Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Sign in to follow this  
Followers 0
ish

Bonuri Valorice si ce se face cu ele.

6 posts in this topic

M-ar interesa niste informatii in legatura cu locuri unde se pot schimba bonuri valorice

Am luat o teapa majora luna aceasta de la unul dintre angajatori platinduma integral in bonuri valorice( nu tichete de masa).Intrebarea ar fi daca la banci/pe sub tejghea sau la colt de strada se pot schimba. Am incercat la vreo doua magazine dar sau uitat cam urat vanzatoarele la mine.

On top of that sunt din Cluj asa ca daca vreun confrate stie vreun loc aparte din Cluj nu m-as supara daca l-ar impartii :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi bine sa cunosti tu o vanzatoare pe undeva ca sa ti le poata schimba. Eventual daca mergi la vreun magazin, zici ca cedezi o parte din suma doar ca sa ti le schimbe (10-20) de lei. Daca nu, atunci vei fi nevoit sa le folosesti asa cum sunt, poti plati cu ele la majoritatea hypermarketurilor, abc-urilor, supermarketurilor, etc. Din pacate nu prea le accepta magazinele de electronice/haine samd.

Nu prea ti le schimba nimeni pentru ca ei is in pierdere cu aceste tichete. Cel putin cu tichetele de masa asa e, vreo 5% mi se pare ca e pierdere cand merg sa le schimbe, adica daca ei dau bonuri de 1000 de lei, 50 de lei e pierdere. Deci dupa calculul asta te cam poti gandi cat ar trebui sa cedezi ca sa ti le schimbe, nu stiu daca se refera si la bonurile cadou, mie asa mi-a explicat odata o vanzatoare apoi nu stiu daca e adevarat sau nu.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea e ca fiind bonuri valorice se pot cumpara si haine pe ele.Chiar si bautura si alcool daca nu ma insel. Doar ca is prea multe sa am vreun folos de ele toate.

Si chiar am incercat sa le las 10% din totalul schimbat la vanzatoare dar nu stiu de ce nu prea se baga lumea :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea ti le schimba nimeni pentru ca ei is in pierdere cu aceste tichete. Cel putin cu tichetele de masa asa e, vreo 5% mi se pare ca e pierdere cand merg sa le schimbe

e o prostie asta cu 5%, dc in unele magazine/hypermarket`uri nu se retin cei 5% knd platesti cu bonuri de masa?sau aia care nu retin cei 5% sunt mai prosti decat cei care retin?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.