Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Sign in to follow this  
Followers 0
Kitte

Newsletterul Comunitatii Linkmania Octombrie 2016

1 post in this topic

Comunitatea Linkmania | Cele mai noi știri din comunitate
V1.png
Pagina de Facebook Canalul de youtube
Octombrie | 2016  

Linkmania Counter-Strike: Global Offensive

Comunitatea Linkmania are plăcerea de a vă invita pe noul server de Counter Strike: Global Offensive (CS:GO). Veți avea ocazia de a vă testa capacitățile de a trage fiind întotdeauna într-o competiție strânsă cu alți jucători, lucru observabil prin sistemul de ranking implementat pe server, veți putea să vă distrați alături de prieteni sau, de ce nu, de staff-ul capabil de a vă asigura atât distracția, cât și o atmosferă plăcută de joc. Puteți primi cel puțin o cutie cadou din partea celor de la Valve pentru activitățile desfășurate pe server și puteți participa la concursuri organizate de staff-ul Linkmania, concursuri soldate cu premii foarte atractive.

Citeste mai mult

    

Premierele lunii octombrie în cinema

Deși se anunță o toamnă ploioasă, dacă veți dori să ieșiți din casă într-una din zilele frumoase sau – de ce nu – chiar și pe ploaie, vă prezentăm aici o listă cu premierele cinematografice aferente lunii octombrie. Fie că sunteți fani de animații sau de filme horror, există câte ceva pe gustul fiecăruia.

Citeste mai mult

Locuri idilice de vacanță

Pentru cei care vor să scape de jungla de beton a orașelor sau de peisajele urbane dezolante există, totuși, destinații de vacanță în locuri ferite și puțin frecventate. Unele orășele situate pe malul mării sau stațiuni hoteliere aflate în afara sezonului înregistrează un aflux crescut de vizitatori pe perioada iernii.

Citeste mai mult

    

Cum să ne ferim de răceală?

Toamna, organismul este slăbit şi sensibil, cu o imunitate scăzută, acesta fiind principalul motiv pentru care răcim. Schimbările de temperatură au și ele un rol decisiv în apariția bolilor de sezon. Cum poţi preveni apariţia răcelii și a gripei?

Citeste mai mult

 

Evenimente la care poți merge în octombrie

Cineaștii, amatorii de teatru și cei avizi de entertainment de tot felul se pot bucura în această lună deoarece lista evenimentelor desfășurate este lungă și variată.
Aceasta este lista festivalelor de film, teatru, concerte etc. ce vor avea loc în luna octombrie.

Citeste mai mult

    

Evenimente sportive, în octombrie

Fanii activităților sportive de toate tipurile se pot bucura de o vastă gamă de evenimente ce se desfășoară pe parcursul lunii octombrie.
Iată lista acestor competiții în ordine cronologică, începând cu 1 octombrie și terminând cu Turneul ATP Masters desfășurat între 31 octombrie și 6 noiembrie.

Citeste mai mult

 

GTA Linkmania

Comunitatea GTA LinkMania dorește să vă anunțe că în data de 01.10.201 a avut loc loc un wipe total al serverului de SA:MP. Vă invităm să vă alăturați nouă într-o nouă aventură, începută de la zero și să legați noi prietenii. Adresa serverului este: samp.linkmania.ro:777.

Citeste mai mult

    

Red Dead Redemption 2

Rockstar Studios au anunțat că vor lansa trailerul pentru Red Dead Redemption 2 la 11 am EST/ 4 pm BST joi, 20 octombrie.

Citeste mai mult

Nou mod de Tavern Brawl pentru Hearthstone

Developerii Blizzard au anunțat un nou mod de Tavern Brawl pentru Hearthstone. Noul mod, intitulat Heroic Tavern Brawl, va putea fi accesat...

Citeste mai mult

    

Gluma zilei

La un spital de nebuni intră doctorul în cameră și îi gaseste pe toti nebunii făcând gălăgie.
-Ce aveți mă???
-Suntem mașini și ne jucam de-a Formula 1.
Numai unul dintre nebuni stătea liniștit și se uita la celilalți.
Docturul îl întreabă:
-Tu nu te crezi mașină???

Citeste mai mult

Mu Online Linkmania - Hall of Fame

Noua bază de date Mu Online Linkmania a început cu un succes răsunător, serverul fiind aproape plin. Sute de jucători au concurat pentru a-și imortaliza numele în Hall of Fame și a fi primii din clasele lor care au reușit să dea reset. O particularitate a acestei baze de date este că pentru prima dată un BK (Demoniqz) a obținut titlul de 1st RR on server.

Top 15 în rakings încă se dispută, diferența dintre jucători fiind foarte mică.

Citeste mai mult

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.