Jump to content

Photo

Ajutor [MineCraft]

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   rocrimek

rocrimek

Cresa de gaming

• Forumist
  • Pip
  • 24 posts
    • :
  • 1 topics
0
likes on posts

Posted 11 January 2012 - 03:39

Salut membri LinkMania. Azi nu stiu ce m-a apucat,am vazut cateva videoclipuri cu MineCraft si l-am downloadat.Am downloadat MineCraftSP,toate bune si frumoase. Am intrat pe launcher si am script ip-ul de la serverul Linkmania.Nu ma puteam misca,imi zicea ca trebuie sa ma loghez.M-am inregistrat,dar nu gasesc nimic de genul "Log in" :crybaby: :crybaby: :crybaby: .
Va rog sa ma ajutat,v-as fi recunoscator.
ps: Si inca ceva,care sunt lucrurile elementare in acest joc si cum fac arme,case etc.

@ Multumesc,
~ rocrimek

#2 OFFLINE   The Wizard

The Wizard

Cel mai inteligent user al anului 2012

• LinkManiac
  • 10,155 posts
    • Online: 18d 44m 38s
  • 448 topics
587
likes on posts

User's Awards

Posted 11 January 2012 - 04:10

Cu /l parola te loghezi.

#3 OFFLINE   Tudose_Ro

Tudose_Ro

Facultatea de gaming

• LinkManiac
  • 529 posts
    • Online: 22d 18h 27m 11s
  • 74 topics
102
likes on posts

Posted 11 January 2012 - 05:41

ps: Si inca ceva,care sunt lucrurile elementare in acest joc si cum fac arme,case etc.

Intra la Informatii >> Site-uri utile aici vei gasi cateva siteuri care te vor ajuta mult pt a invata minecraft dar dupa parerea mea cel mai bine e sa te uiti la videouri pe youtube despre minecraft gen how to play minecraft si sa nu iti lipseasca niciodata pagina de la wikipedia - minecraft crafting, acolo vei gasi tot felul de retete si ca sa nu intrebi pe server iti spun de acum :nanana: ca daca vrei sa gasesti loc pt construit trebuie sa iesi afara din oras si sa mergi 200 patratele pana poti construi , dar cel mai bine e sa citesti regulile de pe forum. Bafta !!! :right:

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users