Jump to content
T_Boy

SMURD - Intervenții speciale si parade

Recommended Posts

Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare

zf7j4Ix.jpg

 

SMURD reprezintă un serviciu aparținând facțiunii Firemen&Paramedics, menit să asigure siguranța jucătorilor prin intervenții medicale și tehnice speciale în situații de urgență

 

 • Componență și facilități

SMURD cuprinde un echipaj profesionist format din patru membri ai facțiunii, riguros antrenați și capabili să asigure asistență în cele mai delicate situații, ducând la îndeplinire orice obiectiv stabilit și constituind împreună o unitate de elităServiciul dispune de patru ambulanțe special echipate, de patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, precum și de un elicopter care să asigure deplasarea rapidă în cazul urgențelor situate la distanță.

O1DUVc0.png

 

 • Obiective și atribuții

Principalul temei al fondării Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare este dorința de a satisface nevoile medicale ale tuturor jucătorilor într-un mod cât mai rapid, eficient și sigur. SMURD nu este doar un grup format în cadrul facțiunii Firemen&Paramedics, ci este un organism unic, cu atribuții diferite. SMURD intervine doar în situații speciale, de urgență sau în cazuri care necesită o intervenție în masă. Situațiile în care serviciul intervine sunt următoarele: 

 • solicitări ale unor jucători care au sub 20HP;
 • intervenții la distanță;
 • evenimente care necesită îngrijirea participanților.

Ținând cont de faptul că serviciul se dezvoltă în cadrul facțiunii Firemen&Paramedics,SMURD își asumă responsabilitatea de a organiza activități de antrenament pentru membrii facțiunii, cu scopul de a le perfecționa intervențiile și de a spori calitatea serviciilor oferite.

 

Edited by Zergyu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selecționare pentru încadrarea în SMURD

Yg8CYjc.png

Salutare! Astăzi, 16 august, ora 19:00, va avea loc selecționarea pentru încadrarea în echipajul special SMURD; aceasta va consta în două probe obligatorii (teoretică și practică) pe baza cărora participanții vor fi punctați. Pentru început vor fi trei locuri disponibile, urmând ca ulterior să dezvolt serviciul în cazul în care consider că este necesar. Punctajul maxim este de 100 de puncte, iar pentru încadrarea în SMURD trebuie acumulate minim 90 de puncte. Conținutul probelor rămâne confidențial până mâine, la testare.

 • Proba teoretică (30 de puncte): Simularea teoretică a unei urgențe medicale/tehnice. Participanții vor fi nevoiți să descrie procedeul pe care îl consideră necesar. Punctarea se va face pe baza explicațiilor date. 
 • Proba practică (70 de puncte): Simularea practică a unei urgențe medicale/tehnice. Participanții trebuie să intervină într-o situație concret stabilită în cadrul testării. Punctajul va depinde de timpul de intervenție, dar și de sancțiunile acumulate în timpul acesteia; erorile comise în timpul intervenției vor fi sancționate astfel:
  • Accidente în trafic: -5 puncte.
  • Avarierea autospecialei de intervenție: -3 puncte la fiecare 40 VehHP scăzute. 
  • Nerespectarea timpului de intervenție stabilit: -1 punct la fiecare 5 secunde în plus.
Edited by Zergyu

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Activitatea nr. 1] Promovarea SMURD pe server - 19 august 2015

lvHWW9O.png

Astăzi, serviciul special de intervenții SMURD a organizat, în colaborare cu ceilalți membri ai facțiunii Firemen&Paramedics și cu cei din Police Departmento acțiune prin care să promovăm echipa noastră și să atragem jucătorii spre aceasta și spre facțiunea din care facem parte. 

ggqldQx.png

Considerăm că acțiunea de astăzi a fost un succes total, reușind să strângă aproape 75 de jucători, drept pentru care ținem să le mulțumim tuturor celor care au luat parte. Activitatea a cuprins mai multe etape: 1) scurtă prezentare a serviciului; 2) defilare pe autospecialele de intervenție SMURD; 3) acordarea unor sume de bani celor care au asistat la această acțiune, în semn de recunoștință. 

Sperăm că v-ați simțit la fel de bine precum ne-am simțit noi! Vă așteptăm cu drag să luați parte la toate activitățile pe care le vom organiza - poate chiar din postura de membru SMURD. :gu_07:

 

GALERIE POZE: http://imgur.com/a/ccjT6#0

 

Edited by Amaranthe

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Activitatea nr. 2] (Eveniment) Kill the virus - 26 august 2015

kREDmdS.png

Astăzi am organizat, împreună cu colegii din departamente, un eveniment "în premieră" al cărui scenariu se rezumă astfel:

În cadrul unei sesiuni experimentale medicale a SMURD, unul dintre membrii echipajului a fost infectat cu un virus grav, necunoscut, cu efecte devastatoare. Viața sa, cât și a celor din jur - din cauza gradului mare de contagiozitate al virusului - este în mare pericol. S-au format deja numeroase echipe care încearcă să asasineze pacientul, susținând că aceasta este singura cale de a scăpa de sub amenințarea virusului; echipajul de medici își protejează, însă, colegul, considerând că există și o altă alternativă, cea de a-l trata în cadrul institutului tehnic medical din San Fierro. Adevărul este, însă, de o singură parte.

Misiunea participanților la eveniment a fost de a reprezenta primul grup - care dorea asasinarea medicului infectat -, în timp ce pacientul se afla sub protecția departamentelor. În cele din urmă, jucătorii au reușit să își îndeplinească misiunea, eliminând virusul. Mulțumim tuturor pentru implicare și vă așteptăm să participați și la următoarele acțiuni pe care le vom organiza! :gu_07:

ggMLo2j.png

Edited by Amaranthe

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Activitatea nr. 3] (Eveniment) Ambulance Maze - 11 octombrie 2015

 

2ObZjIg.jpg

 

După o perioadă destul de lungă de inactivitate, astăzi am organizat o ședință specială a facțiunii, urmată de un eveniment destinat tuturor jucătorilor de pe server. Participanții au fost nevoiți să parcurgă cu ambulanțele un labirint presărat cu obstacole. Acțiunea noastră a strâns în jur de 20 de participanți și a avut ca scop promovarea facțiunii în rândul jucătorilor, dar și crearea de noi activități atractive pentru aceștia. Le mulțumim tuturor celor care au participat.

Mulțumiri lui @Famous pentru ajutorul acordat la construirea hărții.

Edited by T_Boy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aceste interventii consider ca ar trebui sa continue pe serverul nostru, asa ca il voi lasa deschis si am sa-l rog pe viitorul lider sa preia exemplul lui @T_Boy si @Famous (carora le multumesc cu aceasta ocazie pentru aceasta superba idee).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 13 ore, Zergyu a spus:

Aceste interventii consider ca ar trebui sa continue pe serverul nostru, asa ca il voi lasa deschis si am sa-l rog pe viitorul lider sa preia exemplul lui @T_Boy si @Famous (carora le multumesc cu aceasta ocazie pentru aceasta superba idee).

Te pup, frumosule!

Share this post


Link to post
Share on other sites

04.12.2016

 

 

   Va salut dragi prieteni! Astazi am reusit sa organizez cu succes prima sedinta in cadrul acestei minunate factiuni. Totul a decurs grozav iar finalul a fost unul de exceptie. Membrii factiunii au recunoscut ca demult nu s-au mai simtit atat de dornici sa ajute. Poftim si cateva poze cu actiunea noastra:

 

http://imgur.com/a/V9y0O

http://imgur.com/gallery/1ORgO

http://imgur.com/a/MveUU

 

Sper ca v-ati distrat. Ne vedem la urmatoarea interventie!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://imgur.com/a/Id3S8

http://imgur.com/hPb5x9m

 

A devenit o obisnuita ca in fiecare seara sa avem parte de cate o interventie speciala. Acum cateva zile am cazut de acord cu celelalte departamente sa-i ajutam sa organizeze filtrele vamale. Datoria noastra a fost de a vindeca politistii raniti. In urma acestor evenimente militienii s-au aratat a fi multumiti de ajutorul primit. Demult nu a mai fost atata liniste si organizare pe server, felicitari!

Share this post


Link to post
Share on other sites

O noua sedinta, o noua parada!

 

          Pe zi ce trece ne inmultim iar cei noi sunt entuziasmati si plini de voie buna. Astazi am organit o parada la Alhambra in LS. De aceasta data alaturi ne-au fost cativa politisti. Interventia a decurs fara probleme iar membrii deja o asteapta pe urmatoarea. Vizionare placuta!

 

http://imgur.com/a/3EPnE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duminica , 5.14.2017 , ora 20:00

A avut loc o parada organizata de factiunea Paramedics Department!

Multumim lui @Powerica si lui @SMiXY pentru ajutorul acordat in realizarea

acestei parade!

Aici sunt cateva poze de la aceasta parada , felicitari tuturor prezenti pentru participarea la aceasta parada!

@Deea95 , @HaShiRaMa si Ionut28 (nu iti stiu contul de pe forum , scz)

sa-mp-013.thumb.png.701b70a117444f886cb29c4edbce3cb2.pngsa-mp-017.thumb.png.736083ce4b819af4132c02aa74e23e9f.pngsa-mp-020.thumb.png.9024ab3cde2a4258652a369ee7a57c5d.pngsa-mp-022.thumb.png.cde9a3b4d3ea70791e45998f315ff518.png

 

 

Edited by Ssoso.ML

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Bună seara! Din fericire pentru noi a fost implementat sistemul de incendii. Până acum câștigurile au variat între 9-30k, iar incendiile apar într-un timp destul de scurt. Pentru a vedea dacă sunt incendii folosiți comanda ( /fires ).  
 Puteți stinge focul atât cu extinctorul cât și cu firetrunk-ul. Desigur vă puteți ajuta colegii să stingă incediile, suma fiind împărțită în mod egal pentru fiecare. Acestea fiind spuse mulțumim celor care au făcut posibil acest sistem și enjoy! 

 

sa-mp-134.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×