Jump to content

valentinbz

Forumist
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 likes on posts

About valentinbz

 • Rank
  Un începător printre noi
 • Age 28

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Relationship
  Not telling
 • Country
 • Location
  buzau
 • Age 28

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. Vad ca a fost curatat drop-ul de tot, si de chestii interesante si de cele mai putin interesante. Mai fac 1-2 astazi si revin cu printuri daca se intampla la fel. Am uitat sa specific, mi-a aparut o armura +11 pe jos si nu am putut sa o ridic nici cu Space, nici cu click.
 2. Ori seal of divinity este defect ori drop in BC este aproape de 0. Am facut 2 printuri in timp ce eram in bc si pe jos nu se observa zen, iteme sau altceva si un print dupa ce am primit reward-ul, mai exact 2 gold key (faceti abstractie de jwl din inventory, le aveam deja cand am intrat in bc). Multumesc, o zi buna!
 3. unde, cum si ce pot face sa primesc rewardul?
 4. Gata, am rezolvat-o. Multumesc!
 5. am facut 4 summon astazi si treaba a fost ca din toate 4 cartile mi-au aparut doar 4 goldeni, ti se pare normal sa ajungi la 61 de pct/carte si sa iti apara 1 golden pe tot parcursul? cat despre treaba cu jwl, inca nu ai inceput sa bagi in iteme socket, sa faci seed si multe alte combinatii. Daca tu crezi ca inca joci pe s6 eu zic sa te documentezi si sa te mai folosesti google search sa vezi cu ce se mananca sezonul asta. Multumesc!
 6. si asa apare unu care da cu mucii in fasole :))
 7. nu este posibil bug, este bug sigur. sare din 4 in 4 sau din 5 in 5 scorul, nu apar goldeni.
 8. am intampinat aceasta problema astazi pe laptop, am toate utilities la locul lor, am mai copiat o data sa fiu sigur insa nu vrea sa porneasca.
 9. ... Facem bug report legal. Seara buna! P.S> verificati dmg verde ala scris mai mic!
 10. oick, ce inseamna elemental dmg la tine? hunting time? Prietene, elemental dmg il dai simultan cu dmg-ul normal. Vrei sa imi zici acum ca in functie de nr de mobi si de hunting time difera si elemental dmg? Ba, fiti pe bune ma. pe Fr33 il stiu de pe s1-s2 cand era tare in gushe si dadea ban dupa bunul plac si explica buguri pe forum. Multumesc pentru intelegere dar cand primesc atat de multe explicatii de la un om care nu intelege cum sa priveasca problema, sunt sceptic.
 11. eu nu inteleg ce cauti in staff-ul tehnic linkmania de multi ani insa incep sa ma lamuresc treptat. prietene, vezi normal dps si elemental dps? hunting time 00:22 iti zice ceva concret? Ati spart elemental dmg, ati spart BC cu drop jwl si iteme exe (l-ati dus undeva aproape de nul, azi in 2 bc nu am gasit 1 jwl si nici nu am vazut culoarea itemeloc exe, ieri aveam nevoie de 10 inventory si tot le-as fi umplut de iteme exe), v-ati batut joc de evomon event si mult mai multe. Eu inteleg ca vreti sa faceti ceva bun cu serverul dar nu stiu cum reusiti sa il faceti din ce in ce mai instabil si prost setat. Da-ti tu seama de build, cum ma aburesti tu cu pure dmg si bla bla bla... din moment ce iti arat clar ce dmg dau si ca este o mare problema cu elemental dmg, iti mai atasez o imagine cand atac sa vezi dmg pe mobi.
 12. as vrea sa faceti o comparatie, pe poza atasata si sa imi ziceti si mie daca este normal asa ceva. cum dai elemental dmg pe skill de baza fire cu book pe fire 451, cum si cat din dmg normal se calculeaza e dmg?
 13. pritetene, nu e vorba de EXP aici si de crescut cacalau, vorba este CA STAI DOAR LA CRESCUT prietene, vorba nu este ca vrem exp cacalau, treaba este CA STAM DOAR LA CRESCUT pentru ca altceva nu ai ce face, nu ai jwl sa faci seturi sa testezi goblin, nu ai alte zeci de combinatii. sa vezi cand vor incepe combinatiile la pentagrame ce va dati cu capul de ele ca vad ca nimeni nu rezolva inca problema cu ele, dau cu vraji care au element diferit acelasi dmg ca alea cu elementul de baza. voi credeti ca daca trageti de timp si ne aburiti ca nu vrem 9999x exp si drop shit si prostii o luam de buna? puneti dracu drop la jwl sa facem iteme, aripi, seed si nu ne luati cu exp marit, nu asta am cerut!! doar sa va comportati ca si cum ar fi un BETA !! Daca vreti sa intelegeti este perfect, daca nu, o sa mai pierdeti multi playeri, asa cum era serverul full acum o vreme si acum este nici jumatate. Seara buna!
 14. @Fr33LaNc3 bun, oarecum am rezolvat problema dupa ce am sters mu-ul si l-am bagat iara, am facut ce mi-ai zis si functioneaza. Alta este problema acum, desi am instalat totul din utilities, inventory si alte treburi din joc imi apar transparente, stiu ca este o problema cu placile video intel hd si vreau sa stiu daca este vreo rezolvare. Multumesc!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×