Jump to content

qwertz0r

Helper GTA RPG
 • Content count

  1,041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

qwertz0r last won the day on December 4 2017

qwertz0r had the most liked content!

Community Reputation

830 Fan al Comunității LinkMania

About qwertz0r

 • Rank
  Paranoia madafaka
 • Age 23

Contact Methods

 • Skype
  znz1994
 • Age 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Iasi City
 • Internet from
  AKTA
 • Age 23

Recent Profile Visitors

7,012 profile views

Mood

 • innocent.
 • Currently Feeling innocent.
 • Age 23
 1. Nume: qwertz0r Level: 34 Dorinta: Draga mosule, tot ce imi doresc de la tine sunt niste promovari la server, sa ajungem acolo sus unde ne este locul. Anul acesta a fost un an bunisor, dar sper ca in 2018 sa faci o minune cum doar tu poti mosule si sa ajungem la 250/300 playeri online. Sarbatori Fericite!
 2. Sunt PRO cu aceasta sugestie. Nu mi se pare corect sa se castige asa de repede "hall of fame", orasul San Fierro e liber, s-ar putea pune si acolo niste turf-uri.
 3. Nick: ceaimami Rank: 2 Motiv: Doresc sa ma alatur unei factiuni de race, unde pot sa joc 10 ore pe zi unde sa nu ma plictisesc.
 4. Nick-ul ofițerului: Investigator qwertz0r. Tipul licenței suspendate: weapon Nick-ul celui căruia i-ați suspendat licența: daucurenko2v2 Data și ora: 13:49:06 / 10.12.2017 Motiv: Folosire arme ilegale. Dovezi: Click
 5. Sunt de acord cu tine, dar sa nu uitam ceva... inainte primeai wanted pentru cop attack si daca il omorai primeai si pentru cop kill.
 6. Nick-ul ofițerului: Investigator qwertz0r. Tipul licenței suspendate: Flying Nick-ul celui căruia i-ați suspendat licența: XDAGAMINGPRO Data și ora: 13:10:23 / 10.12.2017 Motiv: nu conteaza nivelul de urmarire, suspectul 'fuge' cu avionul de ofiteri cu scopul "evadarii" Dovezi: Click
 7. Nick-ul ofițerului: Investigator qwertz0r. Tipul licenței suspendate: Flying Nick-ul celui căruia i-ați suspendat licența: CookiesMonsterYT Data și ora: 13:52:03 / 09.12.2017 Motiv: nu conteaza nivelul de urmarire, suspectul 'fuge' cu avionul de ofiteri cu scopul "evadarii" Dovezi: Click
 8. Contra la toate, vanatoarea pe server este foarte,foarte mare in momentul de fata... iar cu aceasta sugestie ar fi si mai mare vanatoarea. PS. Sugestia in sine suna foarte bine, ar fi un plus pentru toti, dar sa nu uitam ca multi din playeri au uitat ce e aia distractie, intra pe server pentru a vana si sa faca rau.
 9. Nick-ul ofițerului: Investigator qwertz0r. Tipul licenței suspendate: Driving Nick-ul celui căruia i-ați suspendat licența: CookiesMonsterYT Data și ora: 19:39:37 / 06.12.2017 Motiv: Folosirea NOS-ului in afara intervalului orar in care este permis (20:00 - 24:00). Dovezi: Click
 10. Nick-ul ofițerului: Investigator qwertz0r. Tipul licenței suspendate: Flying Nick-ul celui căruia i-ați suspendat licența: ciprikan123 Data și ora: 16:59:37 / 06.12.2017 Motiv: - nu conteaza nivelul de urmarire, suspectul 'fuge' cu avionul de ofiteri cu scopul "evadarii" Dovezi:
 11. Nick-ul ofițerului: Investigator qwertz0r. Tipul licenței suspendate: Driving Nick-ul celui căruia i-ați suspendat licența: Daniel_Sturridge Data și ora: 15:23:06 / 06.12.2017 Motiv: Folosire noss in afara intervalului orar in care este permis. Dovezi: Click!
 12. Sa poti folosi comanda /duty si din casa (doar daca esti proprietarul casei nu si renter), deoarece eu mi-am cumparat casa sa stau in ea, nu pentru a avea casa si sa ma dea la LSPD. Dupa ce ai folosit comanda /duty sa ai si o comanda /dutyskin (cum este cea de /fskin) doar sa nu mai fii nevoit sa mergi la un magazin de haine pentru a face acest lucru.
 13. pentru invite il poti contacta pe heineken, Rothschild sau pe mine.
 14. » Cel mai competent team leader: @MaRyUsS. » Cel mai competent moderator: @smokeR » Cel mai competent admin: @Lolzeye » Cel mai competent lider: @Liviubaws » Cel mai competent helper: @Rothschild » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): @Corlea » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre admini): @StefanScb » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre lideri): @Kenzor O.C.B » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre helperi): @Edy.dY » Cel mai activ admin: @Need » Cel mai activ lider: @Rothschild » Cel mai activ helper: @SMiXY » Cel mai activ player: @Ilinx » Cel mai cuminte player: @heineken » Cel mai competent angajat (Hitman/Taxi/Instructori/Reporteri/Consilieri): @Serban » Cel mai competent mafiot: @Jigale » Cel mai competent politai: @petarda » Cel mai apreciat baiat: @Sevraj » Cea mai apreciata fata: @Biuta7 » Cel mai stresant player: IuL » Cel mai ban-at player (inafara de cei care au restrictie pe linkmania): - » Cel mai glumet player: @Jigale » Cel mai bun stunter: @Persanu » Cel mai "de gasca" admin: @HOKAGE » Cel mai "de gasca" lider: @MaNuLeX16 » Cel mai "de gasca" helper: dMy » Cel mai "de gasca" player: @Ionut » Cel mai puternic gang: Grove Street » Cea mai organizata factiune: Hitman Agency
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×