Jump to content
Jigale

Sugestii server.

Recommended Posts

Salut, am venit aici sa va prezint cateva sugestii legate de server.

1. Sa incepem de la playeri: Vrem diverse event-uri ca sa ne mentinem playerii. Va propun sa se adauge cursele cu masini la care participau destul de multi jucatori, razboaiele pe barca, Find and Kill,  Paintball, Primul la mine cu o anume arma, sau chiar Find the object / text , ne-am plictisit de Deagle 1 vs 1 si dice.

 • Team Vs Team cu diferite arme ( Shotgun, Silenced, Combat, Bseball bat etc), Last Man Standing la fel, Last Gang Standing.
 • Premiile sa fie mai atragatoare, sa te faca sa te lupti pentru ele.
 • Dice 2 vs 2 chiar , Deagle 1 vs 1 one shot ( aici ma refer cu low hp) sau Yo mama, sa se faca mai des.

2. Pentru gang-uri si mafii:

 • Daca playerii cresc si se mentin, vor sa intre in mafii sau gang-uri, propun sa se deschida si orasul San Fierro, acolo poti testa adevaratele abilitati, printre blocuri, ascunzatori, etc.
 • Sa punem problema: Yakuza conduce cu 1 punct La Cosa Nostra, iar war-ul se da in San Fierro, pana ajung ei acolo e mancat war-ul. Aici propun sa se adauge /warspawn  1-LS, 2-LV, 3-SF
 • Sa se poata desfasura mai multe war-uri in acelasi timp ( in continuare mafia sau gang-ul care a atacat primul sa ramana cu Cool Down). Va dati seama ca in loc de 5-6-7 maxim war-uri, se pot desfasura 11-12-13 war-uri pe seara, asa rivalitatea va fi mai mare, batalia pentru teritorii va fii mai grea.
 • La seiful factiunii, daca iti cumperi arme si vrei sa le pastrezi pentru war si ai rank 1 , sa le poti depozita in seif si sa le poti si lua.

3. Pentru cei cu premium:

 • Sa se adauge in joc un chat doar pentru cei care au cont premium . Sa poti vorbi prin comanda /pc.

4. Diverse sugestii:

 • Daca ai peste 100 de milioane in banca sa iti creasca in continuare pana la 150-200 milioane.
 • Sa se adauge o comanda /mutetime sa vezi cat timp mai ai pana cand poti vorbi din nou.
 • La /mp3 sa poti sa ai Youtube link si dupa ce iti expira premium.
 • Sa se organizeze tombole cu diferite premii: Mats, drugs, bani, masini, case, bizz-uri(optional)

Astept argumente PRO / CONTRA. Unde sunteti contra copiati fraza va rog. 

Stima si respect!:thank-you-sign::respekt:

Share this post


Link to post
Share on other sites

+ !

Atata timp cat vrem eventuri mari, ne trebuie si un staff mai mare. Propunerea mea ar fii sa fie admini mai multi si helperi cel putin 16-18, iar adminii cel putin 20. 

Asa atata timp cat adminul nu e afk, nici playerul nu e afk. Dar daca adminu e afk, playerul cum sa nu se puna afk ? 

In ultima vreme, dadeam /report la war si mi se raspunde dupa juma de ora, dupa ce se terminase waru, pai mai are vreun rost daca staffu e afk, sa mai jucam si noi ? 

+

Pretu la bizzuri sa fie mai mic, eu imi luasem tuning ls cu 120kk, si l am dat abia cu 90. Facea in medie pe zi max 300k, cum recupeream eu aceea gaura imensa ? Niciodata si in niciun fel.

+

Stocu de masini la ds sa fie limitat. Cate 10 de fiecare, asta ca sa circule masinile, te ai plictist, il dai la altu si tot asa. In felu asta circula si banii si toate.

Iar premium sa ramana permanent, si tu sa donezi pt restul beneficiilor. In momentul de fata la premium multi cumpara pt dobanda, atat.

Va zic ca nu intereseaza pe nimeni neon si alte chestii. Sa ramana premium non stop+3 sloturi standard iar daca vr sa cumperi altele, sa dai 30 max, nu 50. Daca donez sa zic 50 lei, mai mult de un maverick nu mi pot lua.

+

Levelul la case sa fie mai mic, o casa mica pe richman am vazut-o la level 40, serios ? Pai aceeasi casa o gasesc in lv la level 20 ;))Nu am rezolvat nimic.

Edited by LowAngel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@LowAngel. 

20 de admini sunt exagerati de multi..

Degeaba sunt 20 de admin,20 de helperi daca fac 1vs1 la gsls..Avem nevoie de ceva nou,nu aceleasi eventuri clasice si tampite care sunt facute de proprietarii bizurilor.Mai bine merg la 10 lmsuri unde stiu ca si cel mai slab player are sanse decat sa ma duc la gsls si sa ma bat ca un prost.

Parerea mea este ca unele eventuri sunt cam terminate..asa ca mai bine ne-am gandii la ce fel de eventuri putem face.

Inainte exista "carball" care mi se pare super sau era acea "olimpiada" pe factiuni unde erau mai multe probe in diferite saptamani.Eventuri interesante care au murit odata cu trecerea timpului,DAR a ramas 1vs1 la gsls

@Sevraj @Sevraj @Sevraj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand au fost astfel de event-uri (gungame, hunt, basejump, DM, team vs team nu mai zic, ca erau 10 pe ora, lms cel putin 20) nu v-a placut. Nu e bine domne ca sunt prea multe event-uri, nu ai ce sa faci pe server, te plictisesti. Acum ca nu sunt, iar nu e bine.

Stiti de ce nu mai fac adminii evenimente complexe cum era carball? Pentru ca nimeni nu arata aprecierea pentru ele. Nimeni nu are rabdare sa stea 2 minute intr-o linie ca adminul respectiv sa isi desfasoare activitatea calumea sa va faca un event. Voi va omorati, vreti respawn, mute, teleport iar, daca nu mai primiti plangeti pe report ca adminu e nu stiu cum, etc. E si normal sa evite astfel de lucruri, decat sa isi bata capul degeaba. Aici nu este vorba strict de cei care au postat, cand spui voi ma refer la toti jucatorii.

Preturile la case, bizz-uri, masini sunt influentate in mare parte de banii pe care ii strangi din job sau diverse activitati. Deci aici nu are rost sa discutam. Preturile sunt mari pentru ca economia este una lejera. Singurul lucru pentru care trebuie sa joci mai mult ca sa il obtii este un bizz care face bani, in rest, o casa, o masina, le faci in cateva zile. Multi jucatori nu sunt interesati in a se distra, pun pret foarte mult pe cat de mare este contul din banca si uita de farmecul jocului propriu-zis. Daca fac o medie, din 300 de jucatori numai 60-70 maxim au case, restul prefera sa isi faca conturi secundare sa tina bani pe ele. (si totodata, tind sa ma forteze sa modific economia, insa greselile astea s-au facut in trecut, suntem caliti).

Chestiile mici precum neon pe masini, radio, etc sunt facute tot pentru voi, ca voi le postati in sugestii. Stoc la DS este o prostie foarte mare, in special cu jucatori care iau masina azi cu un pret, maine o vand cu inca trei de zero la final. E o prostie totala.

Totusi, am sa va spun aici ce urmeaza sa se intample. Vom modifica foarte multe chestii la joc (cele esentiale vor ramane la fel) iar printre modificari vom avea din nou evenimentele ce pornesc automat la o anumita ora (de data asta adminii nu vor mai interveni cu pornirea lor manuala, sa le dea timerul peste cap), am inlocuit sistemul actual de cai cu cel vechi, am optimizat sistemul de war la fel ca inainte, am modificat regula la bani (acum nu mai este limita de 2 miliarde in joc, cum era acum ceva timp cand te punea pe - in banca daca aveai prea multi bani), cursele de masini, am adaugat misiuni noi si diferite fata de cele vechi + inca un sistem de misiuni (care pentru unii este familiar) si bineinteles, vor urma mai multe modificari pe care le veti descoperi curand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×