concurența pe nepregătite și va lansa Galaxy S9 mai devreme. Mai exact, deși compania ne obișnuise să lanseze telefoanele din gama Galaxy în intervalul martie-aprilie al fiecărui an, anul acesta am putea face cunoștință cu Galaxy S9 încă din luna ianuarie.
   Motivul pare destul de clar: distragerea publicului de la telefonul numărul 1 de pe piață în momentul actual, anume Iphone X de la compania rivală Apple și de la flagship-ul G7 al celor de la LG, care are data de lansare programată tot în luna ianuarie.
   Nu este clar dacă Samsung va avea stocurile pline atât de devreme, dar chiar și lansarea a doar câteva exemplare ar putea să aducă un plus uriaș companiei în lupta pentru acapararea pieței.
   Personal, sunt încântat că acești producători chiar se luptă pentru banii noștrii, aducând constant inovații. Rămân dezamăgit de Apple, care pune în continuare niște prețuri exorbitante în schimbul produselor lor.
    
    
  • By Encrypted

   Dupa incidentul cu Note 7, Samsung are grija sa ne ofere un telefon mai sigur. Astfel, au ales sa colaboreze cu firme din Japonia pentru productia bateriilor. Desi la inceput se zvonea ca LG se va ocupa de productia lor, intre timp lucrurile s-au schimbat.
   The Murata Manufacturing Company va livra bateriile pentru Galaxy S8. Aceeasi companie care produce baterii si pentru telefoanele Sony. Dar s-ar putea sa nu faca faca cerintelor foarte mari, asa ca Samsung SDI, divizia proprietara care se ocupa de baterii, va produce cateva modele. Samsung spune ca a investit 128 de milioane de dolari in dezvoltarea noilor baterii si in siguranta acestora.
    
   Sursa:ArenaIT
×