Jump to content
liquidz

Punctul zero al omenirii in anul 2012

Recommended Posts

Astea-s niste prostii , nush cine o mai zis ca o sa fie un cutremur prin 2000 parca :dontknow: care face ravagii si so adeverit ca erau minciuni

nu so intamplat in 2000 so intamplat in 2004 tsunami in thailanda care o omoart 250 de mii de oameni...si asta ii numa inceputu la ce o sa fie ... :(

Link to comment

nu so intamplat in 2000 so intamplat in 2004 tsunami in thailanda care o omoart 250 de mii de oameni...si asta ii numa inceputu la ce o sa fie ... :(

mdea marja de eroare de - + 3 % ...... pana la urma stati linistiti ca daca o sa vina nu o sa ne anunte nimeni.... o sa vina cand o sa vina si gata....cand o sa treaca 2012 cred ca o sa se zica ca in 2222 o sa explodeze pamantul.... :blink:

Link to comment

Punctul zero al omenirii in anul 2012

In acceptiunea oamenilor de stiinta, "Punctul Zero" corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Unii cercetatori situeaza acest eveniment la sfarsitul anului 2012.

"Inima" Pamantului bate mai repede. Mii de ani a batut cu o frecventa de 7,8 Hz, dar, din anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi, din 1997, mai rapida, ajungand la valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata sa corespunda cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Inversarea totala se preconizeaza a fi in 2012 si multe scenarii apocaliptice au fost create pentru aceasta data.

FENOMENE CLIMATICE EXTREME

Cercetarile din ultimii zece ani au inregistrat deplasarea Polului Nord magnetic spre Ecuator. Efectele observate la suprafata pamantului nu au fost de mare anvergura, dar cercetatorii atrag atentia asupra schimbarii dramatice de clima, alternanta temperaturilor excesiv de calde, secetoase, cu ploi torentiale care scot raurile din matca si formarea tornadelor in zone unde nu sunt specifice. Normele de constructie a caselor vor trebui sa tina seama de urgiile care vor veni.

RADIATIILE SOLARE MULT MAI PUTERNICE

Pentru sanatatea omului, cea mai importanta consecinta va fi vulnerabilitatea la radiatiile solare, mult mai puternice. Vor trebui sa se impuna norme stricte de igiena, inclusiv alimentara, pentru ca si plantele si animalele vor fi "bombardate" de radiatii. Cercetatorii sunt de parere ca cei mai afectati vor fi oamenii deosebit de sensibili, care simt campul electromagnetic al Pamantului ( de ex. paranormalii).

PENTAGONUL, LA PAMANT

Schimbarea polilor magnetici afecteaza o intreaga tehnologie. Mai multi sateliti au suferit dereglari dupa ce au trecut prin zona Atlanticului de Sud, unde se inregistreaza cele mai slabe valori ale campului magnetic. In corelare, orice aparatura ce functioneaza pe baza undelor transmise de sateliti ar putea ceda, inclusiv cea militara. Pentagonul are in vedere tehnologii noi, pe baza de energie alternativa.

GEOGRAFIA NU SE SCHIMBA

Cercetatorii sunt de parere ca inversiunea polilor magnetici nu influenteaza miscarea placilor tectonice sau procesele din suprafata terestra. Pozitia axei de rotatie a Pamantului, care uneste Nordul cu Sudul geografic, pozitia continentelor in raport cu

aceasta axa raman neschimbate.

Agentia Spatiala Europeana va lansa in 2009 trei sateliti care vor masura schimbarile cauzate.

Am citit si io despre astea ... din cate am inteles 2012 este o bariera a timpului in care timpul nu va mai exista si omenirea va trece in a patra dimenisune :blink:

Link to comment

ce trecerea timpului domne? tot atat dureaza o zi, cat a durat in 1970. cat despre tornade si rahaturi, sunt fenomene naturale normale. citeste si tu cum se formeaza un uragan si vezi unde e posibil sa apara.

defapt 1 zi nu tine 24 de ore tine in jur de 22 sau 23 de ore ... chiar daca noi nu ne dam seama ;)

Link to comment

Oamenii astia sunt cam egocentrici.

Exista si ei de cateva mii de ani pe Pamant si gata... au si anuntat sfarsitul lumii :|

Pamantul a existat de cateva SUTE DE MILIOANE de ani fara probleme.. si cred ca o sa mai reziste in continuare.

=))) lol cine a zis k e sfarsitul lumii... o sa supravietuim chiar daca se va intampla ceva :D

Link to comment

Poate si sa explodeze planeta,

Cum bah inteligentule sa explodeze planeta? Ce, e bomba nucleara? Explodeaza nucleul si sare lava in sus?(normal ca sare in sus, ca doar n-o sarii in jos, ce pleonasm urat x_X) Te-ai uitat prea mult la BDZ(Namek series). ;;)

Link to comment

Am citit si io despre astea ... din cate am inteles 2012 este o bariera a timpului in care timpul nu va mai exista si omenirea va trece in a patra dimenisune :blink:

Stop watching porn, god damn it! =))

Poate si sa explodeze planeta, la cat de inventivi si de-ai dreaq suntem noi romanii tot gasim o cale sa supravietuim.Fac pariu!!

No comment x_X

um bah inteligentule sa explodeze planeta? Ce, e bomba nucleara? Explodeaza nucleul si sare lava in sus?(normal ca sare in sus, ca doar n-o sarii in jos, ce pleonasm urat x_X) Te-ai uitat prea mult la BDZ(Namek series). 5.gif

=)))))))))))))))))))))))))))))) :rofl1:

Link to comment

Apropo de chestia aia cu 23 de ore... informati-va si veti vedea ca e asa ;)

dap o zi are 23h 56minute 4 secunde.dar ca sa ne fie noua mai usor zicem ca are 24.

Ziua este o durată astronomică egală cu aproximativ 24 de ore (23 ore 56 de minute 4 secunde). Această durată scade în timp, o dată cu modificarea distanţei dintre Lună şi Pământ.

sursa wikipedia

Cat despre sfarsitul lumii nu asta nu se intampla.Daca ce se zice e adevarat atunci are loc o evolutie pregatirea pentru o noua dimenisiune.

Link to comment

Deci...Am citit un topic intreg cu stiri care mai de care mai "idioten"...Hai tata...Faza cu trimisul in timp..Am picat pe jos de ras..Mai avem oleaca si o dam in Matrix Style In High Class...Fazele cu meteoritii le mai cred, fazele cu tornade si tsunami nu trebuie sa le crezi, ci le vezi...Hai sa zicem si faza cu polii este destul de credibila....Dar la faza cu 4 dimensiuni(aici ma simt ca in Sliders =)) ), calatorii in timp si dat cu capu' de zid(parca era un episod in Star Trek cu tema asta),aberatiile cu ADNul(de parca toti avem micul nostru Cernobal in curtea casei) si alte baubauri cu mayashii....

Mai ramane sa vad un negru pe strada cu o sabie in mana tipand cat poate "Unde e ascunzatoarea vampirilor?"

Parerea mea e sa stam in bancuta noastra si o sa traim si o sa vedem ce o sa se intample... :D

Link to comment

Eu zic ca o sa fie ca in jocu ala vechi: Halo :D Nu o sa mai fie planeta intreaga ci doar cercul ala mare =))

Trece asteroidul prin noi si ne ne gaureste x_X

Anyway, eu imi fac deja bagajele sa plec pe luna.... Ne vedem in 2013 :D cand treceti voi in a 4-a dimensiune si explodeaza planeta sau ce ati mai zis voi pe acolo

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...