Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

qwertz0r

LinkManiac
 • Content count

  1,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

qwertz0r last won the day on January 21 2015

qwertz0r had the most liked content!

Community Reputation

793 Fan al Comunității LinkMania

About qwertz0r

 • Rank
  Paranoia madafaka
 • Age 22

Contact Methods

 • Skype
  znz1994
 • Age 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Iasi City
 • Internet from
  AKTA
 • Age 22

Recent Profile Visitors

6,414 profile views

Mood

 • like kissing someone!
 • Currently Feeling like kissing someone!
 • Age 22
 1. In maxim 2-3 luni o sa planga copii dupa averi pe samp cand o sa vina Coordonatorul Zergyu si o sa anunte un nou WIPE. Lesin =)))
 2. Numele meu în joc: JAHNumele EXACT celui pe care îl reclam: ZergyuScreenshot-uri: -Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Un conflict de acum vro saptamana cu printesa lui oradea, Biuta la determinat pe Coordonatorul Zergyu suferinta sa se puna pe mine, mute pentru ca i-am zis ca sufera de accese. Pentru "Ce baiat bun ai fost si ce jigodie ai ajuns" ban 7 zile, atitudine. Unde este atitudinea? Si tin sa te felicit, esti primul care ma baneaza dupa 6 ani pe serverul asta. Pacat de serverul asta, nu o sa mai fie niciodata cum a fost odata. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Eu, el si restul lumii.Martori: Tot serverul.
 3. La multi ani spartanilor, sa va dea d-zeu tot ce va doriti si sa aveti un an nou plin cu bucurii!
 4. Buna ziua si La Multi ani. Baietii vreau sa fiti mai activi prin topicul asta. Cum a zis si Claudiuu in joc, o sa va ajute mult la rank up,membrul lunii,prime etc... @Encrypted @zeddrus @Vlad @TaranuCuFerari @Dudau @OxYsVP @Mazoku.The.Best @Cosminelo @Claudiu... @sandel
 5. Probabil :)) Neata.
 6. Misiunea NR. 17 National Guard. Misiunea consta in: - Participarea la 3 controale de rutina cu Police Departament. - Participarea la 1 blocaj. - Omorarea a 5 suspecti indiferent de gradul de urmarire. - 5 ad-uri la CNN cu "National Guard recruteaza, level 8+" Model de postare: Nick: Rank: Poze: Cei ce au terminat misiunea anterioara: - * Oricine care participa la misiune o sa fie recompensat, munca nu este in zadar.
 7. Nick: JAHLevel: 18Suma Ceruta: 15.000.000$Motivul pentru care solicit banii: Pentru a-mi cumpara un NRG.
 8. Misiunea NR. 16 National Guard. Misiunea consta in: - Participarea la 3 blocaje - Omorarea a 10 suspecti indiferent de wanted. - 5 ad-uri la CNN cu "National Guard recruteaza, level 8+" Model de postare: Nick: Rank: Poze: Cei ce au terminat misiunea anterioara: Locul 1 Cosminelo - 200.000$ Locul 2 Mazoku.The.Best - 100.000$ Iar Osyrys primeste 50.000$ pentru ca a participat la misiune dar nu a dus-o la bun sfarsit. * Oricine care participa la misiune o sa fie recompensat, munca nu este in zadar.
 9. Eu sunt PRO cu ce a scris baiatul asta, deja majoritatea au peste 5-10kk, ar fi ok cum a zis el... asa mai castiga si ei ceva, ii vad mereu cu taxi, ei vor sa faca si ei un ban cinstit, dar de unde? Pe mine nu dus unu de la area 51 pana la lspd si a castigat 2k 300.
 10. Retrag cererea, am vorbit cu el in joc, aseara nu a avut o buna dispozitie si ma sanctionat. I-am explicat mai multe si se pare ca e un baiat jos palaria, a ascultat si a bagat la cap.
 11. atata timp cat acea replia mi-ai acordato mie? Acea replica nu a fost deloc pentru tine, nici nu m-am gandit la tine in acel moment. Functiile astea, dupa cum ai observat ca radeam cu ciovi, FrankFurt(mute 30 minute). Eu vreau sa stiu unde este limbajul ala pentru care eu am luat mute, repede ai venit si ai sanctionat. E doar un joc amice, nu am nevoie sa imi permiti tu mie ceva atat timp cat eu nu te cunosc si nici nu vreau sa te cunosc. Si uite sa vezi ca sunt un baiat cum se cade, sa vezi si tu de ce radeam. https://www.facebook.com/frank.futerman?fref=ts Astept decizia lui Sevraj.
 12. Numele meu în joc: JAHNumele EXACT celui pe care îl reclam: FrankScreenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Te-ai simtit jignit? Nu inteleg de ce mi-ai acordat mute atat timp cat eu radeam cu altcineva.Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -Martori: Toti care erau on din departamente.
 13. Va pupa JAH si Eric!
 14. Nick: AddictedOferta: 13.000.000 - 13.500.000!
 15. Cauta-ma in joc.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.