Jump to content
Sign in to follow this  
LoLz0r™

Regulamentul firmelor

Recommended Posts

Regulamentul firmelor:

- Nu aveti voie sa detineti mai mult de o firma, dar puteti avea o firma ce comercializeaza si materiale si droguri sub acelasi nume.
- Pentru a deschide o firma aveti nevoie de minim 4 angajati.
- Dupa prestarea serviciilor faceti screenshot si o postati in topicul deschis de voi, ca reply catre client. Asa nu ies discutii niciodata.
- Daca ati avut o firma si ati neglijat-o sau a fost inchisa, nu mai aveti dreptul de a deschide alta firma timp de 30 de zile.
- Daca nu mai aveti timp de firma si vreti sa o preia alt jucator ii trimiteti in PM lui @MaNuLeX16
- Daca proprietarul firmei este ban pe o perioada mai mare de 7 zile si nu are cine sa se ocupa de firma, aceasta o sa fie inchisa. Puteti alege un co-leader pentru firma.
- Daca ati facut cerere pentru a deschide o firma si aceasta a fost respinsa, mai aveti dreptul de a face o alta cerere peste 7 zile.
- Daca firma nu are o activitate mai mare de 7 zile, o vom inchide.
Pentru firmele ilegale (traficul de materiale sau droguri) trebuie sa aveti un capital de pornire, adica 40.000 materiale, respectiv 1.000 droguri.
- Tepele sunt total interzise. Daca ati dat teapa unui jucator si acesta ne aduce la cunostinta cele intamplate, firma o sa fie inchisa si jucatorul o sa primeasca banii inapoi, iar cei ce au dat teapa vor fi sanctionati.

 

Edited by Ovidiu700
Actualizare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×